Küslük ve Bayram , Torun

Torun görmek isteyen insan lafına sözüne dikkat etmeli. Zaten eşinde görüşme taraftarı değilmiş. Boşuna başına dert açma.

Evet rezillik diz boyu böyle insanları allah düşmanımın başına vermesin

Torun görmek isteyen insan lafına sözüne dikkat etmeli. Zaten eşinde görüşme taraftarı değilmiş. Boşuna başına dert açma.
Aynı fikirdeyim . Etrafımda yok öyle olmaz diyenler var . Demekki onlar da benim iyiliğimi istemiyor .

Ben olsam gitmem de konuşmam da.Sizin kadar büyük sorunlar yaşamamiş olsam da yaşanan şeylerden sonra küslük olmasın diye diye bende yüz kalmadı artık.Velhasıl en ufacık bir olaya bakıyorum,tamamen kredilerini bitirdiler.Eksiye girmelerine ramak kaldı.Sizin durumunuzda kesinlikle gitmezdim.Ama eşiniz çocuğunuzu götürmek isterse de karşı çıkmayın derim.

Açıkçası artık oladar güvenmiyorum ki . Oğluna gelinine böyle yapan torununa neler yapmaz diyor içimden bir ses

Torunlarına karşı nasıllar. Eğer ki onları seviyorlarsa Bayramda görüştürebilirsiniz.

Torunlarına karşı nasıllar. Eğer ki onları seviyorlarsa Bayramda görüştürebilirsiniz.
Zarar vermesine vermiyorlar fakat çocuğun yanında konuşulmaması gereken veyahutta benim asla yanında yapmayacağım şeyleri yaparlar . Kendi evlatlarına karşı nasıllarsa benim çocuğuma karşı da öyleler …

Açıkçası artık oladar güvenmiyorum ki . Oğluna gelinine böyle yapan torununa neler yapmaz diyor içimden bir ses
Torunlarıyla olan ilgi alakaları nasıl peki?Ona göre karar ver istersen.Gercekten o kıymeti verdiğini hissediyorsanız siz gorusmeyin ama onların bağını da koparmayin.

İpler koltuktan sonraki davranışları değil. Mesela çocukları sevip öperler mi, hediyeler alırlar mı, kıymet verirler mi?

Ben kendi ailemle görüşmüyorum. Aramız limoni ama tam küs değilken torunlarını görmelerine engel olmadım ama görmek isteyende olmadı doğum gününe çağırdım gelmediler mesajla kutladılar yakın oturuyoruz hastaydı kötüydü baya biliyorlardı aramadılar bir kaç gün sonrası bayramdı bende mesajla kutladım ve tam olarak küstük. Torun görmek isteyen görürdü zaten şimdi dışarda denk gelince ben konuşmuyorum torunlarını ayak üstü seviyorlar gidiyorlar bayramdada herhangi bi kutlama yapmıcam. Sizde haklı olduğunuzu düşünüyorsanız adım atmayın büyükte büyüklüğünü bilsin saygı görsün.

İpler koltuktan sonraki davranışları değil. Mesela çocukları sevip öperler mi, hediyeler alırlar mı, kıymet verirler mi?
Birine daha yanıt verdim bu soruyu sorana . Farzedin ki yakın komşunuzun çocuğu evinize gelmiş . Nasıl karşılanırsa öyleler . Hediye falan almazlar . Öperler öpmesine fakat çocuğa çocuk gibi değil terbiye verilecek at gibi yaklaşırlar genelde

Açıkçası ben olsam böyle bir aile görsem ne yüzsüzler yemedikleri laf kalmadı koşup gitmişler demek ki yapılanları hak etmişler derim. Ne torunu ya hu çocuğundan bile nefret ediyorlardır

O zaman yine de bir şey diyemiyorum. Siz nasıl hissediyorsanız öyle davranın.

O zaman yine de bir şey diyemiyorum. Siz nasıl hissediyorsanız öyle davranın.

Evet dediğiniz gibi . Zaten ses seda çıkmıyor . Bu saate kadar torun görmek istiyen görürdü . Emin olun evladına değer vermeyen kendi yavrusuna değer vermeyen onun yavrusuna hiç değer vermez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…