• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

merhaba kızlar :D ben bu sayfaya yazı yazıldığını hemen nasıl görebilirim takip için kısa kolay bi yol var mıdır?
birde bu paraları biriktirdik diyelim ay sonunda napıyoruz onu da konuşsak benim bi kumbaram var para atıyorum ama lazım olunca da açıp alıyorum :D
işe yeni girdim yakında ordan maaşım gelecek ihtiyacım olacak kadar az bi miktar yanımda taşıyıp gerisini kumbarada tutarım lazım oldukça alırım ama benim hesap sizinkine göre ters işliyor o zaman :)))) ayın başında çok ay sonunda az kalmış olacak? ben tam oturtamadım siz nasıl yapıyorsunuz
abone olabilirsin konuya cnmm :16::16:
güne girdiklerimi tanımıyorum. ister misin aynı günde olalım:)
sahi kızlar nerelisiniz?

samsunluyum cnmm :16::16:

kızlar bende yarın ıtıbarıyla başlıyorum
sıze bışey danışmak ıstıyorum benı eşim gunluk para alıyo
şartlara göre de sukru ıyı paralar kazanıyo
ama gıder cok ev kredı vb
dıyorumkı hergun o paranın ıcınden 5 tl alsam kenarı koysam
aylık eder 150 tl ee bıde bozuklarıda kumbaraya kızıma ögretmenı hedıye verdı gercı bı kaçgındır attık ama onları cıkarım artık
her ay bı altın yapsam
sızce bunu eşime söylemelımıyım yoksa bırden altınlar ce eee mı yapsa esıme

kızlar bende yarın ıtıbarıyla başlıyorum
sıze bışey danışmak ıstıyorum benı eşim gunluk para alıyo
şartlara göre de sukru ıyı paralar kazanıyo
ama gıder cok ev kredı vb
dıyorumkı hergun o paranın ıcınden 5 tl alsam kenarı koysam
aylık eder 150 tl ee bıde bozuklarıda kumbaraya kızıma ögretmenı hedıye verdı gercı bı kaçgındır attık ama onları cıkarım artık
her ay bı altın yapsam
sızce bunu eşime söylemelımıyım yoksa bırden altınlar ce eee mı yapsa esıme

Bereketlı bırıkımlerın olur ıns. Canım :16:benım bırıkım yaptıgımı esım bılıyor soyledım zaten benım 150 lıralık bıreysel emeklılıgım var onu yatırıyoruz bırde 50 lıra gune verıyorum ayda bır ama kumbaradada para bırıktırmek daha bır zevklı:31:sureklı bıryerlerden bkzukluk arttıma cabasındayım:27:

Bugun 1lıra attım kumbaraya:86:

Kızlar hepınıze mutlu yıllarr ıns. Hepımızın hakkında hayırlısı olur bu yıl hepımızın yılı olur:16:

bende katilmak istiorum. aslında her ay açıkla kapatıoruz. para biriktirecek halim yok ama bi yandan da biriktirmek zorundayım. yaza doğum var. doğum parası biriktirmem lazım.kazandığımı hep eve kullanıorum. o ay ekstra bi kazancım olsa bile o ay açıkla bitio gene. her ay açık var nasılsa bi açıkda benim kumbaradan olsun artık napim :)

ekleyin beni de. benim kumparam var hazırda zaten. yalnız ben günlüğü tahminen sölim size. rastgele atayım bozuklukları. şimdi çantamdaki bütün bzouklukları atıorum

bende katilmak istiorum. aslında her ay açıkla kapatıoruz. para biriktirecek halim yok ama bi yandan da biriktirmek zorundayım. yaza doğum var. doğum parası biriktirmem lazım.kazandığımı hep eve kullanıorum. o ay ekstra bi kazancım olsa bile o ay açıkla bitio gene. her ay açık var nasılsa bi açıkda benim kumbaradan olsun artık napim :)

ekleyin beni de. benim kumparam var hazırda zaten. yalnız ben günlüğü tahminen sölim size. rastgele atayım bozuklukları. şimdi çantamdaki bütün bzouklukları atıorum

tabiki sende katılabilirsin aramıza cnmm :16::16:

juliacım bende varımm bugün 1 ocak itibarı ileee kumbaramı almışşş bulunmaktayımm listede banada bi yer açınnn :D :D :42::42:

juliacım bende varımm bugün 1 ocak itibarı ileee kumbaramı almışşş bulunmaktayımm listede banada bi yer açınnn :D :D :42::42:

düzenli paylaşımlarını bekliorum cnm her ayın son günüüü toplam birikini de özel mesajla göner olur mu ??? her ayın 1inde deee 1. sayfada birikimlerimiz yayınlanacak :16::16:

düzenli paylaşımlarını bekliorum cnm her ayın son günüüü toplam birikini de özel mesajla göner olur mu ??? her ayın 1inde deee 1. sayfada birikimlerimiz yayınlanacak :16::16:

julia canım beni de ekle lütfen listeye... Bu kuralı da ilk mesajına yaz istersen, aramıza yeni katılacaklar için. Yeni yılda yeni birikimlerimiz için böyle bir konu çok iyi oldu, görünce çok sevindim. Sonuçta dolar da altın da alsak, ev araba alma amacımız da olsa bir şekilde nakit para biriktirmemiz lazım bu da kuruş kuruş oluyor gerçekten. Benim Ocak ayı birikim hedefim 100 tl olsun, Nisan'a kadar sürecek bir sürü taksidim kredi kartı borcum var. Eski borçlar için yapacağım ödemeler dışında 100 tl biriktirmeye çalışacağım:46:

julia canım beni de ekle lütfen listeye... Bu kuralı da ilk mesajına yaz istersen, aramıza yeni katılacaklar için. Yeni yılda yeni birikimlerimiz için böyle bir konu çok iyi oldu, görünce çok sevindim. Sonuçta dolar da altın da alsak, ev araba alma amacımız da olsa bir şekilde nakit para biriktirmemiz lazım bu da kuruş kuruş oluyor gerçekten. Benim Ocak ayı birikim hedefim 100 tl olsun, Nisan'a kadar sürecek bir sürü taksidim kredi kartı borcum var. Eski borçlar için yapacağım ödemeler dışında 100 tl biriktirmeye çalışacağım:46:

hemen ekliorum cnm seniii :16:

Dün ve bugün dışarıdan yemedik hatta dün tüm gün evde tembellik yaptım diyebilirim. O yüzden son iki günün yemek parası olabilecek 15 tl'yi attım kumbişe:32:

Back
X