- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.992
- 498
tutuşsunlarYazmadi goruldu atti bende kiz kardesini aradim anlattim durumu yuzugu ve emanetlerini gonderecegimi soyledim tutustular
Ikinci evliliginiz icin tercih ettiginiz bu mu gercektenMerhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Yok artıkYazmadi goruldu atti bende kiz kardesini aradim anlattim durumu yuzugu ve emanetlerini gonderecegimi soyledim tutustular
MalesefYok artıkAyrılmak için yazdığınız mesaja bile görüldü atıp cevap yazmadı mı? Bu nasıl kinli bir küslük? Ayy okurken uyuz oldum adama.
Bu evlenince surekli kusen nisanlinizEki Görüntüle 3209097
Bu ise siz
Eki Görüntüle 3209098
Bu da seciminize karsi kk ahalisi
Eki Görüntüle 3209100
Nisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadiIkinci evliliginiz icin tercih ettiginiz bu mu gercekten
Birinci evlilikte demekki mutlu olmadınız neden ikinci evliliğinizi daha sağlıklı birisiyle yapmıyorsunuzIste bana diyoki en gec dokuz bucukda kalk d3medim mi ben sana sinir koymuyorum elbetteki cayini da icicen corbani da ama vaktinde ewinde olacan diyo
Şimdi öğrendiniz işteNisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadi
Allah askina gidip hemen evlenmedim bu sozum tek size degil yanlis anlamayin yani o kadar cok elestrildim ki sandim ki burdaki herkesin evliligi ailesi dort dortluk tek ben hataliyim sadece daraldim ve siz tanimadigim ama bana ailemden daha yakin gelen insanlarla paylasmak istedim caresizdim cunkuBirinci evlilikte demekki mutlu olmadınız neden ikinci evliliğinizi daha sağlıklı birisiyle yapmıyorsunuz
Kendinize zorunuz mu var
flört döneminiz olmadı mı görücü usulü mi nişanlandınız bunu anlamadıkAllah askina gidip hemen evlenmedim bu sozum tek size degil yanlis anlamayin yani o kadar cok elestrildim ki sandim ki burdaki herkesin evliligi ailesi dort dortluk tek ben hataliyim sadece daraldim ve siz tanimadigim ama bana ailemden daha yakin gelen insanlarla paylasmak istedim caresizdim cunku
Tanimissiniz iste artik ayrilin. Evet ben cok iyi taniyarak evlendim sonradan da bir huyu cikmadi.Nisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadi
Bu küsmek değil ne yazıkki sizi manipüle etmek. Lütfen evlenecekte olsanız kimsenin sizi suçlu değilken suçlu hissetmesine izin vermeyin ve lütfen üzerinizde bu kadar baskı kurmasına da izin vermeyin. İnanmıyorsa kendi sorunu ki bu tavır öz güven problemi yaşadığını da gösteriyor senaryoyu yazmış inanmış, gerçek onun için o. Herşeyin hakkınızda hayrınıza gelişmesini dilerim.Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Yuzugu vercem diyerek blöf mu yaptiniz yoksa cidden mantiginizi kullanarak ayriliyor musunuz?Allah askina gidip hemen evlenmedim bu sozum tek size degil yanlis anlamayin yani o kadar cok elestrildim ki sandim ki burdaki herkesin evliligi ailesi dort dortluk tek ben hataliyim sadece daraldim ve siz tanimadigim ama bana ailemden daha yakin gelen insanlarla paylasmak istedim caresizdim cunku
Hic cikmadi valla. 10 yillik evliyiz sevgiliykrn nasilsa hala oyleNisanlanmadan yada onceden boyle bi huyu oldugunu nerden bilebilrdim siz hepiniz cok mu. Iyi taniyarak ewlendjniz yada nisanlandiniz ewlendiginiz kiisinin hic mi farkli farkli huylari cikmadi
Sadece bu bir fragman diyorum.Merhabalar kk uyeleri...
Öf ömür mü geçer ? Herşeyinden kısıtlamaya çalışan biri. Bir hayal kurmuş o hayale inanıyor , bir yalan hayalin gerçek olduğunu inanıyor. Seni geçtim, kendisine güveni yok. Bir erkeğin küsmesi nedir? Hiç hoş bir durum değil . Aşk; küsmek değil. Güvenmemek hiç değil. Evlendiğinde daha çok hikayelere tanık olabilirsin ondan. Özgürlüğünü onun eline vermiş olursun, sırf seviyorsun diye.Merhabalar kk uyeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?