Küsen nisanlim 🙄

Çok başındasınız size tek tavsiye verebilirim böyle bir psikopatla evlenip hayatınızı kabusa çevirmeyin..
Evet sizi sevmiyor sadece sahibinizmiş gibi davranıyor.

Bunlar sana geri donecek demisti

Ne kadar haklsiniz

Bunu bana kiz kardesi soyledi temizlik konusunu

Benim ailemde ayni disari ciksam surekli ararlar babam ise hic bi yere yollamaz sehir disinda calistigi icin ewe bazen bahaneler ureterek cikardim

Bende bana guvenmedigini dusunuyorum

Benim ailemde ayni disari ciksam surekli ararlar babam ise hic bi yere yollamaz sehir disinda calistigi icin ewe bazen bahaneler ureterek cikardim

tamam işte kadın olarak kontrol edilmeye alışkın olup nişanlınızın saçma sapan davranış ve laflarını alttan almanız bundan kaynaklanıyor demek ki.
kusura bakmayın ama kendi ailesinin saygı duymadığı birine elin adamı hiç duymaz.
kendinizi açıklamaya çalışmanın ne kadar aşağılayıcı bir durum olduğunu farketmediğiniz sürece bu adam size daha çok küser.

babasıda kadını satmamış satmamış konu sahibesinin nişanlısı iflas edince satacağı tutmuş bak sen çıkan olaylara
bak şimdi şeyi merak ettim kadının babası konu sahibesinin nişanlısına da mı satmış kızını?
hayır yani adamın tiyneti bu madem nişanlı kaç para ödemiş acaba?

Aldatmayı kesinlikle savunmuyorum ama bir insan durduk yere aldatmaz.ilgisiz bir adam demek.
Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus

Bunun esini ilk abisine gitmisleer istemeye abisi ben askerden gelmeden evlenmem deyince babasida ben soz verdim onlar bizim akrabamiz diyor bu 17 yasindayken bunu goturuyolar zorla. Belli bi miktar para karsiliginda bununla ewlendiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…