• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

AYY canım tatilimi degerlendiriom paso gezdim desem yeridir:) sen neler yaptın bu arada yasın kac okuomusun yoksa çalısıomusun?

ben 24 yaşındayım , muhasebeciyim cnm ama yapı marketimiz var orayı işletiorum ben ya sen :16::16:

İyi geceler:))) cnm

sanada kuzumm :16::16:

pınar ben istanbuldan :) 21 yasındaym siz sorun ben cwplim en iyisi :)) böle birden sorunca cwp bulamadım :P

çalışıomusun cnmmm :6::6:

ben 24 yaşındayım , muhasebeciyim cnm ama yapı marketimiz var orayı işletiorum ben ya sen :16::16:

sanada kuzumm :16::16:

çalışıomusun cnmmm :6::6:

çalışıyodum bi ay oldu ayrıldım iş bakıyorum bu arada internnetten makale yazarlığı yapıyorum hem biraz para kazanıyorum hem de boş vaktimi değerlendiriyorum :)

çalışıyodum bi ay oldu ayrıldım iş bakıyorum bu arada internnetten makale yazarlığı yapıyorum hem biraz para kazanıyorum hem de boş vaktimi değerlendiriyorum :)
Aaaaaa makale mı yazıyorsun Cnm. Ne güzel :54:
canım yaşlarımız aynı:) nende erzurumda oturuorum:)
Aaa ne güzel :16:
dün kumbarama 11 lira attım :)

Sen kovursun bu işi artık sağ kol :16: süpersin :13:

Slm kızlar bende 3 lira attım en son yazdığımdan beri
Ben öyle hergün giremesem de arada uğruyorum unuttum sanmayın
Bu arada pzt.sinden itibaren 10 gün olmayacağım izne ayrılıyorum
Gittiğim yerde nete girme imkanım olurmu bilmem olursa girer yazarım
Olmazsa eninde sonunda dönüp gelicem hepsini toptan yazarım
Gerçi ist. gidiyorum orda avmlerde gezmekten para atabilirmiyim bilmem :52:

ablamlar ıphone almış babama triplerdeyim bol bol para alırım bu ay :D:D
Ohhh Ohhh kumabaraya yarayacak bu is desene :16:

Slm kızlar bende 3 lira attım en son yazdığımdan beri
Ben öyle hergün giremesem de arada uğruyorum unuttum sanmayın
Bu arada pzt.sinden itibaren 10 gün olmayacağım izne ayrılıyorum
Gittiğim yerde nete girme imkanım olurmu bilmem olursa girer yazarım
Olmazsa eninde sonunda dönüp gelicem hepsini toptan yazarım
Gerçi ist. gidiyorum orda avmlerde gezmekten para atabilirmiyim bilmem :52:

Tmm Cnm seni 10 gün izine ayırıyorum :16: ama çok para harcama devir ekonomi devri :60:

canım yaşlarımız aynı:) nende erzurumda oturuorum:)

ne güzel cnm memnun oldum tanıştıgıma yaşlarımızda aynıymş evet :)

bilimsel yazmıyrum ya bana verilen konuya göre yazıyorum mesela 2013 gece kyafetleri hakkında yazı yaz dio bende internetten araştırıp kendi cümlelerimle yazı yazıyorum alıntı yapmadan yani :)
sen napıyorsun okuyomusun çalışıyomusun

bilimsel yazmıyrum ya bana verilen konuya göre yazıyorum mesela 2013 gece kyafetleri hakkında yazı yaz dio bende internetten araştırıp kendi cümlelerimle yazı yazıyorum alıntı yapmadan yani :)

Ne güzel işin varmış senin öyleee :29:

boş durmaktan iyidir ya en azından şimdilik seviyorum bu işi biraz kafa yoruyor ama olsun o kadar :)

Evet canim cift fakulte okuyorum bende biri fen bilgisi ogretmenligi acik ogretimdende isletme okuyorum canim ben cok merak ettim bu isi ayiptir sormasi ama kazancin nasil?:s

Back