Küslük ve Bayram , Torun

Tabi evet üstüne bide daha da yüz bulup daha fazla kötülük yapıyorlar

Tabi evet üstüne bide daha da yüz bulup daha fazla kötülük yapıyorlar
Böyle insanlar kendi pislikleriyle yapa yalniz birakmayip birileri tarafindan sürekli affedildikce rezilliklerine devam ediyorlar.
kimsesiz birakacaksin gerçekten yok gibi davranacaksın.
Benim halamda böyleydi 30 sene oldu belki yuzune bakmayali zaten anasi kardesleri hepsi öldü gitti, cocuklari bile görüsmüyor yapa yalniz kokuşup gidecek bu hayattan.
Oda haberlere çıkar bir gun gunler önce olen kadinin kemikleri bulundu diye.

Bir defa yoksayarsan yaptıklarını hep aynı düzen devam ediyor .onlar ağzını bozuyor sen bauram seyran hastalık diyip gidiyorsun bunu en az 5 kez yaşamış biri olarak söylüyorum.

En son büyük ah edip kestim ben bağımı. Eşime sen ne yaparsan yap dedim .çocuklarla eşim gidiyorlar ama ben gitmiyorum

Şimdiki aklim olsa eşime de gitme derdim.

Bu böyle sürüp gidiyor yani taviz vermeyin kesinlikle.

Bu nolursa olsun küslük olmaz lafını da anlayamıyorum. Karşı taraf aile olmayı bilmiyorsa bal gibi de olur küslük. Yerinizde olsam aynı ortamda bulunmazdim. Konudaki yorumlarınızı okumadım sadece konuya göre yorum yapıyorum, çok kararsız kaldiysaniz eşiniz de isterse çocuğu da alıp ziyaret etsin ama yerinizde olsam aynı ortamda bulunmazdim.

Görmesinler tabi ki
Önce o torunun annesine saygı duysunlar.
Eğer gerçekten haklıysanız özür dilemedikleleri sürece görüşmeyin.
Yemişim bayramını, seyranını.

Eşiniz gidip bayramlaşmak isterse engel olmayın. Anne babası sonuçta gitsin görsün. Ama siz gitmeyin. Yapılan saygısızlığı sineye çekince daha beterini yapıyorlar çünkü.

Eğer belirttiğiniz gibi bir iftira vb.durum var ise bayram seyran diye hiç geri adım atmayın, bence gerek yok. Ben olsam geri adım atmazdim.

cocugunuza da sizin hakkınızda yalan yanlış şeyler söyleyip doldurma ihtimalleri var bence şuanlık uzak durulmalı belki zamanla yanlışlarını anlarlar

Bende şimdi eşime sen ne yaaprsan yap dedim fakat bunda bile iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum aynı şeyleri kadının ailesi yapsa eminim erkek daha farklı davranır

Bende şimdi eşime sen ne yaaprsan yap dedim fakat bunda bile iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum aynı şeyleri kadının ailesi yapsa eminim erkek daha farklı davranır
Erkek ne yaparı düşünme sen, doğru olan eşinin kararını kendisine bırakıp kendi çizgini çekmektir. Eşin gücemiyorsa mesele de kapanmıştır

Net , gitmeyin , barıştığınıza pişman ederler ...

Ben ailesi ile görüşmesine ses etmedim .Bana illa gel deme de ne yaparsan yap dedim.

Neticede benimde ailemde belki sınırları zorlayacak şeyler yaşayabilirim.ailemdir diyip giderim belki düşüncesi var kafamda

O yüzden de karışmadım benim ailemde yaşanabilecek sorunları düşünüyorum da .ben kendi ailemle kusluge sebep olabilecek hiç birsey yaşamadım.

Eşime de senin babanın/kardeşinin yaptigini benim ailemdn her hangi biri yapsa tepkin ne olur kafasıyla son noktayı koydum .

Çok isterdim benim yaşadığımı yaşayıp mecbur eli koynunda tekrar benim ailemin elini opmeye gitseydi .ama işte benim ailem onunki kadar saygısız ve edepsiz değil

Geçen bi babasıyla görüşmesine pişman olmuştum ama beni sasirtmadilar yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…