Kütahya Sesim geliyor mu =))

ne gun bulusuyorsunuz bakımm.. :çok üzgünüm: kızlar bır suru foto cekın ne olur.. :gitme: cok ozledım memleketımı yaa.. senağlama mafoldumbensenağlama

kaç kişiyiz kızlar? bu Çarşamba günü saat:12.30 yakamozun bahçesi uygun mudur sizlere?

bol bol foto çekicez canım sen hiç merak etme kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Zemus'muzda geliyor kaydirigubbakcemile
Yokmu artırannnn........

Hadi galii yetti gayri nerelerdesiniz....

Huuu huuuuuuu Komşular

Evetttt Buluşma Yeri yakamozun Bahçesinde 12.08.2009 Saat :12.30 Çarşamba günü uygun Herkes Uygunmu Kızlar

Son düzenleme:
bende kütahyada doğdum 14yaşıma kadar ordaydım ama artık diilim ah memleketimi özledim :gitme:

aaaa ne zaman hoşgel sefalar getir aramıza alalım senide =

hoşbulduk canım ben tavşanlıya gelin gelicem inşallah seneye canım ya.kütahyayı gördüm çok şirin bi şehir.insanları da öyle.

İnşallah canım geldiğinde de aynı Tepkiyi vermen Temennisiyle..
Kütahya şirin olabilir ailen yanında olmadıkça..
Kuşu Altın kafese koymuşlar Yinede Vatanım Demiş

aaaa ne zaman hoşgel sefalar getir aramıza alalım senide =)

Kedi'm şimdi nerdesin bende memleketimi özlüyorum
ahhh ahhh İStanbulummm..
Ben Ispartadayım cnm kendi memleketim burası ama orda doğup büyüdüğüm için unutmaıyorum orayıda işte mafoldumben
hoşbulduk canım ben tavşanlıya gelin gelicem inşallah seneye canım ya.kütahyayı gördüm çok şirin bi şehir.insanları da öyle.

tavşanlımı delikafadulden
ben tavşanlıda doğdum ve 4yaşıma kadar ordaydım sonra kütahya merkeze taşındıkkk zemuszemus
ama tavşanlıda iyidir severim yerimseniben

Evetttt Buluşma Yeri yakamozun Bahçesinde 12.08.2009 Saat :14.00 Çarşamba günü uygun Herkes Uygunmu Kızlar

kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt :lepi:tamamdır kızlar.orada olacağım. sengözlerimebaksanab :1hug: :sm_cool:

selam hemsehrılerım bende koyu bır tavsanlılıyım ama maalesef bilecikte calısıyorum :KK43::KK43:: gelmeyı cok cok cok ama cok ısterdım nasip degilmiş:gitme: siz iyi eglenceler cankusumun karsısındakı yakamoz heralde kutahya ya gelmeyelı cok oldu

İnşallah canım geldiğinde de aynı Tepkiyi vermen Temennisiyle..
Kütahya şirin olabilir ailen yanında olmadıkça..
Kuşu Altın kafese koymuşlar Yinede Vatanım Demiş

inşallah canım ya allah pişman etmesin ben memleketlim birisiyle evlenmek istemiyorum.üstelik hemşonuzuda çok seviyorum.gurbet olması banada zor geliyor ama napayım o benim memlekete gelemez çünkü orda avukatlık yapıyor o burda iş yapamazki:KK43:((

Ben Ispartadayım cnm kendi memleketim burası ama orda doğup büyüdüğüm için unutmaıyorum orayıda işte mafoldumben

tavşanlımı delikafadulden
ben tavşanlıda doğdum ve 4yaşıma kadar ordaydım sonra kütahya merkeze taşındıkkk zemuszemus
ama tavşanlıda iyidir severim yerimseniben

evet tavşanlı ilçe ama büyük bi ilçe öyle çok küçük bi yer değil umarım uyum sağlarım.

canım gördüm ama benim bebişim o zaman çok küçük olucak daha eğer annemin işi olmazsa gelicem inşallah bende

selam kızlar ben gelirdim vala ama gecen hafta 8 gun oradaydım kociş isyan bayraklarını çekti şimdi desem zorr yinede sansımı denerim artık netcen gali bu erkek milleti bülee

Ay kız ben burayı görmemişimmmmmmmmmmm :1shok:
Sağolsun burfur olmasa kimse bana sölemicekkkk bensiz buluşcakla galiiiiiiiiiiiiii :mymeka:

X