Küsen nisanlim 🙄

Bela geliyorum diyor, uzak durun bu ne , bir de 2. Evliliğiniz ve yaşınız da artık aklı başında bir yaş olması gerekirken yoksa boşanırsınız 3. Evliliğe doğru yol alırsınız.

Şu kadar yazdığı senaryo ile bile bu adam evlenince en ufak şeyde nasıl paranoyak davranış sergiler deyip ayrılırdım. Başınıza bela arıyorsanız evlenin ne diyeyim!

Tanimak icin nisanlanmissiniz tanidiniz ayrilin. Bu fragman birde kafasinda kurup buna inaniyor sizi delirtir bu adam eger devam ederseniz

Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis

Siz ve aileniz , ayrıldığı eşi ve eşinin babası için bunları söyleyen bir adamın nesini beğendiniz ?

Akrabanız mı bu adam ?

Bizim. Burda sadece. Iki. Ksii deil. Aielelrde ewleniyor millete. Ne dicem diy3 dusunuyorum

Artık bu devirde erkekler kadınlaştı valla. Eskiden kadınlar küser, nazlanır trip atarlardı şimdi erkekler yapıyor. Benim eski nişanlım da hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda yanlış anlayıp surat yapardı. Hatta bir mevzudan ötürü 3 gün konuşmadığı da oldu. Hiç çekilmiyor gerçekten iletişime kapalı insanlar. Önyargılı olmak istemem ama genelde doğulu erkeklerde bu huy daha çok var. Nişanlım ve Sessiz Cezalandırma konumu okuyabilirsin

Ben tanımak için nişanlanma fikrini aşırı yanlış buluyorum. Bir insanı en iyi aynı evde yaşamaya başladığında tanırsın zaten ama sevgililik döneminde de kafanda az çok bir şeyler oluşur. Nişanlanınca işin içine aileler, akrabalar da giriyor yani ne bileyim sevgililik gibi değil nişanlılık. Nişanlınızın küsme, kıskançlık gibi huyları evlenince düzelmeyecek tam tersine artacak.

Hadi kusuyor ( o bile saçma ) anladım da annenizi aramak nedir ileride sizi uçan kuştan kıskanan perdeyi actirmayan kapıyı üstünüze kitleyen bir koca gördüm yani bide hala üstüne düşünüyorsunuz size çok büyük saygısızlık yapmış size güvenmiyorum ne demek yani sen kimsin diyip kapatsaydiniz telefonu valla

Okuyacagim. Kesinlikle

Hiç aramayınız.Ararsa bakmayınız.Siz taviz verdikçe güçlenecek.Suçlu değilsiniz sizi suçlu hissettirmesine izin vermeyiniz.Siz ararsanız onun kurallarını kabul etmiş olursunuz.Bence özür dilemezse konuşmayın tekrar.Keşke 2.evliliğinizi biraz daha ölçüp,biçerek yapsanız.

Küsen erkekle ömür geçmez, evlenilmez net. İnsanlar konuşa konuşa demişler konuşarak problemler çözülür küserek değil. Seven insan da sevdiğine küs falan kalamaz hele de nişanlıyken böyle yapması affedilmez. Bu adam sizi sevmiyor belki de kendince ayrılmak için bahane yaratmaya çalışıyordur siz önce davranıp ayrılın hemde 2.evliliğiniz olacakmış yanlış bi evlilik olduğu nişanlılık sürecinden belli lütfen evlenip kendinize yazık etmeyin, akıllıca karar vermeye çalışın.

Hiç ilişki özlememişim meğer tekrar şu durumları yaşayamam. Belli ki güven konusunda sıkıntılı biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…