Ben bitti dedimmi biter tukurdugumuyalamamTebrik ederim bu kararınızdan dolayı. Umarım kararınızın arkasında durabilirsiniz. Çünkü karşınızda paranoyak, kontrolcü ve güvensiz biri var.
Ben şey görmüştüm doğru mudur bilemem. Adam karısının mezarını yaptırmış tanıştıklarına da öldü diye foto atıyormuş. Erkeklere 1 günde küsmüyoruz bacımmmm. Erkekler tek ayak üstünde dünyayı birbirine katarSiz buradaki boşanma konularını bir okuyun.
Öyle saçma yalanlar söyleniyor ki inanamazsınız.
Yalan olduğunu anlamak için çok net bir yöntem vardır: Size bu olayları anlatanın davranışı tutarlı mı diye bakacaksınız.
Anlattığınız hikayelerin hiç biri tutarlı değil. Kocanızın ve görümcenizin tepkileri çok tuhaf.
Bir yandan öyle bir para sıkıntısı olduğu söyleniyor ki kadın sokağa düşmüş, ilişkiye zorlanmış. Öte yandan da deniyor ki tatmin olmuyorum diye şikayet ediyor.
Allahaşkına iradesi dışında alınıp satılan bir kadının dert edeceği konu mu bu? Erkek sinek görse kaçar.
Bu kadın aldatıldı mı, aldattı mı, satıldı mı, şikayet mi etti ne oldu bir karar versinler önce.
Bir de aldatma ve finansal büyük problemler varken oturup temizliğe takmışlar, gülüyorum sadece.
Açıkçası eski evlilikte cinsel problemler vardır, temizlik için de kavga etmişlerdir ancak kadının bırakın satılmasını aldattığından bile çok ama çok şüpheliyim.
Bunu da en nazik şekilde söylüyorum.
Olayları bilen nötr birine sorun veya dava dökümüne ulaşın.
evet normal bişey biçok insan böyle ayrılıyorSon gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymi
Bunu diyen adama gel barışalım mı dediniz gerçekten?bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina
kaç kaç kaç bu adamdan. Yok kaçta geldin, yok bana yalan söylüyorsun. Böyle özgüvensiz, kompleksli adamla ömür mü geçerMerhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Bırakın küsen küstüğü yerde kalsın şimdiden sizi sindirmeye çalışıyor çok iyi düşünüp öyle karar verin böyle biri ile ömür geçmez huyluda huyundan vazgeçmezMerhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Bi insanla zaman gecirmeden taniyamiyosun benimde tanimam icin zaman gecirmem gerekiyorduKK'da ikinci evliligini yapacak olan adamlar arasinda karisi aldattigi, ya da eve bakmadigi icin bosanmayan yok gibi bir sey, hic kendilerinde sorun yok masallah masallah
2.evliliginizmis cocuk da var, nasil tanistiniz bu adamla? Risk alacak durumda degilsiniz adimlarinizi biraz daha saglam atmaniz gerekmiyor muydu?
Bu kadar vicdansiz olabiliyorlar demekki ya ben n3den bu kadar safim ger gordugumu kendim gibi saniyorumBen şey görmüştüm doğru mudur bilemem. Adam karısının mezarını yaptırmış tanıştıklarına da öldü diye foto atıyormuş. Erkeklere 1 günde küsmüyoruz bacımmmm. Erkekler tek ayak üstünde dünyayı birbirine katar
Ben aileler araya girsin. Barisalim isteseydim cumadan beri benimle konusmadigini ailesine.ve aileme soylerdim barismamiz icin araya girmelerini isterdim ama. Ben. Kimseye soylemedimevet normal bişey biçok insan böyle ayrılıyor
ayrılmak istemiyorsunuz gelip size yalvardın istiyorsunuz
aileler araya girsin düzelsin istiyorsunuz da ondan
3 = e değil hanımefendiBu kadar vicdansiz olabiliyorlar demekki ya ben n3den bu kadar safim ger gordugumu kendim gibi saniyorum
zaten o yöntemle de barışmazdı kiBen aileler araya girsin. Barisalim isteseydim cumadan beri benimle konusmadigini ailesine.ve aileme soylerdim barismamiz icin araya girmelerini isterdim ama. Ben. Kimseye soylemedim
Yani simdi buna mi takiliyosun her seferinde3 = e değil hanımefendi
Yani simdi buna mi takiliyosun her seferinde
Neden yalvarmasini bekleyeyim simdi ben sadece burda size derdimi anlattim kimisi yol gosterdi kimisi de beni yargiladi kimseye anlatamadigim icin burada size acmak istedim icimizaten o yöntemle de barışmazdı ki
ayrılmayı tehdit olarak gösterip aileleri ve onu toplamaya çalışıyorsunuz bence
yalvarsın falan diye mi bekliyorsunuz anlamadım ki
Tamam ama dunde aciklamasini yaptim size hizli yazinca bazen olabiliyor bilerek yaptigim bisey degil diye bugunse yine ayni seyi dile getiriyosunuzTürkçemizi düzgün kullanmamız gerekiyor dimi? Sitenin kurallarında da var bu
Ooo evlenince daha sıkıntı küsüp yatak ayiricak vs.. ya bu huyunu doğru düzgün konuşun yada yol yakinden ayrılın onkadar açık ve net küsen insan çok zorMerhabalar kk uyeleri...
ee cevap yazdı mı mesajınızaNeden yalvarmasini bekleyeyim simdi ben sadece burda size derdimi anlattim kimisi yol gosterdi kimisi de beni yargiladi kimseye anlatamadigim icin burada size acmak istedim icimi
Yazmadi goruldu atti bende kiz kardesini aradim anlattim durumu yuzugu ve emanetlerini gonderecegimi soyledim tutustularee cevap yazdı mı mesajınıza
illa aileleri katmanıza gerek yok diyorum anlatmaya çalıştığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?