Küsen koca ??

Kusura bakmayın ama çok karaktersiz bir kocanız varmiş. Hayatı burnunuzdan getirmiş atanmış çalışanbir kadınsınız sakın ve sakın zaman kaybetmeyin derhal boşanın bu adam ömrünüzü tüketir çocuklarınızla sıcak küçük bir yuva kurun lütfen huzura kavuşun. Kendisini de sorunlu pipisi yle başbaşa bırakın ekran karşısında oynasın dursun artık kıllısına mı bakar kılsızınamı onuda kendi düşünsün

Eşiniz düşen bebek konusunda ne diyor size merak

Çok çok çok bunaltıcı bir adam ! Seni ilk gebeliginde pişman etmiş eyvallah demişsin , ikinci gebeliginde evladının katili olmuş ve koştur koştur 3. Çocuğa hamile kalmışsın adam hep aynı siz de kabul etmişsiniz.

Baştan bosanmaliymistiniz bu adamdan.

Neresinden tutsan berbat küsme olayına gelince babamdan bilirim 6 ay küs kaldığını annemin yerinde ben olsam küstüğünde daha ilk haftası geçince baktım barışmıyor direkt boşanırdım evlilik bu değil huyunu suyunu öğrenmeden ne diye çocuk yaparsınız çocukların suçu ne

Kardeşim bu adami nerden buldun ben asla aff etmezdim nasil yani hamileyken itmek şiddet uygulamiş resmen.Igrenc ya o nasil aratma killiyi napicak acaba midem kalkti şu an.Nasil sabr etmiṣsin sen bu adama kusen erkek hic sevmem o neya kiz gibi trip atiyor.Allah sana sabir kocanada akil versin.

Son düzenleme:
Ana kuzusu, kendinden baska kok ailelerle ilgili de herseye alinip küsüyor ne biçim koca bu?
Git bir avukata anlat adam koca degil resmen buyumemis cocuk
%100 kusurlu...

Bu adam yeni böyle olmadı ya on yıldır evlisin bı de buna iki çocuk yapmışsın.Diycek çok şey varda gerek yok kısaca ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Ya o pislik sizi ittirmiş çocuğunuz düşmüş katil denir böylesine ve siz durmamış tekrar çocuk yapmışsınız nasıl yani ya nasıl??? 4 5 6 yapın belki düzelir töbe yarabbi ya

Ömrümümü tüketiyorum ben evlilikler böylemi ???
hayir evlilikler boyle degil. Sen bir cehennem zebanisine 10yil + 2 cocuk vermissin. Keske bu berbat yuzunu cok oncesinde gorseydin. Ama hala yasin genc bence boşan. Meslegi elinde kadinsin ne cekiyorsun allahin delisini? Birak anasi danasi ugrassin.

Böyle rezil herifler nasıl kadınları avlayıpta çocuk sahibi oluyorlar diye düşünüyordum bazen. Cevap oldu bu konu. Yaşadıklarınızı 5 yıl geçti , sinir krizi geçirdim diye hafifletmeye çalışıyorsunuz hala. Kendinize saygınız yok ki herif size saygı duysun.

Hem size şiddet uygulamış , yere düşüp çocuğunuzu kaybetmişsiniz hem de ilişki devam etmiş bir hamilelik daha yaşamışsınız. Gerçekten anlayamıyorum sizleri.

Ne koca be! Bulunmaz nimet. Bu kadar kavga dövüş küslüğün arasında 3 defa hamile nasıl kaldınız veya niye kaldınız. Neyin ısrarı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…