• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kütahya 6 Kişilik Yemek Takımları Hakkında Yardım !

echofsoul

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
101
0
316
Ankara
Kızlar bir sorum olacak, aşağıdaki kütahya porselen takımlarını çok beğeniyorum. Bir tanesinden almak istiyorum 6 kişiliğinden ama netten sipariş vereceğim. Kullanan var mı, resimde göründüğü gibi kaliteli mi yoksa desenlerinin kabartması kötü mü ? Bi fikir verir misiniz ?

$Beyaz-Kütahya-Porselen-Yemek-Takımı.webp $cache_500_1__i_2892596_CAJ.webp $Helen-1-500x500.webp

$kutahya_san_marko_24_parca_kucuk.webp $silvia-6-kisilik-yemek-takimi.webp

kullanımları kalitesi hakkında bir fikrim yok benim henüz ama ikinci ya da üçüncü çok hoşuma gitti :16:

fiyatı ne kadar bilmiyorum ama sade bir zevkin var... bu 2.ciye çok benzer bi model karacada anneler gününe kadar indirimde ve fiyatı gerçekten çok uygun hani düşünürsen bakmanı tavsiye ederim. allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. ;)

Günlük bi takımım var aslında ama bu beyazları da çok seviyorum, ne zamandır düşünüyordum ama almamıştım, tamamlayım dedim. Bunlar kütahyanın kendi sitesinde 90-110 arası yaklaşık, çook uygun. Karacanınkine de bakarım canım sağol ;)

:) Ben de çok beğeniyorum yaa bilgi aldıktan sonra bi de ona karar vermem gerekecek, zor iş (:

canım bir numara bizde var cok uygun bir fiyata almıştık ben cok beğeniyorum sadece çorba kaseleri biraz küçük gibi ama cok fazla parçası var ve sade bence misafirlik için uygun değil fazla sönük kalır ama günlük için ideal

Misafir için değil zaten canım günlük için istiyorum altı kişilik olanlarından, bizde annemin tabakları var beyaz ben acayip zevk alıyorum onlarda yemek yemekten, bunlar da çok zarif hoşuma gittiler o yüzden almak istiyorum :)
Peki kabartmaları resimdeki kadar belirgin mi acaba onu merak ediyorum, ondan emin olsam bugün yarın sipariş vermek istiyorum. Sizdekinden biliyorsundur, belirgin mi kenarındaki şekiller ?

Merhaba canım, ben de çeyizim için lalezar modelini aldım tek tek parça halinde satılıyordu her parçası 2,20 tl idi 8 kişilik aldım kasesi, düz tabağı, çukur tabağı, pasta tabağını 80 civarı bir şeye geldi daha kullanmadım ama ben günlük için almıştım çok beğenmiştim bence gayet güzel.

Çok sağol canım cevabın için, seninkinin modeli de çok güzelmiş onu da beğendim :) Tamam o zaman yaa alıyorum ben de inş :16:

Canım merhaba,

Bende Kütahya Porselen'in modellerine bayılıyorum. Özellikle Lalezar çok başarılı bir çalışma gerçekten ama artık üretilmiyor ne yazıkki. Benimde bir takımım var, kabartma desenlere bayıldığım için 2. takımımı da alacağım. Kütahya Porselen'den Açelya ya da Silvia modelini seçeceğim. Şuan Açelya benim için öncelikli.

Kütahya Porselenin bütün modellerini yakından inceledim. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Bende internetten alıcam istediğim modeli, sorun yaşıcağımı sanmıyorum:)

Bu arada sen sanırım aldın takımı ne aldın ve nereden aldın, geldi mi, beklediğin gibi mi merak içerisindeyim şuan:))

Canım en son attığım mesajdan sonra kesin alacağım diye karar vermiştim,netten bakıyordum, birkaç gün önce başka bir şey almak için dışarı çıkmıştım, Makroda Lalezar modelini gördüm şans eseri, bir sürü dizmişler ve üzerinde çizgiler olmayan modeli, sadece kabartmalı olanındandı, hemen aldım fiyatı da 50tl :) nette bazı modeller 89du baktım hepsini 106 yapmışlar. Eğer varsa orada makro sen de bi bak, daha ucuza bulursan direk al,daha ucuza denk gelir hem, bi de orada şunu farkettim : her ürünün kabartması bir değil, bazıları daha düzdü,aralarından seçerek aldım, benim Kütahya maceram böyle bitti :) darısı başına, sen de yaz son gelişmeleri :)

$lalezarçizgili.webp Bu modelin kenarında gri çizgileri olmayanı

Son düzenleme:
Canım en son attığım mesajdan sonra kesin alacağım diye karar vermiştim,netten bakıyordum, birkaç gün önce başka bir şey almak için dışarı çıkmıştım, Makroda Lalezar modelini gördüm şans eseri, bir sürü dizmişler ve üzerinde çizgiler olmayan modeli, sadece kabartmalı olanındandı, hemen aldım fiyatı da 50tl :) nette bazı modeller 89du baktım hepsini 106 yapmışlar. Eğer varsa orada makro sen de bi bak, daha ucuza bulursan direk al,daha ucuza denk gelir hem, bi de orada şunu farkettim : her ürünün kabartması bir değil, bazıları daha düzdü,aralarından seçerek aldım, benim Kütahya maceram böyle bitti :) darısı başına, sen de yaz son gelişmeleri :)

Eki Görüntüle 425438 Bu modelin kenarında gri çizgileri olmayanı

Canım malesef bulunduğum yerde makro yok. Bir çok züccaciyeciyi gezdim ama sorduğum fiyatlar internettekilerin 2 katı. O sebeple internetten alacağım canım. Sen çok uyguna almışsın 6 kişilik resmen bedavaya gelmiş canım, insanın istediği birşey olunca bir de daha da mutlu oluyor:))

Güle güle kullan canım Lalezar gerçekten Kütahya Porselen'in incisi:)

Ben de Kütahya Porselen maceramı yazıcam buraya :)

Gönlüne göre alırsın sen de umarım :) evet 50tl ye 6 kişilik takım bedava gibi bi şey oldu :)
Teşekkür ettim iyi dileklerin için, bekliyorum haberlerini :)

ben çeyizim için 1.sıradaki açelyayı aldım.misafir için aldım hem de.desenli şeyleri sevmiyorum.çok sade şeyleri seviyorum bu yüzden tercih ettim.kullanıyorum ve memnunum.rengi soldu mu derdim yok.salata tabakları çok küçük ama yine de bu zariflik için çokta problem değil :)

Back
X