Tatlı Tarifi Kuş Yuvası Kadayıf Tatlısı - Torku Tereyağ Sponsorluğunda

Ellerine sağlık orişim çok güzel görünüyor

Benim tabağa kaymaklı ve fıstıklı yuvadan koyar mısın tatlım. Üzerine de bir kaşık şerbet gezdiriver

Benim tabağa kaymaklı ve fıstıklı yuvadan koyar mısın tatlım. Üzerine de bir kaşık şerbet gezdiriver
Hemen ablacımm nasılsın bu arada bayadır denk gelemiyoruz

Hemen ablacımm nasılsın bu arada bayadır denk gelemiyoruz
Mmmmm çıtır çıtır ne güzel olmuş
Ellerine sağlık çok teşekkür ederim hemen dediğin için. Sofran her daim bereketli olsun. Yarışmada şansın bol olsun. Orianam gelmiş diye çok sevindim seni görünce. İyiyim tatlım her şey güzel. Sağlık da iyi. Umarım sen de çok iyisindir. Yeni yılın musmutlu geçsin .

Yaa ne guzel dileklerde bulundun ablacım allah razı olsun bende iyiyim şükür ablacım hersey yolunda minikleri beklemeye devam edıyoruz saglıkla gelirler inşallah

Yaa ne guzel dileklerde bulundun ablacım allah razı olsun bende iyiyim şükür ablacım hersey yolunda minikleri beklemeye devam edıyoruz saglıkla gelirler inşallah
Her şey her zaman yolunda olsun sağ salim bebelerini kucaklamani dilerim canım
Allah üçünüzü de esirgesin.

Her şey her zaman yolunda olsun sağ salim bebelerini kucaklamani dilerim canım
Allah üçünüzü de esirgesin.
Aminn ablacım Dualarımda bizide unutma

Biz bunu baklavalık yufkayla yaparız birde öyle dene canım ellerine sağlık bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…