Kütahya Sesim geliyor mu =))

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
:lepi:Canım vatanımın Tüm şehirleri buluşmuş Sıra bize gelmedi mi??
Haydi Ramazan girmeden buluşup kaynaşalım :lepi:
12.08.2009 Çarşamba günü Saat 12.30'de Yakamozun bahçesinde Görüşmek Üzere

Son düzenleme:
tatlım cok tesekkurler.. opuyorumnanaktan haber verdıgın ıcın.. :1hug: ama artık ben kutahyada oturmuyorum aılem orda.. :çok üzgünüm: ama gelmeyı cok ısterdım.. senağlama

Kıyamam bildiğin kkdaki tüm üyelere haber verirsen sevinirim sen nerdesin şimdi beren

Kıyamam bildiğin kkdaki tüm üyelere haber verirsen sevinirim sen nerdesin şimdi beren

konyadayım canım ben yaa.. :çok üzgünüm: kımler var onu da bılmıyorum kı.. :gitme: burfur vardı kutahyada bı onu bılıyorum valla.. :kedi:

konyadayım canım ben yaa.. :çok üzgünüm: kımler var onu da bılmıyorum kı.. :gitme: burfur vardı kutahyada bı onu bılıyorum valla.. :kedi:

Var canım burfur zemus bijioux figenk24 zazez şirine_

Olsun sen geldiğinde seninlede görüşürüz biz senin fotonu görüşmeye götürürüz :roflol::roflol:

Var canım burfur zemus bijioux figenk24 zazez şirine_

Olsun sen geldiğinde seninlede görüşürüz biz senin fotonu görüşmeye götürürüz :roflol::roflol:

bak ıste o olur...
delikafadulden yerimseniben :roflol: :roflol:

Merhabalar arkadaŞlar doĞma bÜyÜme kÜtahyalı ben fıgen ceylan arkadaŞımızlada burda tanıŞtık ve Çok gÜsel bır dostluĞumuz oldu bırde zeynep dıye arkadaŞımız onunlada Öyle sızlerlede tanıŞıp ıyı arkadaŞlıklar edınebılırız kÜtahyada kk grubu kurabılırız :):)

:lepi:Canım vatanımın Tüm şehirleri buluşmuş Sıra bize gelmedi mi??
Haydi Ramazan girmeden buluşup kaynaşalım :lepi:

hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis harikasın ceylanım.tamamdır ben varım.nerede ne zaman,saat kaçta buluşuyoruz.ayyy heyecan bastı.yaşasın.artık bizde buluşacağız.alkisalkisalkis :1hug: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

ohhh ohhh :lepi: Daha başka yokmu

Kütahyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 sene şaphanede üniversitede okudum...şaphanenin fahri hemşerisiyim bende hihoyyythihoyyyt

Atla gel Merkeze Allahtan kuzum Kalmamışsın ben çok büyük konuştum burda okudum ve gelin olarakta Geldim seni de bekleriz

Atla gel Merkeze Allahtan kuzum Kalmamışsın ben çok büyük konuştum burda okudum ve gelin olarakta Geldim seni de bekleriz

ben 2005-2007 aralığında kaldım ilk baştan arkadaşlarla ne biçim yarlerşim yeri burası dedik :çok üzgünüm: sonra çok sevdim şaphaneyi çk güzel dostluklar kurduk küçük ama doğa harikası mükememl bir yerdi.çok özlüyorum orda geçirdiğim yılları...
siz benim yerime buluşun :1hug:a.s.

yaaaa benn kıskannndımm olmazkii :sinifsinif: kötükedihüso

Ceylan
burfur
bijoux
şirine_
zazez​
evet yok mu artıran hemşeriler,ha gayret.
kaydirigubbakcemile5 buluşacağımız günü iple çekiyorum arkadaşlar.sevgilerimle...​
:1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…