- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
Merhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Tam olarak neresi kusurlu ama? Onu yapsa kapıya koyar muhtemelen ama tolere edebildiği başka problemler vardır. Herkesin kırmızı çizgisi farklı bence.Ama bazen insanlar öyle bir anlatıyor ki evliliklerin/ilişkilerini. Biz nerede yanlış yapıyoruz diyorum. Burada da çok rastladım, 'benim kocam/sevgilim şöyle yapsa böyle yapsa kapıya koyarım' diyen. Demek ki yapmayanlar var diyorum.
Baş döndüren güzellik kısmında ben bi elendim.Bu arada burada harika evliliğini anlatanlara da pek itibar etmemek lazım. Birisi durduk yere bir konuyu bu kadar abartıp duyuruyorsa asıl orada sorun var demektir. Örneğin; bu sitede bir üye var, sürekli olarak kendi evliliğinin harikalığından,kendisinin baş döndüren güzelliğinden bahsediyor artık onun kısımlarını okumadan geçiyorum Allah bilir yine nasıl kendini ve evliliğini övdü diyorum
Aldatma/şiddet vs yoksa kimsenin öyle kolayca kapı orada diyeceğini sanmıyorum.Ama bazen insanlar öyle bir anlatıyor ki evliliklerin/ilişkilerini. Biz nerede yanlış yapıyoruz diyorum. Burada da çok rastladım, 'benim kocam/sevgilim şöyle yapsa böyle yapsa kapıya koyarım' diyen. Demek ki yapmayanlar var diyorum.
DiyemeyeceğimBu arada burada harika evliliğini anlatanlara da pek itibar etmemek lazım. Birisi durduk yere bir konuyu bu kadar abartıp duyuruyorsa asıl orada sorun var demektir. Örneğin; bu sitede bir üye var, sürekli olarak kendi evliliğinin harikalığından,kendisinin baş döndüren güzelliğinden bahsediyor artık onun kısımlarını okumadan geçiyorum Allah bilir yine nasıl kendini ve evliliğini övdü diyorum
+1Kusursuz evlilik değil ama yazdığınız her şeyin olduğu evlilik ağır kusurludur.
Tartışma olur ama ağır hakaret, fiziksel şiddet, sadakatsizligin olmaması, eşlerin genel olarak birbirini öncelemeleri, ailelerle ilgili sıkıntı olsa bile orta bulma çabası kusursuzluk değil bana göre.
İdare edilen konular, özellikler elbette oluyor, tüm insan ilişkilerinde olduğu gibi, bunlar ayrı ama üstte yazdığım şeylerin olmadığı evlilikler var.
E ne kaldı ki geriyekusursuz evliligimiz yok kirmizi cizgilerimiz var.Birbirimize saygi konusunda cok hassasiz aileler asla tartisma konusu olamaz izin vermeyiz fiziksel siddet zaten mumkun degil ama ekonomik yada psikolojik siddete de izin vermem ona da yapmam . ama kavga oluyor mu tabi ki oluyor sesler yukseliyor vs
Aman onunla da gorusmeyiversin kardes evlilik sorunu ıcıne dahil degılVar arkadaşımın evliliği dört dörtlük hatta dört dörtlükten bile fazla ... arkadaşımın tek ımtıhanı kardeşi çirkef şirret fesat kıskanç , kavgacı
Konuyu güncellemişsiniz. Bizim şiddetli kavgamız hiç olmadı. 9 senedir birlikteyiz. Sesinin yükseldiğini duymadım eşimin. Sakin bir çiftiz. Tartışmalar elbette oluyor ama asla bağırış çağırış hakaret olmuyor. Şiddet asla söz konusu değil zaten. Yalan kısmını bilemiyorum hiç yakalamadım diyeyim.Merhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Kusursuz evliliğim var diyenlere laf edilmiş ama konuda yazılan bazı şeyler kabul edilir değil tabi ki. Bunları yaşamıyor diye yalancı olmuş insanlar.+1
Bir evlilikte kesinlikle olmaması gereken şeyler var. Bunlara göz yumup zaten kimsenin evliliği kusursuz değil demek kendini avutmak olur.
Bu kusursuzluk değil ki, olması gereken şeyler. Bana göre kusursuz evlilik mesela eşimin de benimle aynı sayıda yemek yapması, çocukla geçirilen sürenin dakikası dakikasına aynı olmasıKusursuz evliliğim var diyenlere laf edilmiş ama konuda yazılan bazı şeyler kabul edilir değil tabi ki. Bunları yaşamıyor diye yalancı olmuş insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?