Torunu geçtim oğlunu seven böyle yapar mıTorunları umurlarında olsa mtle yapmazlardı herhalde ben olsam bayram seyran dinlemem
Torunları umurlarında olsa mtle yapmazlardı herhalde ben olsam bayram seyran dinlemem
bende öyle diyorum etrafımda bazı insanlar ay öyle olur mu ki diyor . İnsan kendi başına gelmeyince normal diyor herhalde böyle şeylere anlamadım kiTorununu seven gelinine iyi davranacak. Ben olsam asla görüşmem.
Eşinizin ailesi zaten bence siz fazla dahil olmayın, eşiniz düşünsün o istemiyorsa da bosverin gitsin siz zaten ne olursa olsun görüşmek zorunda değilsiniz ki, torunlarını düşünseler böyle davranmazlar bosverin saçma sapan konuşup çocukların da psikolojisini bozmasınlarSelamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
Ne güzel iletişiminiz yok ne diye yine bulaşmak istiyorsunuz.Eşiniz de zaten pek istekli değilmiş.Torunları pek umrunda mı ki .Bi defa sorun yaşamışsınız üzgünüm yine aynı şeyler yaşanır.Boşverin kimin ne dediğini .Ben olsam asla gitmezdim .Zaten kendinizi de gak ettiğimizi düşünmemmişsiniz .Böyle kalsın iletişimsizlik en güzeli sizin için yine başınız ağrımasınSelamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
evet bunu bende düşünüyorum . İyice yüz bulup bidahaki sefer ana avrat söveceklerBayram veya büyük böyle insanlar adım atılacak insanlar değil. Çevreni dinleyip adım atsan daha da şımaracak karşı taraf. Kendi oğulları bile mesafe koymuş torununu düşünen oğluna gelinine çektirmez.
Yani şöyle söyliyim yaşadığım sıkıntıları anneme bile anlatmama rapmen öyle olmaz diyor . Onca hakareti sineye çekmemi bekliyorlar ahmaklık olurNe güzel iletişiminiz yok ne diye yine bulaşmak istiyorsunuz.Eşiniz de zaten pek istekli değilmiş.Torunları pek umrunda mı ki .Bi defa sorun yaşamışsınız üzgünüm yine aynı şeyler yaşanır.Boşverin kimin ne dediğini .Ben olsam asla gitmezdim .Zaten kendinizi de gak ettiğimizi düşünmemmişsiniz .Böyle kalsın iletişimsizlik en güzeli sizin için yine başınız ağrımasın
Çocuğumun yanında öz evladına pezevenk diyen bir ailesi var …Eşinizin ailesi zaten bence siz fazla dahil olmayın, eşiniz düşünsün o istemiyorsa da bosverin gitsin siz zaten ne olursa olsun görüşmek zorunda değilsiniz ki, torunlarını düşünseler böyle davranmazlar bosverin saçma sapan konuşup çocukların da psikolojisini bozmasınlar
Eeee daha ne diye görüssem mi diyorsun ki, onlar talep etse bile sen kabul etme yazık değil mi o çocuklara, hiç bulaşma da görüşme de eşin ne yaparsa yapsın ona da karışma ama sen uzak dur kesin ve netÇocuğumun yanında öz evladına pezevenk diyen bir ailesi var …
Allah bir daha aynı çatı altına bile düşürmesinEeee daha ne diye görüssem mi diyorsun ki, onlar talep etse bile sen kabul etme yazık değil mi o çocuklara, hiç bulaşma da görüşme de eşin ne yaparsa yapsın ona da karışma ama sen uzak dur kesin ve net
Pezevenk dedikleri eşiniz oluyorsa laf size de geliyor. Hiç değmez adım atmaya , reziller Allah ıslah etsin hepsini. Çekirdek yuvanızda mutlu olmaya bakınÇocuğumun yanında öz evladına pezevenk diyen bir ailesi var …
Yani kadın pazarlayan anlamına geldiği için bi nevi benim namusuma bile laf atmış oluyorlar allahım nasıl biliyorsa öyle yapsınPezevenk dedikleri eşiniz oluyorsa laf size de geliyor. Hiç değmez adım atmaya , reziller Allah ıslah etsin hepsini. Çekirdek yuvanızda mutlu olmaya bakın
Özür dilenmeden gitmeyin gerçi özür dilerse bile böyle patavatsız ve sınır bilmeyen insanların yanına gitmek biraz mantık dışı. Gidip ellerini öpseniz sanki onlar suçlu değilmiş de siz suçluymuşsunuz gibi gözükecek. Sonra tekrar döngüye girersiniz.Selamlar
Evet sanki onca yediğimiz lafı hakareti biz söylemişiz gibi … özür dilense bile söylenenleri hiçbirşey geri almayacak en iyisi uzak durmakÖzür dilenmeden gitmeyin gerçi özür dilerse bile böyle patavatsız ve sınır bilmeyen insanların yanına gitmek biraz mantık dışı. Gidip ellerini öpseniz sanki onlar suçlu değilmiş de siz suçluymuşsunuz gibi gözükecek. Sonra tekrar döngüye girersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?