Evet bacim sen
Şu kadar yazdığı senaryo ile bile bu adam evlenince en ufak şeyde nasıl paranoyak davranış sergiler deyip ayrılırdım. Başınıza bela arıyorsanız evlenin ne diyeyim!inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala.
Nasıl anladınBacim sivaslimisin
Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis
Bizim. Burda sadece. Iki. Ksii deil. Aielelrde ewleniyor millete. Ne dicem diy3 dusunuyorum
Walla. Cok. Haklisin bencede dize getirmeye calisiyor
58 Sivas ilinin plaka koduNasıl anladın
Hadi kusuyor ( o bile saçma ) anladım da annenizi aramak nedir ileride sizi uçan kuştan kıskanan perdeyi actirmayan kapıyı üstünüze kitleyen bir koca gördüm yani bide hala üstüne düşünüyorsunuz size çok büyük saygısızlık yapmış size güvenmiyorum ne demek yani sen kimsin diyip kapatsaydiniz telefonu vallaMerhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Siwastami oturuyosunBende
Neyse hayatini zindan etme. Simdiden belli baslarsa sonu bosanma olur.
Sileno dusunerek hareket ediyorsun belki fakat eminim onlarda mutlu olmani ister
Okuyacagim. KesinlikleArtık bu devirde erkekler kadınlaştı valla. Eskiden kadınlar küser, nazlanır trip atarlardı şimdi erkekler yapıyor. Benim eski nişanlım da hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda yanlış anlayıp surat yapardı. Hatta bir mevzudan ötürü 3 gün konuşmadığı da oldu. Hiç çekilmiyor gerçekten iletişime kapalı insanlar. Önyargılı olmak istemem ama genelde doğulu erkeklerde bu huy daha çok var. Nişanlım ve Sessiz Cezalandırma konumu okuyabilirsin
Bağırmayın. Onun yerine yollarınızı ayırın. Bu evlilikte mutlu olmazsınız. Değişeceğini pek sanmıyorum.madem inanmiorsun guvenmiyorsun ne diye bu yola ciktin diye bagirmak geliyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?