Küsen nisanlim 🙄

KK'da ikinci evliligini yapacak olan adamlar arasinda karisi aldattigi, ya da eve bakmadigi icin bosanmayan yok gibi bir sey, hic kendilerinde sorun yok masallah masallah

2.evliliginizmis cocuk da var, nasil tanistiniz bu adamla? Risk alacak durumda degilsiniz adimlarinizi biraz daha saglam atmaniz gerekmiyor muydu?

Ben şey görmüştüm doğru mudur bilemem. Adam karısının mezarını yaptırmış tanıştıklarına da öldü diye foto atıyormuş. Erkeklere 1 günde küsmüyoruz bacımmmm. Erkekler tek ayak üstünde dünyayı birbirine katar

Son düzenleme:
Son gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymi
evet normal bişey biçok insan böyle ayrılıyor

ayrılmak istemiyorsunuz gelip size yalvardın istiyorsunuz
aileler araya girsin düzelsin istiyorsunuz da ondan

kaç kaç kaç bu adamdan. Yok kaçta geldin, yok bana yalan söylüyorsun. Böyle özgüvensiz, kompleksli adamla ömür mü geçer

Bırakın küsen küstüğü yerde kalsın şimdiden sizi sindirmeye çalışıyor çok iyi düşünüp öyle karar verin böyle biri ile ömür geçmez huyluda huyundan vazgeçmez

Bi insanla zaman gecirmeden taniyamiyosun benimde tanimam icin zaman gecirmem gerekiyordu

Bu kadar vicdansiz olabiliyorlar demekki ya ben n3den bu kadar safim ger gordugumu kendim gibi saniyorum

evet normal bişey biçok insan böyle ayrılıyor

ayrılmak istemiyorsunuz gelip size yalvardın istiyorsunuz
aileler araya girsin düzelsin istiyorsunuz da ondan
Ben aileler araya girsin. Barisalim isteseydim cumadan beri benimle konusmadigini ailesine.ve aileme soylerdim barismamiz icin araya girmelerini isterdim ama. Ben. Kimseye soylemedim

Ben aileler araya girsin. Barisalim isteseydim cumadan beri benimle konusmadigini ailesine.ve aileme soylerdim barismamiz icin araya girmelerini isterdim ama. Ben. Kimseye soylemedim
zaten o yöntemle de barışmazdı ki
ayrılmayı tehdit olarak gösterip aileleri ve onu toplamaya çalışıyorsunuz bence
yalvarsın falan diye mi bekliyorsunuz anlamadım ki

zaten o yöntemle de barışmazdı ki
ayrılmayı tehdit olarak gösterip aileleri ve onu toplamaya çalışıyorsunuz bence
yalvarsın falan diye mi bekliyorsunuz anlamadım ki
Neden yalvarmasini bekleyeyim simdi ben sadece burda size derdimi anlattim kimisi yol gosterdi kimisi de beni yargiladi kimseye anlatamadigim icin burada size acmak istedim icimi

Türkçemizi düzgün kullanmamız gerekiyor dimi? Sitenin kurallarında da var bu
Tamam ama dunde aciklamasini yaptim size hizli yazinca bazen olabiliyor bilerek yaptigim bisey degil diye bugunse yine ayni seyi dile getiriyosunuz

Ooo evlenince daha sıkıntı küsüp yatak ayiricak vs.. ya bu huyunu doğru düzgün konuşun yada yol yakinden ayrılın onkadar açık ve net küsen insan çok zor

Neden yalvarmasini bekleyeyim simdi ben sadece burda size derdimi anlattim kimisi yol gosterdi kimisi de beni yargiladi kimseye anlatamadigim icin burada size acmak istedim icimi
ee cevap yazdı mı mesajınıza

illa aileleri katmanıza gerek yok diyorum anlatmaya çalıştığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…