Haklisin wallaSiz de inandınız mı?
Acaba sizin eski eşiniz sizin arkanızdan ne palavralar sıkıyordur elin kadınlarına karşı? Bence bunları bir düşünün
Nisanliyken 3 gün küsen, evlendikten sonra 30 gün küser, benden söylemesi. Bu adamla bir ömür böyle yasamak istiyor musun gerçekten? Her küçük şeye küsen, her şeyden nem kapan, sorunlarini iletisim yoluyla çözmeyi beceremeyen? En sevmedigim insan tipi bu. Bana bu büyüyememis cocukla çekeceğin var gibi geliyor.Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Peki beyefendi neden barışmak için çabalamıyormuş? Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin yahu!Iki gunn sonra da diyecekki ben konusmaidm ya sende barismak icin cabalamadin diyecek
Ben okurken yoruldum, siz bunu yasiyorsunuz.Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfenbu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Inanmiyormus inanmiyorsan n3d3n taktin o yuzugu o zamanPeki beyefendi neden barışmak için çabalamıyormuş? Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin yahu!
Bizim. Burda sadece. Iki. Ksii deil. Aielelrde ewleniyor millete. Ne dicem diy3 dusunuyorumBen okurken yoruldum, siz bunu yasiyorsunuz.
Kac yasinda bu adam? Çocuk yapmaz bu yaptiklarini. Hic olgunlasmamis, karakteri oturmamis belli ki. Evlenme fikrini bir kez daha gözden geçirin derim.
Ben olsam asla aramaz, sormazdim. Aradiginda da acmazdim. Cunku bitirirdim bir aciklama bile yapmadan.
3 yerine "e" harfini kullanın artık yaInanmiyormus inanmiyorsan n3d3n taktin o yuzugu o zaman
Hizli yazinca oyle oluyor gonderdikden sonra farkina variyorum kusura bakmayin3 yerine "e" harfini kullanın artık ya
Küsmeyi bir kenara koy .. sana güvenmemesi söz konusu seni yalancıyla sucluyor ve bu insanla evleniceksiniz sürekli sizi yalancilikla suclucak ee birde işin icinde küslükte var nasil yürücek bu evlilikMerhabalar kk uyeleri...
Yurumez ki boyleKüsmeyi bir kenara koy .. sana güvenmemesi söz konusu seni yalancıyla sucluyor ve bu insanla evleniceksiniz sürekli sizi yalancilikla suclucak ee birde işin icinde küslükte var nasil yürücek bu evlilik
Evet bacim senBacim sivaslimisin
Bencede yürümez sürekli küsücek .bir kere güven yok en önemlisiYurumez ki boyle
Walla. Cok. Haklisin bencede dize getirmeye calisiyorBenim de küsme huyum vardi evlenirken, ama sizin ayrilmaniz lazim. Cünkü adam bunu kirildigindan degil de sizi terbiye etmek icin yapiyor. Bir insan sizi böyle cezalandiriyorsa kacmaniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?