Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

kızlar bu gün benden kumbarama 6tl :))hepimizin kumbarasına Allah bereket versin:)))

Benden de 12 tl birikim bugün.
Bol birikimli günler :86::86::86::86:

makale yazan arkadş açıklarsa biraz daha benim gibi yazmayı seven biri için güzel bi iş olabilir die dusunuorum:)

bugün kumbarama 2 lira 25 krş
az oldu ama hiç yoktan iyidir değil mi???????????????

iyi geceler kızlar bu gün de 4tl kumbaraya :))) sanırım bu sefer birikim yapabilicem tabi nazar deydirmezsem kendime:))) herkesin güzel bir pazar geçirmesini diliyorum:))

kızlar bu başlık cok bos kalıo kimse düzenli olarak yazmıo halbuki çok eğlenceli bi başlık burası

kızlar bu başlık cok bos kalıo kimse düzenli olarak yazmıo halbuki çok eğlenceli bi başlık burası

Evet ama kimseyi zorla getiremeyiz Cnm ben pes ettim zaten yazmak isteyen yazar bildirime gelmeyenler bile oldu ay sonu yapcam bısi yok herkese hayırlı birikimler diliyorum bundan soraaa

Evet ama kimseyi zorla getiremeyiz Cnm ben pes ettim zaten yazmak isteyen yazar bildirime gelmeyenler bile oldu ay sonu yapcam bısi yok herkese hayırlı birikimler diliyorum bundan soraaa

hımmm julia kızmış
gerçekten çok muhabbet olabilecek bi başlık
aslında ben takıldığım topikleri canlandırırım genelde övünmek gib olmasın
ama bu ara çok işlerim oluyor
kendimi toparlayıca güzel bi şekilde sahip çıkacağım topiğe emin olabilirsiniz

Ayın 15 yaklaşınca sıkışmalar başladı maalesef kumbarama atacak pek para kalamıyor,ama 15ten sonra çok ciks paralar atacağım

cumadan beri çok fena hastayım, yataktan yeni yeni çıkıyorum. iğne yedim filan hiç kumbara görecek halim yok, para da atamadım haliyle. toparlanınca toptan atacağım inş

Yok kızmadım kımseye Cnm

Kumbarama 10 lıra attım Allah bereket versınhaftasonu aöf sınavlarım vardı14 subat için kocişe netten seker hamurundan yapılma kurabıye sıparısı verdım bakalım yarın nasıpse kargoya verılecek

6tl daha:)))) herkes bir hayat mücadelesi içinde yaşıyor kimseye bir şey diyemeyiz,ama her paylaşıma da açığız...diye düşünüyorum ben kendi adıma memnunum :))) bildirim günleri kaçırabilirim şimdiden söyliyim:))) herkese bol birikimler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…