- 19 Şubat 2010
- 1.931
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayak tırnaklarını kesinlikle kesmeyin kuşunuzun bu bilgi tamamen yanlıştır.gagalarını evet kesmek gerekir lakin bu pek sık olmaz senede birkez felan gagası aşırı uzadığında yem yiyemeyecek hale gelir kuş ve üst gagasının ucunu çok az kesmek gerekir.lakin bunun yerine gaga taşı alıp takarsanız bu sorun ortadan kalkacaktır.hayvan kendi gaga sorununu çözer bu taşla
Kızlarrrr şu an şoktayımmmmmmmmmmm Kuşum yumurtladıııı zaten hamile gibi davranıyodu ne zamandır yere oturmalar falaan normalde çok hareketlidir ama .. Anane oluyorum galiba ama hiç erkek kuş da getirmedim eve .
Kızgınlık yumurtası yumurtlamış kuşunuz
benmde bi muhabbet kuşum bide sultan papağanım var... muhabbet kusumun tırnaklarınn ucunu kesiyorum 2-3 aya bir çünki o kadar uzun ki yürüyemio takılıyo heryere... yinede sakıncalımı kesmememmi gerekio acaba... be ona iyilik yaptığımı düşünerek kesiyorum aslında bilmeden kötülükmü ediyorum kızıma...
Aynen oyle ben yazacaktim.
Kusun yumurtlamasi icin erkege ihtiyaci vardir.
3 senedir falan bende :) çok kötü ısırıyo bi de dayanamıyorum ki. Kanatıyo
Kızgınlık yumurtası yumurtlamış kuşunuz
Aynen oyle ben yazacaktim.
Kusun yumurtlamasi icin erkege ihtiyaci vardir.
Benim Beyazda küsüyo arada tabi beni haşlamayıda unutmuyo sen kes ,sen sus be gibilerindenTam 10 senedir beslediğimiz kuşumuz küstü bana
Benim Beyazda küsüyo arada tabi beni haşlamayıda unutmuyo sen kes ,sen sus be gibilerindenTam 10 senedir beslediğimiz kuşumuz küstü bana
valla kuşun bu çektiklerine göre gene iyi geliyor eline onun üstüne gitme ev ortamına alışsın kafesin kapağını açık bırak tabi camı deyilkendi girip çıksın kafese onunla konuş sürekli bak sana nasıl alışacak benim iki tane mubişim var ikiside konuşur aklına gelen herşeyi söyler onlar benim canım onları çok seviyorumBenim muhabbet kuşum 8 aylıktan büyük ona önceki evinde çok kötü davranmışlar arkadaşımdan aldım bende onu kardeşi kafesini yerlere falan atıyomuş kafasına falan vuruyomuş hayvancağızın..yaklaşık 20 gündür bizde.dediğim gibi 8 aylıktan büyük sadece hafif öpücükler ve çok az ıslık öttürüyo başka bişey yapmıyo.elimize geliyo hatta sadce bende duruyoda diyebiliriz.başıma ve omzumada koyunca geliyo hatta kendini öptürüyoda dudadığından bile öptürüyo ısırma gibi alışkanlığı yok allahtan tek sorun hiç uçuyo salınca biyerde duruyo sadece sen eline alırsan sana geliyo öbür türlü insanada konmuyo ne yapmalıyıım?