• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi tavsiyesi.

nanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
596
1.045
63
Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşınsın.
Hanımlar kurutma makinesi almayı düşünüyorum var mı tavsiyesi olan. Bütçem ev fazla 3.000 ₺ olabilir. O da zorlarsam. Arçelik düşünüyorum bulunduğum yere servisi vs daha kolay küçük bi ilçedeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 🌸
Not: Çamaşır kurutma makinesi 😂

Son düzenleme:
Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşınsın.
Hanımlar kurutma makinesi almayı düşünüyorum var mı tavsiyesi olan. Bütçem ev fazla 3.000 ₺ olabilir. O da zorlarsam. Arçelik düşünüyorum bulunduğum yere servisi vs daha kolay küçük bi ilçedeyim. Önerilerinizi bekliyorum. 🌸
Not: Çamaşır kurutma makinesi 😂
merhaba, ben grundig marka kullanıyorum. memnunum. fiyat performans olarakta gayet iyi.

Bosch marka kullanıyorum. Kırışıklık, kötü koku, çekme vs. Hiç bir sorun olmuyor. Hangisini alırsanız kilo olarak çamaşır makinanızla uyumlu alın. 9 kg çamaşır makinasi 9 kg kurutma makinası gibi.

Arçelik var hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnunum.

Arçelik var çok sıkıntı yaşıyorum. Evlerden ırak kimseye tavsiye etmem. Ölmüyor da lanet olası.

Merhabalar Arçelik in hangi modeli? Bir de ne gibi sorun yaşıyorsunuz?
2772 KTİ
İki yıl sorunsuz çalıştı. Son bir yıldır program başlattığımda anında duruyor, bazen başlıyor 5 dk- 15 dk çalışıyor sonra duruyor. Hiç program seçilmemiş gibi sıfırlıyor kendini. Defalarca servise gitti her seferinde hallettik dediler fakat en fazla iki kullanım sonra eski haline geldi.

2772 KTİ
İki yıl sorunsuz çalıştı. Son bir yıldır program başlattığımda anında duruyor, bazen başlıyor 5 dk- 15 dk çalışıyor sonra duruyor. Hiç program seçilmemiş gibi sıfırlıyor kendini. Defalarca servise gitti her seferinde hallettik dediler fakat en fazla iki kullanım sonra eski haline geldi.
Aa kötü olmuş ya gerçekten. Bende arayış içindeyim de sadece kışın kullanmak için alacağım. Arçelik B sınıfı buldum ama emin değilim. Bir de kıyafetler küçülüyor rengi soluyor falan diyorlar emin olamadım ondan

Aa kötü olmuş ya gerçekten. Bende arayış içindeyim de sadece kışın kullanmak için alacağım. Arçelik B sınıfı buldum ama emin değilim. Bir de kıyafetler küçülüyor rengi soluyor falan diyorlar emin olamadım ondan
Küçültme soldurma yaşamadım hiç. Çalıştığında güzel kurutuyor. Doğru programı bulduğunuzda Bu tip sorunlar yaşamazsınız ama Arçelik kurutma işinde çuvallamış. Ben de arayış içindeyim. En az şikayet olan ve dahası şikayetleri çabuk çözen Vestel'i gördüm. Aklımda o var.

Küçültme soldurma yaşamadım hiç. Çalıştığında güzel kurutuyor. Doğru programı bulduğunuzda Bu tip sorunlar yaşamazsınız ama Arçelik kurutma işinde çuvallamış. Ben de arayış içindeyim. En az şikayet olan ve dahası şikayetleri çabuk çözen Vestel'i gördüm. Aklımda o var.
Anladım. Siemens iq500 serisi de baya iyiymiş. Ama ben çok para vermek istemiyorum işimi görsün sıkıntı çıkarmasın yeter

Anladım. Siemens iq500 serisi de baya iyiymiş. Ama ben çok para vermek istemiyorum işimi görsün sıkıntı çıkarmasın yeter
Açıkçası ben 3000'i geçmek istemiyorum. Çamaşır makinesi olsa düşünmem ama kurutma için fazla vermek mantıklı gelmiyor. Her şey bir yana büyük rahatlık. Şimdiye kadar kendime eziyet etmişim, diyeceksiniz.

Açıkçası ben 3000'i geçmek istemiyorum. Çamaşır makinesi olsa düşünmem ama kurutma için fazla vermek mantıklı gelmiyor. Her şey bir yana büyük rahatlık. Şimdiye kadar kendime eziyet etmişim, diyeceksiniz.
Hadi inşallah beklentilerimi karşılar

Ben de yukardaki grundig olani kullaniyorm memnunum
Hanımlar konu acali baya olmuş ama benim ki de bu markadan.
Ancak kıyafetlerde küçülme yapıyor az da olsa.
Kumasina göre çok bile kuculebiliyor.
Ben pamuklu extra kurumada kurutuyorum.
Onun etkisi olabilir mi acaba?
Ancak sentetik kurutma ya da dolap kuruluğu vs secersem baya nemli çıkıyor.
Tekrar havalandırmam gerekiyor.
Bu ayrı bir külfet gelince ben de hep pamukluyla kurutuyorum.
Ayrıca kurutma süresi de çok uzun değil mi?
3 saat 10 dakika normal süresi ama bu 4 saati bulabiliyor arada kurumamis farkedince çevirip çevirip duruyor.
Ben mi kullanamıyorum anlamadım gitti.
Bosch kullanan biri yorum yapmıştı bir buçuk saatte tam kuru çıkartıyor diyordu.

Hanımlar konu acali baya olmuş ama benim ki de bu markadan.
Ancak kıyafetlerde küçülme yapıyor az da olsa.
Kumasina göre çok bile kuculebiliyor.
Ben pamuklu extra kurumada kurutuyorum.
Onun etkisi olabilir mi acaba?
Ancak sentetik kurutma ya da dolap kuruluğu vs secersem baya nemli çıkıyor.
Tekrar havalandırmam gerekiyor.
Bu ayrı bir külfet gelince ben de hep pamukluyla kurutuyorum.
Ayrıca kurutma süresi de çok uzun değil mi?
3 saat 10 dakika normal süresi ama bu 4 saati bulabiliyor arada kurumamis farkedince çevirip çevirip duruyor.
Ben mi kullanamıyorum anlamadım gitti.
Bosch kullanan biri yorum yapmıştı bir buçuk saatte tam kuru çıkartıyor diyordu.
Ben küçüleceğini düşündüğüm kıyafetleri atmıyorum kurutmaya, askıda kurutuyorum.

Bi kaç tane tişört tabii biz de feda ettik ama çok dert etmedik, çamaşır makinesinde bile küçülme olabiliyor, çok da şeyyapmamak lazım. Bosch eminim ki bu markaya göre çok çok iyidir, sonuçta kalite farkı.. bu makine bana göre fiyat/performans makinesi, ben fiyatına göre başarılı buluyorum. 5000 tl verip alsaydım pişman olurdum ama 2000 tl ye almıştım, o yüzden çok çok iyi bi performans da beklemedim.

Back
X