Küsen nisanlim 🙄

Nisanliyken 3 gün küsen, evlendikten sonra 30 gün küser, benden söylemesi. Bu adamla bir ömür böyle yasamak istiyor musun gerçekten? Her küçük şeye küsen, her şeyden nem kapan, sorunlarini iletisim yoluyla çözmeyi beceremeyen? En sevmedigim insan tipi bu. Bana bu büyüyememis cocukla çekeceğin var gibi geliyor.

Kişi kendinden bilirmiş işi demekki size hep yalan söylüyor söylediklerinize inanmayı seçmediğine göre.
Size değer verecek birini bulun bu adam daha çok üzer böyle.

Son düzenleme:
Ben okurken yoruldum, siz bunu yasiyorsunuz.
Kac yasinda bu adam? Çocuk yapmaz bu yaptiklarini. Hic olgunlasmamis, karakteri oturmamis belli ki. Evlenme fikrini bir kez daha gözden geçirin derim.
Ben olsam asla aramaz, sormazdim. Aradiginda da acmazdim. Cunku bitirirdim bir aciklama bile yapmadan.

Bizim. Burda sadece. Iki. Ksii deil. Aielelrde ewleniyor millete. Ne dicem diy3 dusunuyorum

Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz, gerçekten evlenmek istiyor musunuz bu adamla? Küsme huyundan daha ciddi sorunlarınız var. Yola getirmek için küsme taktiğini kullanıyor nişanlınız. Anne babanız bu kadar karışsa ben çocuk muyum diye yıkarsınız ortalığı. Nişanlı yapınca tatlı mı geliyor? Başınızı yakacaksınız göz göre göre.

Küsmeyi bir kenara koy .. sana güvenmemesi söz konusu seni yalancıyla sucluyor ve bu insanla evleniceksiniz sürekli sizi yalancilikla suclucak ee birde işin icinde küslükte var nasil yürücek bu evlilik

Küsmeyi bir kenara koy .. sana güvenmemesi söz konusu seni yalancıyla sucluyor ve bu insanla evleniceksiniz sürekli sizi yalancilikla suclucak ee birde işin icinde küslükte var nasil yürücek bu evlilik
Yurumez ki boyle

Benim de küsme huyum vardi evlenirken, ama sizin ayrilmaniz lazim. Cünkü adam bunu kirildigindan degil de sizi terbiye etmek icin yapiyor. Bir insan sizi böyle cezalandiriyorsa kacmaniz lazim.
Walla. Cok. Haklisin bencede dize getirmeye calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…