Küsen nisanlim 🙄

flört döneminiz olmadı mı görücü usulü mi nişanlandınız bunu anlamadık
nişanlandıktan sonra mı huy değiştirdi bu adam?

gelişme var mı gelen giden arayan?
Sewgiliyken boyle degildi zaten boyle olsa neden nisan takayim kendime zorummu var sonradan bu huyu cikti ortaya kendisi bugun iki uc defa aradi ama acmadim

Tesekkur ederim.

Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis

Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus

Eski karısı yalanci degil, nisanliniz paranoyak. Otobusteyim dediginizde nasil size inanmadiysa karısınada inanmamistir.
Karısını begenmiyorsa ahır işini kendisi yapsaymis. Hem kadino ahira sokacak hem ev isi hem temizlik yaptiracak hem kokuyor diye begenmeyecek ne güzel:)

Balık baştan kokar
Nişan süresi zaten ne huyu var ne huyu yok anlamak içindir

Ben kocamda sonradan çıkan hiç bir değişiklik görmedim başta neyse şimdi de o

Bizi kendinize yakın görmeniz çok hoş çok güzel

Bizde sizi düşünerek yazıyoruz

İkinci evlilikte ince eleyip sık dokumak gerekiyor

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah

Zaten ayrıldığı karısı hakkında ileri geri konuşan bir insan her zaman kendi pisliğini örtme peşinde olan biri dir

Adam berbat birisi ömür törpüsü gibi

Nışanlıniz da çocuk var mı evlilik gecirmis mi yaş farkınız nasil

Sizin çocuğunuz var mı bu zihniyette bir adam çocuğa da çektirir

Benim de eski nişanlımın sinirli anında küsme/konuşmama huyu vardı. Birkaç saat sonra yazardı ya da arardı. Ben 1 ay önce attım nişanı. İletişim kuramayan, surat asan, küsen, en ufak şeyde kavga çıkaran erkekle evlilik yapılmaz. Yarın öbür gün aynı evin içinde de küser, evi terk eder, yatakları ayırır en küçük şey için. Evlilikte elbette fikir ayrılıkları, çatışmalar, sorunlar olacak ne yani her defasında küsecek mi?

Sınır k
Sınır koymasından ziyade sana inanmaması ve iftira atması? Sen evlen de ben çocuğun için üzülüyorum. Dikkatli düşün lütfen, kendine koca seçme çocuğuna da üvey baba seç lütfen

Şimdiden küsen nisanliniz emin olun evlenince hiç çekilmez evlilik için acele etmeyin bence de baktınız olmuyor bazen de zorlamaya gerek yok benim de başımda her şeyde küsen bir eş var haklı yada haksız farketmez surekli küser evde kendi halinde takılır ömür törpüsü

Bu adamla ilişki yürümez.felaket bir vaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…