Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

ben bir türlü parayı biriktiremeyenlerdenim( ne zaman biraz artırsam bir an da pufff uçu veriyor paralar ( yardım edin kızlar iki haftadır yine başladım her gün atamasam da iki güne bir koymaya çalışıyorum sizin desteğinize ihtiyacım var(( yardımcı olursanız belki ben de biraz birikim yapabilirim :))))

doru yerdesin cnm ramıza hoşgeldin

bolca paylaşım bekliorum cnm senden

para atmasan da gel cnm sohbet ederiz

iyi bende cnm napimmm neler yaptın bugun

tabikiisi de cnm kendinden bahsetsene biraz

tamamdır julia :)) tuttum bırakmam artık seni:))))) ben kaçar sonra yazışırız yine lenslerim fena batmaya başladı( daha çookkk görüşcez nasılsa:))) tabi sen de istersen :)))

tamamdır julia :)) tuttum bırakmam artık seni:))))) ben kaçar sonra yazışırız yine lenslerim fena batmaya başladı( daha çookkk görüşcez nasılsa:))) tabi sen de istersen :)))

isterim cnm nedn istemeyeyim yarın görüşürüz o zaman iyi geceler

para atmasan da gel cnm sohbet ederiz

iyi bende cnm napimmm neler yaptın bugun

tabikiisi de cnm kendinden bahsetsene biraz

AYY canım tatilimi degerlendiriom paso gezdim desem yeridir:) sen neler yaptın bu arada yasın kac okuomusun yoksa çalısıomusun?

pınar ben istanbuldan :) 21 yasındaym siz sorun ben cwplim en iyisi :)) böle birden sorunca cwp bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…