- 22 Temmuz 2023
- 138
- 29
- 29
-
- Konu Sahibi deryadeyin
Yani sonuçta akrabası ya o yüzden birbirimizden de nefret ediyoruz doğru olurmu görüşmemiz tak diye biz barıştık onunla dermi diye bilemedimE normalde de arkadaşlığınız devam etmiş yine eder ona ne? Onun hakkında hiç konuşmazsınız olur biter. Dünya onun çevresinde mi dönecek ne gözünüzü korkutmuş bu kadar kim ki o ya. Küsünce sen aramamışsın o arkadaşın hiç sorun etmemiş ki.
Haklısınızİçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Dünya iki günlük satranç oynar gibi hamle yaparak sürekli düşünemezsiniz. Kuzeni ile barışabilir de barışmayabilir de. Her ikiniz ile küs ya da barışık olmak zorunda değil. Siz küssünüz diye barışmama durumu olmaz. Bu bir ihtimal mesele bu dengeyi korumak ve kuzeni ile ilgili konuşmamak. O mesele kapanmış bitmiş. Siz ikili ilişkinize arkadaşlığınıza bakın. Biter veya devam eder onu kimse bilemez
Yani sonuçta akrabası ya o yüzden birbirimizden de nefret ediyoruz doğru olurmu görüşmemiz tak diye biz barıştık onunla dermi diye bilemedim
Doğru haklısınız bende aynı düşüncedeyim ama vizyon olmayınca böyle şeyler yapıyor insanlar malesefHiç sorun olmaz. Kuzeni alt tarafı. Koca kadına küs mü diyecek oda onu mu dinleyecek ilkokul 5 de falan oluyor böyle şeyler. Sizi tanıştırmış gerisi onu ilgilendirmez.
Haklısınız benimde sülalemde görüşmediğim 1-2 insan var ama onlarla görüşenlere küsmüyorum tabiki o insanlar bizim ortak akrabamız hür ve özgürler. Ama bu insan iş arkadaşımız için ben onunla küsüm sen onunla yemek yemeye gittin diye bana roman gibi mesajlar atar kendimi kötü ihanet etmiş hissettirmeye çalışırdı gerçekten değişik ve insanları yönetmeye çalışan bir insandı. Ondan kurtulduğumda ne kadar toksik bir ilişkimiz olduğunu farkettim ve gerçekten üzülmedim hafifledim onca yıla rağmenDüşünceleriniz çok saçma yahu. Evlilikten falan bahsedildiğine göre yaşlar küçük değil ama olaylar lise öğrencisi kıvamında.
Bir insanla görüşmemeniz onun çevresinde olan kimseyle görüşmeyeceğiniz anlamına gelmez. Sizin biriyle görüşmüyor olmanız çevrenizdeki insanların görüşmemesini gerektirmez.
Bütün insanlar hür ve özgürdür. Mesaj atarsa engellersiniz olur biter.Haklısınız benimde sülalemde görüşmediğim 1-2 insan var ama onlarla görüşenlere küsmüyorum tabiki o insanlar bizim ortak akrabamız hür ve özgürler. Ama bu insan iş arkadaşımız için ben onunla küsüm sen onunla yemek yemeye gittin diye bana roman gibi mesajlar atar kendimi kötü ihanet etmiş hissettirmeye çalışırdı gerçekten değişik ve insanları yönetmeye çalışan bir insandı. Ondan kurtulduğumda ne kadar toksik bir ilişkimiz olduğunu farkettim ve gerçekten üzülmedim hafifledim onca yıla rağmen
Doğru haklısınız onunla ilgili konuşmak ikimizinde canını sıkar zaten bu saatten sonraLise de yapardık bu saçmalıkları…
Benim çok samimi bir arkadaşım vardı, iş yerinde hiç sevmediğim, yıldızımın barışmadığı bir kadınla kanka oldu…
Ben hiç etkilenmedim umrum bile olmadı. Onun hakkında konuşmadım bile.. Hatta işten ayrıldık onun iş yerinde yaşayacağı zorluğu tahmin etmiştim arkadaşım böyle böyle oldu diye anlatıyordu. Hiç umrumda değil deyip konuyu kapatmıştım.
Daha sonra ben evlendim evim eşim vs uzaklaştım. Onlar hala kankalar.
Olabilir ne olacak.
Gayet normal..
Ama arkadaşımı görsem kaldığım yerden devam ederim, o özledim o kadar çok özledim ki…
Evim onun evidir…
Ve bir kere bile birbirimiz hakkında bırakın bir kelime konuşmayız asla….
Benim gibi bak olaya devam et kuzeni ile arkadaşlığına, diğeri ile ilgili bir kelime dahi etmeyin. Yok hükmünde takıl..