Oriana Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Haziran 2019 13.277 47.006 9 Ocak 2022 Konu Sahibi Oriana #81 Minik Meleklerim .!.: Ben almadim canim oglumun tedavisi ve ameliyati var Genişletmek için tıkla... Yaaa duymamısım amelıyat olayını ben, gecmiş olsun kuzucum inşallah iyi gecer oglusunun amelıyatı Saglık herseyden onemli
Minik Meleklerim .!.: Ben almadim canim oglumun tedavisi ve ameliyati var Genişletmek için tıkla... Yaaa duymamısım amelıyat olayını ben, gecmiş olsun kuzucum inşallah iyi gecer oglusunun amelıyatı Saglık herseyden onemli
Tenceresiz kaldim anne Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.749 296.630 9 Ocak 2022 Konu Sahibi Oriana #82 Oriana .!.: Yaaa duymamısım amelıyat olayını ben, gecmiş olsun kuzucum inşallah iyi gecer oglusunun amelıyatı Saglık herseyden onemli Genişletmek için tıkla... Ayne oyle canim cok tedirgin kac gun kaldigini soruyor her gun bende fazla girmiyorum bu aralar :))
Oriana .!.: Yaaa duymamısım amelıyat olayını ben, gecmiş olsun kuzucum inşallah iyi gecer oglusunun amelıyatı Saglık herseyden onemli Genişletmek için tıkla... Ayne oyle canim cok tedirgin kac gun kaldigini soruyor her gun bende fazla girmiyorum bu aralar :))