• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küstüm..

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese günaydın
Burada birkaç konu açmıştım kendimle ilgili hatırlayanlar olacaktır. 5 yıllık ilişkim sallantılı bir durumda. Son 2 aydır sevgilim ilgilenmiyor ve iyi değilim aramız iyi değil,ikimizde yorgunuz, iş bulamadım ve sadece sorun çıkarma dedi.
Insan aranmayınca,sorulmayınca gerçekten sorguluyor. Neden ilgisizsin diye belki de cok bunalttım bilemiyorum.
Aramız bazen iyi gibi oluyor bazen ise aramıyor,sormuyor. Başkası olduğunu düşünmüyorum. Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ama bu bana boyle davranmasını mantıklı göstermiyor.
2 gün önce aramızda sorun bile olmayan, ufacık bir sebepten bir diyalog geçti ama tartışmadık. Bu sebeple 2 gündür yine mesafeli ve soğuk davranıyor.
Dün öğle aramda görüşmek için gelecekti 2 gün önce böyle konuşmuştuk. Bu yakınlarda bi yere çıkacaktı. Dün ise gelemeyeceğim kusura bakma babam halletti gidip dedi. Ama ben kesinlikle geldiğini düşünüyorum neredeyse eminim diyebilirim. Yanı beni görmek istemediği için yalan söyledi ve ilk kez yalanını yakaladım.
Ben de gece böyle düşündüğümü söyledim.
Dün senin geldin ama gelmedin dedin değil mi beni görmek istemediğin için.. Arıyorum açmıyorsun , yazıyorum okumuyorsun ben sana artık küstüm dedim.
Hanımlar neden bırakmadın diyeceksiniz biliyorum ama ya gerçekten psikolojisi bozuk ise diye vicdan yapıyorum. Ya 1 ay sonra iş bulunca düzelirse herşey diye diye kendimi bu halde buldum. O kadar kırıcı geliyor ki sevgilinin seni görmemek için yalan söylemesi.. Geçen gün haberde bi doktorun psikolojisinin bozuk olduğundan dolayı intihar ettiğini okudum korkuyorum gerçekten sevgilim de ben de gidersem yalnız hissederse diye. Belki bahaneler buluyorum. Çünkü en büyük sebebim çok seviyorum. Onsuz bir hayatı düşünmemiştim hiç. 5 yılda elin ayağın gibi oluyor.
Küstüm dedim. Çünkü gerçekten küstüm. Bilemiyorum benim dilim sivridir insanları 1 kez silebilmek çok zordur ama silersem ardıma asla bakmam. Ama benim üzüldüğüm gibi düşmanım üzülse kıyamam. Sevgilim bana kıyabiliyor ama.
Kalbim gerçekten çok kırıldı. Beni cepte gördüğünü hissediyorum artık.
Ayrılsam bir daha birini sevebilir miyim ? 27 yaşındayım. Bunu atlatmam çok uzun zaman alacak. Bir daha birini sevmek tanımak alışmak çok zor geliyor ama şimdi yaşadıklarım da çok zor..

Sizi hatırlıyorum sanki.
Son üç yıldır benzer konular açıyorsunuz.
Nerede bu psikolojik işkenceye dur dersiniz bilmem.
Ama şu net: Size ihtiyaç duyduğuz sevgiyi esirgiyor.
Sizi sevgi dilenciliğine itiyor.
Sevgi dilleriniz farklı.
Kültürel kodlarınız da.

Yaşınız çok genç.
Kendinizi tanıyın.
İhtiyaçlarınızı görün.
Sizin görmediğiniz boşlukları oldurmaya çalıştığınız adam göremez.
Ondan bağımsız biçimde özkabul ve sevginizi arttırın.
Sonra zaten o zeminde böyle biri size de anormal gelecektir

Herkese günaydın
Burada birkaç konu açmıştım kendimle ilgili hatırlayanlar olacaktır. 5 yıllık ilişkim sallantılı bir durumda. Son 2 aydır sevgilim ilgilenmiyor ve iyi değilim aramız iyi değil,ikimizde yorgunuz, iş bulamadım ve sadece sorun çıkarma dedi.
Insan aranmayınca,sorulmayınca gerçekten sorguluyor. Neden ilgisizsin diye belki de cok bunalttım bilemiyorum.
Aramız bazen iyi gibi oluyor bazen ise aramıyor,sormuyor. Başkası olduğunu düşünmüyorum. Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ama bu bana boyle davranmasını mantıklı göstermiyor.
2 gün önce aramızda sorun bile olmayan, ufacık bir sebepten bir diyalog geçti ama tartışmadık. Bu sebeple 2 gündür yine mesafeli ve soğuk davranıyor.
Dün öğle aramda görüşmek için gelecekti 2 gün önce böyle konuşmuştuk. Bu yakınlarda bi yere çıkacaktı. Dün ise gelemeyeceğim kusura bakma babam halletti gidip dedi. Ama ben kesinlikle geldiğini düşünüyorum neredeyse eminim diyebilirim. Yanı beni görmek istemediği için yalan söyledi ve ilk kez yalanını yakaladım.
Ben de gece böyle düşündüğümü söyledim.
Dün senin geldin ama gelmedin dedin değil mi beni görmek istemediğin için.. Arıyorum açmıyorsun , yazıyorum okumuyorsun ben sana artık küstüm dedim.
Hanımlar neden bırakmadın diyeceksiniz biliyorum ama ya gerçekten psikolojisi bozuk ise diye vicdan yapıyorum. Ya 1 ay sonra iş bulunca düzelirse herşey diye diye kendimi bu halde buldum. O kadar kırıcı geliyor ki sevgilinin seni görmemek için yalan söylemesi.. Geçen gün haberde bi doktorun psikolojisinin bozuk olduğundan dolayı intihar ettiğini okudum korkuyorum gerçekten sevgilim de ben de gidersem yalnız hissederse diye. Belki bahaneler buluyorum. Çünkü en büyük sebebim çok seviyorum. Onsuz bir hayatı düşünmemiştim hiç. 5 yılda elin ayağın gibi oluyor.
Küstüm dedim. Çünkü gerçekten küstüm. Bilemiyorum benim dilim sivridir insanları 1 kez silebilmek çok zordur ama silersem ardıma asla bakmam. Ama benim üzüldüğüm gibi düşmanım üzülse kıyamam. Sevgilim bana kıyabiliyor ama.
Kalbim gerçekten çok kırıldı. Beni cepte gördüğünü hissediyorum artık.
Ayrılsam bir daha birini sevebilir miyim ? 27 yaşındayım. Bunu atlatmam çok uzun zaman alacak. Bir daha birini sevmek tanımak alışmak çok zor geliyor ama şimdi yaşadıklarım da çok zor..
Kadınlar sorunlu erkeklerin rehabilitasyon merkezi değildir. Vicdan yapmak zorunda değilsiniz. Terapi önerin psikolojisi bozuksa. Size sadece acı veren bir ilişkiyi sürdürmek için uğraşmayın artık siz gerekeni yapmışsınız zaten. Ve tabi ki birini yeniden sevebilirsiniz. Hem, yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir, derler.

Psikolojisi bozuk mu bilmem ama sizi sevmediği kesin. İnsan ne olursa olsun sevdiğinin yanında huzur bulur, bulmasa da bırakamaz, ateşin yaktığı ama yine de ateşe doğru giden pervane böceği misali.
Arkadaşımın nişanlısı kızı aramıyordu yada telefonu açtığında on saniyede kapatıyordu. Ben iyi değilim anla diyordu... Ve Azeri bir kadınla ilişkisi varmış. Şimdi birlikte yaşıyorlar. Arkadaşım da ah aşkım vah aşkım sorunları var diye ağlasip adama sürprizler yapmaya çalışıyordu o dönem...

Şu an hayatınızda ama yine çok mutsuzsunuz. Ayrılınca bu kadar mutsuz olacaksınız emin olun.
Hayatınızda varlığıyla yokluğu bir olan ilişki olmasa da olur.

Bu kadar insanlara bağımlı olmayın, en nihayetinde hepimiz ölümlü varlıklarız. Hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz.

Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Hayatınızı tek bir kişiye bağımlı hale getirmeyin. Eninde sonunda cepte görülen acı çekerken, psikolojim bozuk, sorunlarım var vs. diye bahane uyduranlar, başkasının kollarında mutluluktan havaya uçarlar. Olan yine size olur.

Konunu okuyunca aslinda her seyin farkinda olan ama hala kendini kandirmakta israr eden birini gordum. Iliskiniz uzatmalari oynuyor. Sevgilinin psikolojisi vs degil mesele, mesele iliskinizin miadini doldurmasi. Bunun nedeni nasili yok. Bitmis. Ama sen sevgi kirintilariyla yetinmeye calisiyorsun. Ben beni sevgisinden mahrum edecek insani hayatimda bir saniye bile tutmam. Cunku degerliyim ve sevilmeye layigim..

Ayrılalım deyin.
Bakalım ne tepki verecek.
Kabul ederse hayatınızdan hiç birşey eksilmez.
Siz zaten şuan ayrı gibisiniz.Sizi aramıyor sormuyor.Psikolojisi bozuk kısmı falan da biraz bahane gibi geldi bana.
Yaşınızın 27 olması hiçbir şey için geç değil ki.
Hayatımın en fırtınalı döneminde herşey tersine giderken 28 yasinda aşık oldum eşime.
Aşkın yaşı planı yoktur.
Bir cesaret kurtulun bu adamdan.

Yani şu mesajı yazmak zor olmamalı ama sizi de anlıyorum
Şöyle bir mesaj yazın

seni anlıyorum anladığım için belli konulara müsamaha gösteriyorum.
Kötü bir insan değilsin her şey için teşekkür ederim.
Bu senin karakterinle alakalı.Hayattaki isteklerimi senin için ertelemek istemiyorum,yoluma devam etmek istiyorum.
Kendine iyi bak.

oldukça basit bir mesaj
2 ay çok uzun bir süre
İlgilenmeyen bir adam için kendimi kısıtlamak istemezdim sırf sevgili diye adımız var diye.

5 yildir ol.ayan iliskiyi oldurmaya calismak.... daha ne kadar...
Bitirirsem intihar eder demissiniz. Belki de bitirmek istiyordur. Cunku bitmesi icin ugrasiyor gibi.

5 yildir ol.ayan iliskiyi oldurmaya calismak.... daha ne kadar...
Bitirirsem intihar eder demissiniz. Belki de bitirmek istiyordur. Cunku bitmesi icin ugrasiyor gibi.
Bitirirsem intihar eder demedim yanlış anlaşıldı. Suanki psikolojisi gerçekten bozuksa ve ben gidince daha kötü giderse diye dedim.
Son 2 aydır böyleyiz.

Psikolojisi bozuk mu bilmem ama sizi sevmediği kesin. İnsan ne olursa olsun sevdiğinin yanında huzur bulur, bulmasa da bırakamaz, ateşin yaktığı ama yine de ateşe doğru giden pervane böceği misali.
Sana küstüm yazmıştım dün gece en son. Sabah dün erken uyudum bi sürü mesaj yazmışsın dedi sadece.
Beni o kadar ciddiye almıyor ki yazdıklarıma cevap veremiyor. Yada yalan söylediği için verecek başka cevabı kalmadı

Bu adam sizi sevmiyor. Karsidaki insandan sevgi ve ilgiyi cekmek sadece bir cezalandirma teknigidir. Ayrilmayacaksiniz, ama o size istediginiz iliskiyi asla vermeyecek
Geçen hafta dedi ki bi yerlere gezmeye gidebilsek birkaç gün. Ikimizin de ihtiyacı var dedi.
Çok dengesiz. Bi ilgileniyor gibi bir de çok ilgisiz.

Geçen hafta dedi ki bi yerlere gezmeye gidebilsek birkaç gün. Ikimizin de ihtiyacı var dedi.
Çok dengesiz. Bi ilgileniyor gibi bir de çok ilgisiz.
Bu mu ilgi? Kıyamam ya, beklentilerin ne kadar da düşmüş.

Back
X