Küsen nisanlim 🙄

Çocuk gibi. Ne hali varsa görsün. Bana sorarsanız ya kendini düzeltsin ya bitsin. Üstüne gitmeyin kendini haklı sanıyor yoksa

Ikinci evliliginiz icin tercih ettiginiz bu mu gercekten

Yazmadi goruldu atti bende kiz kardesini aradim anlattim durumu yuzugu ve emanetlerini gonderecegimi soyledim tutustular
Yok artık Ayrılmak için yazdığınız mesaja bile görüldü atıp cevap yazmadı mı? Bu nasıl kinli bir küslük? Ayy okurken uyuz oldum adama.

Ikinci evliliginiz icin tercih ettiginiz bu mu gercekten
Nisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadi

Birinci evlilikte demekki mutlu olmadınız neden ikinci evliliğinizi daha sağlıklı birisiyle yapmıyorsunuz

Kendinize zorunuz mu var
Allah askina gidip hemen evlenmedim bu sozum tek size degil yanlis anlamayin yani o kadar cok elestrildim ki sandim ki burdaki herkesin evliligi ailesi dort dortluk tek ben hataliyim sadece daraldim ve siz tanimadigim ama bana ailemden daha yakin gelen insanlarla paylasmak istedim caresizdim cunku

flört döneminiz olmadı mı görücü usulü mi nişanlandınız bunu anlamadık
nişanlandıktan sonra mı huy değiştirdi bu adam?

gelişme var mı gelen giden arayan?

Nisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadi
Tanimissiniz iste artik ayrilin. Evet ben cok iyi taniyarak evlendim sonradan da bir huyu cikmadi.

Bu küsmek değil ne yazıkki sizi manipüle etmek. Lütfen evlenecekte olsanız kimsenin sizi suçlu değilken suçlu hissetmesine izin vermeyin ve lütfen üzerinizde bu kadar baskı kurmasına da izin vermeyin. İnanmıyorsa kendi sorunu ki bu tavır öz güven problemi yaşadığını da gösteriyor senaryoyu yazmış inanmış, gerçek onun için o. Herşeyin hakkınızda hayrınıza gelişmesini dilerim.

Yuzugu vercem diyerek blöf mu yaptiniz yoksa cidden mantiginizi kullanarak ayriliyor musunuz?

Hic cikmadi valla. 10 yillik evliyiz sevgiliykrn nasilsa hala oyle

Sadece bu bir fragman diyorum.
Ardına bakmadan koşarak uzaklaş...

Öf ömür mü geçer ? Herşeyinden kısıtlamaya çalışan biri. Bir hayal kurmuş o hayale inanıyor , bir yalan hayalin gerçek olduğunu inanıyor. Seni geçtim, kendisine güveni yok. Bir erkeğin küsmesi nedir? Hiç hoş bir durum değil . Aşk; küsmek değil. Güvenmemek hiç değil. Evlendiğinde daha çok hikayelere tanık olabilirsin ondan. Özgürlüğünü onun eline vermiş olursun, sırf seviyorsun diye.
Seviyorsan ve bu durumdan hoşlanmıyorsan baştan taviz vermeyip bu durumdan hoşlanmadığını belirt . Yoksa iler de evlenir ve bu durumun devamlılığı gelir , bu devamlılığı değiştirmek istersen ; senin için çok zor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…