Kütahya Sesim geliyor mu =))

sizsiz olur mu gııı, burfura haber vidik işte hemşeri toplasın diye :roflol::roflol:

Ay kız ben burayı görmemişimmmmmmmmmmm :1shok:
Sağolsun burfur olmasa kimse bana sölemicekkkk bensiz buluşcakla galiiiiiiiiiiiiii :mymeka:

zİYARETÇİ MESAJINA 8.8.2009 TARİHİNDE İLETİDE YAZDIM BURFURUN LİSTESİNDEN BULARAK sırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar ben de Kütahyalıyım bulumaya gelmek isterdim ama çalıştığım için hafta içi çıkamıorum size iyi eğlenceler ben de sonraki buluşmaya gelerim inşallah

Ceylanımmmmmmm özür dilerim doğru diyon gııııııııı ben bufur yazdı sandımmmm :eek:
Nasip olursa buluşak galiiii.

Merhaba arkadaşlar ben de Kütahyalıyım bulumaya gelmek isterdim ama çalıştığım için hafta içi çıkamıorum size iyi eğlenceler ben de sonraki buluşmaya gelerim inşallah

Canım seninde gelmeni isteriz eger hafta sonu ayarlarsak neden olmasın veya iş çıkışıCADIARZU tabiki arkadaşlarda kabul ederlerse.yerimseniben

Bengü nerde çalışıyorsun öğle tatiline denk getirsek bende çalışıyorum ama kendi işim olduğu için 1 saatliğine kaçacağım normalde bende haftasonu daha uyar ama bu perş.tatile çıkıyoruz pazartesi günü döneceğiz ..

Ben Ispartadayım cnm kendi memleketim burası ama orda doğup büyüdüğüm için unutmaıyorum orayıda işte mafoldumben

tavşanlımı delikafadulden
ben tavşanlıda doğdum ve 4yaşıma kadar ordaydım sonra kütahya merkeze taşındıkkk zemuszemus
ama tavşanlıda iyidir severim yerimseniben

.............

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceylanımmmmmmm özür dilerim doğru diyon gııııııııı ben bufur yazdı sandımmmm :eek:
Nasip olursa buluşak galiiii.

hee valla ceylanımın yazdığını görünce ben göndermedim.sağolsun hepimize göndermiş.ben pek giremiyorum maalesf.bu buluşma olunca ne yapıp edip değişiklik varmı diye kontrol ediyorum.dört gözle bekliyorum buluşmayı.

kaydirigubbakcemile5arkadaşlar doğru söylüyorlar.istersen ayarlarlar o saatte buluşuveririz olur biter.böylelikle senide tanımış olurduk.zemuszemus

kızalr bu arada bende gelmek istiyorum inşallah gelebilirim ben malum benim bebiş çok küçük ben ona bağlıım eğer uyutabilirimsem 10 dakika için bile olsa geleceğim bana buluşacağınız saatide söylersin ceylanım konuşuruz sonra

kütahya buluşması yarın yani çarşamba günü saat: 12.30 da yakamozun bahçesinde..

Kızlar ya benim sevgilim izin vermio, normalde bu düşüncede bir insan değildir ama internet ortamına güvenmiyorum dio ikna edemiyorum :sinifsinif:

sevgilin mi izin vermiyo :1shok: e kadın buluşmasından ona neymiş ayırca yakamozun bahçesi ne olabilir ki? daha sevgiliyken böyleyse yanmışın bacım sen :roflol:

o gelsin bıraksın o zaman, gelmem için saat değiştirdiler falan de

Bencede bengü böyleyken ipler fazla verme gelsin seni bıraksın Biz evli olduğumuz halde zarzorda olsa izin koparabiliyoruz..

X