bende kütahyaya gelin gelecem:)))))
bende kütahyada doğdum 14yaşıma kadar ordaydım ama artık diilim ah memleketimi özledim :gitme:
aaaa ne zaman hoşgel sefalar getir aramıza alalım senide =
hoşbulduk canım ben tavşanlıya gelin gelicem inşallah seneye canım ya.kütahyayı gördüm çok şirin bi şehir.insanları da öyle.
aaaa ne zaman hoşgel sefalar getir aramıza alalım senide =
hoşbulduk canım ben tavşanlıya gelin gelicem inşallah seneye canım ya.kütahyayı gördüm çok şirin bi şehir.insanları da öyle.
İnşallah canım geldiğinde de aynı Tepkiyi vermen Temennisiyle..
Kütahya şirin olabilir ailen yanında olmadıkça..
Kuşu Altın kafese koymuşlar Yinede Vatanım Demiş
Ben Ispartadayım cnm kendi memleketim burası ama orda doğup büyüdüğüm için unutmaıyorum orayıda işte mafoldumbenaaaa ne zaman hoşgel sefalar getir aramıza alalım senide =)
Kedi'm şimdi nerdesin bende memleketimi özlüyorum
ahhh ahhh İStanbulummm..
Evetttt Buluşma Yeri yakamozun Bahçesinde 12.08.2009 Saat :14.00 Çarşamba günü uygun Herkes Uygunmu Kızlar
İnşallah canım geldiğinde de aynı Tepkiyi vermen Temennisiyle..
Kütahya şirin olabilir ailen yanında olmadıkça..
Kuşu Altın kafese koymuşlar Yinede Vatanım Demiş
inşallah canım ya allah pişman etmesin ben memleketlim birisiyle evlenmek istemiyorum.üstelik hemşonuzuda çok seviyorum.gurbet olması banada zor geliyor ama napayım o benim memlekete gelemez çünkü orda avukatlık yapıyor o burda iş yapamazki((
Ben Ispartadayım cnm kendi memleketim burası ama orda doğup büyüdüğüm için unutmaıyorum orayıda işte mafoldumben
tavşanlımı delikafadulden
ben tavşanlıda doğdum ve 4yaşıma kadar ordaydım sonra kütahya merkeze taşındıkkk zemuszemus
ama tavşanlıda iyidir severim yerimseniben