Benımde cok taksıt var dıs telı taktırdık 250 lıra sırf ona verıyoruzbıreysel emeklılık var okul harcı var işin kötüsü ben calışmıyırum ya şu kpss 2. Atamada gıderım ıns. Ilk atamada kaldım cok uzuldum:2:
sen de mi öğretmensin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde cok taksıt var dıs telı taktırdık 250 lıra sırf ona verıyoruzbıreysel emeklılık var okul harcı var işin kötüsü ben calışmıyırum ya şu kpss 2. Atamada gıderım ıns. Ilk atamada kaldım cok uzuldum:2:
sen de mi öğretmensin:)
kızlar ben çıkıorum şimdilik yarın görüşürüz herkese bol bol birikimler
bayanlar ben artık çıkıyorum. malum benim de kps derdim var. biraz soru çözmem gerek. yarın görüşmek üzere iyi akşamlar. aeo
Iyı geceler canım
Ah ah cok dertlıyım bu kpss ömrumu yedı benım 1aylık evlıydım basladım calışmaya 1yıl calıştım evlılıgımden bırsey anlamadım şimdi 2. Unv. Aöf okuyorum evde kafayı yıycem artık ıns.atanırız hayırlısıyla
Iyı geceler canım
canım sen beni tarif etmişsin yawff:) bende evlendim hemen derse başladım. fen edebiyat çıkışlıyım eğitimin hiçbir şeyini bilmiyordum. geçen sene çözmediğim kaynak kalmadı. bu yıl maaşallah biraz daha iyiyim. alesten 85 aldım yüksek lisansa başvurdum almadılar listeye 1, sıradan giriyorum sonra o listede kalamıyorum.maalesef akademik kariyer fikrim suya düşüyor. mecburen kpsde atanmalıyım.
canım sen beni tarif etmişsin yawff:) bende evlendim hemen derse başladım. fen edebiyat çıkışlıyım eğitimin hiçbir şeyini bilmiyordum. geçen sene çözmediğim kaynak kalmadı. bu yıl maaşallah biraz daha iyiyim. alesten 85 aldım yüksek lisansa başvurdum almadılar listeye 1, sıradan giriyorum sonra o listede kalamıyorum.maalesef akademik kariyer fikrim suya düşüyor. mecburen kpsde atanmalıyım.
süpersin cnmmselam hanımlr. tüm bozukluğum 8,05. kumbara yapıp resmini koycam sonra. o zaman kumbanın ne kadarı dolmuş siz de göreceksiniz. küçük kola şişesi şeffaf olduğu için şişeyle yapmayı düşünüyorum.
Kumbarasordum 10 lıra dedıler almadım bende bu tomurcuk cay caykur kutusunu yaptım kumbara resmıde bu:)
https://www.google.com.tr/search?q=...AQ&biw=1024&bih=644#biv=i|0;d|iiLSGOLOuegCHM:
ben güne girdim 50 tl. bu ay kumbaradan bu kadar para çıkarsa gün parası çıkmış olur.
benden bugün 16.40 tl bereketli olur inş
güne girdiklerimi tanımıyorum. ister misin aynı günde olalım:)
sahi kızlar nerelisiniz?