Evet rezillik diz boyu böyle insanları allah düşmanımın başına vermesinKimse torununun anne babasıyla iyi geçinmek zorunda değil, ama anlaşamamak başka küfür ve iftira çok başka! Aranız anlaşmazlıktan kötü olsa çocukları yolla sen gitme derdim ama iş iftiralara kadar geldiyse çocuklarını da yollama.
Aynı fikirdeyim . Etrafımda yok öyle olmaz diyenler var . Demekki onlar da benim iyiliğimi istemiyor .Torun görmek isteyen insan lafına sözüne dikkat etmeli. Zaten eşinde görüşme taraftarı değilmiş. Boşuna başına dert açma.
Dimi busefer anamın namusuna küfür edecekler o raddeye kadar götürebilecek niyelikte olduklarını gördüm .Ayni seyleri degil daha da beterini yasamak istiyorsaniz görüsün..
Ben olsam gitmem de konuşmam da.Sizin kadar büyük sorunlar yaşamamiş olsam da yaşanan şeylerden sonra küslük olmasın diye diye bende yüz kalmadı artık.Velhasıl en ufacık bir olaya bakıyorum,tamamen kredilerini bitirdiler.Eksiye girmelerine ramak kaldı.Sizin durumunuzda kesinlikle gitmezdim.Ama eşiniz çocuğunuzu götürmek isterse de karşı çıkmayın derim.Selamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
Açıkçası artık oladar güvenmiyorum ki . Oğluna gelinine böyle yapan torununa neler yapmaz diyor içimden bir sesBen olsam gitmem de konuşmam da.Sizin kadar büyük sorunlar yaşamamiş olsam da yaşanan şeylerden sonra küslük olmasın diye diye bende yüz kalmadı artık.Velhasıl en ufacık bir olaya bakıyorum,tamamen kredilerini bitirdiler.Eksiye girmelerine ramak kaldı.Sizin durumunuzda kesinlikle gitmezdim.Ama eşiniz çocuğunuzu götürmek isterse de karşı çıkmayın derim.
Evet aldık fakat yarısını aldık . Buna da şükür diyoruzParanızı geri alabildiniz mi,
Torunlarına karşı nasıllar. Eğer ki onları seviyorlarsa Bayramda görüştürebilirsiniz.Selamlar
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
Zarar vermesine vermiyorlar fakat çocuğun yanında konuşulmaması gereken veyahutta benim asla yanında yapmayacağım şeyleri yaparlar . Kendi evlatlarına karşı nasıllarsa benim çocuğuma karşı da öyleler …Torunlarına karşı nasıllar. Eğer ki onları seviyorlarsa Bayramda görüştürebilirsiniz.
Torunlarıyla olan ilgi alakaları nasıl peki?Ona göre karar ver istersen.Gercekten o kıymeti verdiğini hissediyorsanız siz gorusmeyin ama onların bağını da koparmayin.Açıkçası artık oladar güvenmiyorum ki . Oğluna gelinine böyle yapan torununa neler yapmaz diyor içimden bir ses
İpler koltuktan sonraki davranışları değil. Mesela çocukları sevip öperler mi, hediyeler alırlar mı, kıymet verirler mi?Zarar vermesine vermiyorlar fakat çocuğun yanında konuşulmaması gereken veyahutta benim asla yanında yapmayacağım şeyleri yaparlar . Kendi evlatlarına karşı nasıllarsa benim çocuğuma karşı da öyleler …
Eve komşu çocuğu geldiğinde nasıl seviyorsak öyleTorunlarıyla olan ilgi alakaları nasıl peki?Ona göre karar ver istersen.Gercekten o kıymeti verdiğini hissediyorsanız siz gorusmeyin ama onların bağını da koparmayin.
Birine daha yanıt verdim bu soruyu sorana . Farzedin ki yakın komşunuzun çocuğu evinize gelmiş . Nasıl karşılanırsa öyleler . Hediye falan almazlar . Öperler öpmesine fakat çocuğa çocuk gibi değil terbiye verilecek at gibi yaklaşırlar geneldeİpler koltuktan sonraki davranışları değil. Mesela çocukları sevip öperler mi, hediyeler alırlar mı, kıymet verirler mi?
O zaman yine de bir şey diyemiyorum. Siz nasıl hissediyorsanız öyle davranın.Birine daha yanıt verdim bu soruyu sorana . Farzedin ki yakın komşunuzun çocuğu evinize gelmiş . Nasıl karşılanırsa öyleler . Hediye falan almazlar . Öperler öpmesine fakat çocuğa çocuk gibi değil terbiye verilecek at gibi yaklaşırlar genelde
O zaman yine de bir şey diyemiyorum. Siz nasıl hissediyorsanız öyle davranın.Birine daha yanıt verdim bu soruyu sorana . Farzedin ki yakın komşunuzun çocuğu evinize gelmiş . Nasıl karşılanırsa öyleler . Hediye falan almazlar . Öperler öpmesine fakat çocuğa çocuk gibi değil terbiye verilecek at gibi yaklaşırlar genelde
Salla gitsin o zaman,vicdan azabı çekeceğin bir durum da yok en azından.Ha var ha yoklar.Bizimkiler de bir miktar öyle.Güzel tarif-komşu çocuğu sever gibi- sorsan candan öte derler ama.Eve komşu çocuğu geldiğinde nasıl seviyorsak öyle
Evet dediğiniz gibi . Zaten ses seda çıkmıyor . Bu saate kadar torun görmek istiyen görürdü . Emin olun evladına değer vermeyen kendi yavrusuna değer vermeyen onun yavrusuna hiç değer vermez .Ben kendi ailemle görüşmüyorum. Aramız limoni ama tam küs değilken torunlarını görmelerine engel olmadım ama görmek isteyende olmadı doğum gününe çağırdım gelmediler mesajla kutladılar yakın oturuyoruz hastaydı kötüydü baya biliyorlardı aramadılar bir kaç gün sonrası bayramdı bende mesajla kutladım ve tam olarak küstük. Torun görmek isteyen görürdü zaten şimdi dışarda denk gelince ben konuşmuyorum torunlarını ayak üstü seviyorlar gidiyorlar bayramdada herhangi bi kutlama yapmıcam. Sizde haklı olduğunuzu düşünüyorsanız adım atmayın büyükte büyüklüğünü bilsin saygı görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?