Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Günaydın kızlarrrrrr

kumbişime para atamıyorum bikaç gündür ya ( bugün de sadece 1,5 tl atabildim

ben buraya bir kaç gün önce makale yazarlığı yaptığımdan bahsetmiştim bana bi kaç tane özelden msj geldi onlalara msj hakkım dolmadığı için cevap yazamıyorum. buradan yazmak istedim belki görürler diye . ben bizim burda oturan bi kadına yolluyorum yazdıklarımı o bana veriyor parasını . kendi yetişemediği için bana teklif etti bende kabul ettim ortaklaşa yazıyoruz verilen konulara göre yani . msj hakkım doldugunda özelden ben tekrar bildilendiricem bana msj atanları .

Bende başladım. Yada başladım sanıyorum kendimi diyelim.
Çünkü dayanamayıp yerim ben.
3 lira 95 krş attım.

Umarım bu topiğin bağımlısı olurum.1 tl yi de 10 kuruşuda küçük görmemek lazım annem 1 tl olmadan 1.000 tl olmaz der..

Yarından itibaren bende başlayayım atmaya.

çok güzel bir gün olsun inşalah herkes için
bu arada dün kumbarama 1,50 krş atmıştım ama yazamadım
Allah bereket versin

herkesleree günaydn bende uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir umarım :)

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Evde misafir var pek giremiyorum nete
Bende günlük 20 tl atıyorum yani koçişten alıyorum
Bir konuda fikir almak istiyorum ben ücretsiz izindeyim. Biraz para biriktirmiştim bu dönemde ihtiyaçlarımı karşılamak için.
Şimdi ben tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum 2.500 tl ediyor benim toplam 4500 tl param var her ay 200 tl de temizlik için eve kadın geliyor ona veriyorum oda ben işe başlayana kadar 2000 tl param kalmıyor yani
Şimdi lazerdenmi vazgeçeyim yoksa eve kadın almaktanmı vazgeçeyim karar veremedim akıl verin bana:44:

ben de katılayım size, çok özendim

nutella kutusunu kumbara yaptım, toplam 4,75 tl buldum ortalıktan, hemen attım :))

biraz daha buldum, 5,20 oldu :))

haydi bismillah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…