kurutma Makinesi kullanan var miz kizlar

minikannis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
132
267
23
30
kizlar bebegim oldugu icin kurutma makinesinaldik ama gördüm ki bebegimin üst giyimleri küçüldü cok moralim bozuldu daha kisa ayara atayim dedim nemli cikiyo sizler boyle bi sorun yasadiniz mi

Dusuk isida kurutma diye bir secenek olmali, onu deneyin

Bebimkinin hususi bebek kiyafeti icin programi var. Genelde ama daha cok havlu, nevresim gibi camasirlar icin kullanirim. Cocuk kiyafetlerin cogu atilmiyor zaten

Evet kurutma makinesi bazı kıyafetlerin çekmesine sebep oluyor malesef
Ben de her çamaşırı atmam

Bn de sadece beyaz çamaşırlar için kullanıyorum. Hangi marka aldınız bikemiyorum ama benim eski ve fonksiyonu az bir model. Hem küçültüyor hem de yıpratıyor. Arkadaşım çok memnun herşeyi atıyormuş.

Evet kullanıyorum kazaklar ve ipek tarzı kumaşlar hariç hepsini atarım. Bariz gözle görülür bir küçülme yaşamadım. Isı pompalı ve nem sensörlü olmasına dikkat ettim alırken. Nem sensörü sayesinde uzun programlarda bile çamaşır kuruduysa işlemi sonlandırıyor. İyiki de almışım diyorum çamaşır asma derdinden kurtuldum. Havlular vs yumuşatıcı kullanmadan pamuk gibi oluyor.

Ben herseyi kurutuyorum. Hali bile kuruttum. Markasi beko. Genel olarak karma programini kullaniyorum sorun yaşamadim. Sadece kotondan bir elbise kuculdu kizimin. Nasil oldu anlamadim. Baska renk değişen ya da kuculen olmadj

kizlar bebegim oldugu icin kurutma makinesinaldik ama gördüm ki bebegimin üst giyimleri küçüldü cok moralim bozuldu daha kisa ayara atayim dedim nemli cikiyo sizler boyle bi sorun yasadiniz mi
Ben kullanıyorum ve kesinlikle tamamen kurutmuyorum . Yüksek ayarda kurutursanız yün ve pamuklulular kücülebiyor . 15-20 dk en yüksekte kurutun sonra serin onları ozaman hem daha çabuk kuruyor hemde yumuşacık oluyor .

Ben kullanıyorum ve kesinlikle tamamen kurutmuyorum . Yüksek ayarda kurutursanız yün ve pamuklulular kücülebiyor . 15-20 dk en yüksekte kurutun sonra serin onları ozaman hem daha çabuk kuruyor hemde yumuşacık oluyor .
benim de aklima bu fikir geldi tesekkur ederim

Kurutma makinesi kıyafetleri çok kötü yapıyor malesef dolap kuruluğu ayarı iyi güzelde kıyafetler soluyor, küçülüyor diğerleri ise hep ıslak bırakıyor bizdeki beyaz eşyalar için iyidir ama.

Çok ilginç ben de yikadigim ger seyi kurutuyorum üstelik ekstra kuru ayarında. Bahsedilen problemleri yaşamadım

Ben kullanıyorum kazaklar hariç herşeyi atıyorum bende bir çekme yaşamadım öyle ekstra kuru da kullanıyorum.

Bende çok memnunum etiketinde yazan kullanma talimatına göre atılacak olanların hepsini kurutuyorum birde ayarları var zaten hassas çamaşırlar için yada havlu veya çarşaflar için ona göre kullanıyorum

Ben yünlü ipek vb hassas narin kıyafetler hariç neredeyse herşeyi dolap kuruluğu modunda kurutuyorum, bu zamana kadar küçülen hiç bir kıyafet olmadı, programın bitiminden 20 dk önce kontrol edin isterseniz, kuruyan varsa içinden alıp devam edebilirsiniz

Ben kurutma makinasiz bir ev dusunemem. Bizdeki 15kusur yillik. Miele marka. Hala tas gibi calisiyor. Iki kere ev tasidik kaldir indir tik demedi. Cok hassas camasirlar haric herseyi atarim makinaya. Su ana kadar ceken kiyafetim yok gibi. Tek kotu yani biraz fazla ses yapmasi. Yeni modeller daha sessizdir muhtemelen ama banyo kapisini kapatinca cok gelmiyor. Gece calistiramiyorum bu yuzden. Diger kiyafetleri nasil kurutuyor? Memnun degilseniz 30 gun dusunme suresi yok mu belki baska bir modelle ya da markayla degistirebilirsiniz. Kurutma makinasi size kolaylik saglamali..Ama cocuk kiyafetleri genelde hep mi ceker onu bilmiyorum iste..

çamaşır makinasında 1000 devirde sıktır çamaşırları.at kalorifer peteğinin üzerine.ufacık kıyafetin kuramadı ne kadar sürer ki.Boşver makinayi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…