Ama bazen insanlar öyle bir anlatıyor ki evliliklerin/ilişkilerini. Biz nerede yanlış yapıyoruz diyorum. Burada da çok rastladım, 'benim kocam/sevgilim şöyle yapsa böyle yapsa kapıya koyarım' diyen. Demek ki yapmayanlar var diyorum.Tabiki yok.
İnsan kusurları olan bir varlık, haliyle kusurları olan varlıklardan kusursuz evlilik bekleyemeyiz
Açıkçası benim kusursuz evliliğim yok.Ama bazen insanlar öyle bir anlatıyor ki evliliklerini, ilişkilerini. Biz nerede yanlış yapıyoruz diyorum. Burada da çok rastladım, benim kocam/sevgilim şöyle yapsa böyle yapsa kapıya koyarım diyen. Demek ki yapmayanlar var diyorum.
Aslında sizinki kusursuza yakınmış:) Kastettiğim ses yükselmesi değil, onu problem saymıyorum. Olmaması garip olur zaten. Bahsettiğim daha büyük problemler yaşamak. Yaşlar kaç acaba? En baştan beri mi böylesiniz?kusursuz evliligimiz yok kirmizi cizgilerimiz var.Birbirimize saygi konusunda cok hassasiz aileler asla tartisma konusu olamaz izin vermeyiz fiziksel siddet zaten mumkun degil ama ekonomik yada psikolojik siddete de izin vermem ona da yapmam . ama kavga oluyor mu tabi ki oluyor sesler yukseliyor vs
benim 9 yillik iliskim saygiyi kaybettigimiz icin bitti esimin oncesinde .ama bu durum karsilikliydi o yuzden esimle flort ederken on plana bunu koydum sacma sapan trip atmicam laf sokmucam vs diye .esimden de bunu bekledim ama kusursuz mu degil tabi ki evliliigimiz ona eminimAslında sizinki kusursuza yakınmış:) Kastettiğim ses yükselmesi değil, onu problem saymıyorum. Olmaması garip olur zaten. Bahsettiğim daha büyük problemler yaşamak. Yaşlar kaç acaba? En baştan beri mi böylesiniz?
Buna inanmıyorum açıkçası. Bazıları katı sınırlara sahip gibi duruyor ama gayet de benzer durumlara rağmen evliliğini/ilişkisini sürdürenler varAma bazen insanlar öyle bir anlatıyor ki evliliklerin/ilişkilerini. Biz nerede yanlış yapıyoruz diyorum. Burada da çok rastladım, 'benim kocam/sevgilim şöyle yapsa böyle yapsa kapıya koyarım' diyen. Demek ki yapmayanlar var diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?