• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Benımde cok taksıt var dıs telı taktırdık 250 lıra sırf ona verıyoruz:27:bıreysel emeklılık var okul harcı var işin kötüsü ben calışmıyırum ya şu kpss 2. Atamada gıderım ıns. Ilk atamada kaldım cok uzuldum:2:

sen de mi öğretmensin:)

Benımde cok taksıt var dıs telı taktırdık 250 lıra sırf ona verıyoruz:27:bıreysel emeklılık var okul harcı var işin kötüsü ben calışmıyırum ya şu kpss 2. Atamada gıderım ıns. Ilk atamada kaldım cok uzuldum:2:

kıyamam cnm ya :31::31:

muhat kontrol paneline tıkla sora soldaaa profili düzenle var ordanda kişisel rütbeyi bul ve istediğini yazz :34::34:

kızlar ben çıkıorum şimdilik yarın görüşürüz herkese bol bol birikimler :24::24::16:

bayanlar ben artık çıkıyorum. malum benim de kps derdim var. biraz soru çözmem gerek. yarın görüşmek üzere iyi akşamlar. aeo

kızlar ben çıkıorum şimdilik yarın görüşürüz herkese bol bol birikimler :24::24::16:

Iyı geceler canım:54:
bayanlar ben artık çıkıyorum. malum benim de kps derdim var. biraz soru çözmem gerek. yarın görüşmek üzere iyi akşamlar. aeo

Ah ah cok dertlıyım bu kpss ömrumu yedı benım 1aylık evlıydım basladım calışmaya 1yıl calıştım evlılıgımden bırsey anlamadım şimdi 2. Unv. Aöf okuyorum evde kafayı yıycem artık ıns.atanırız hayırlısıyla

Iyı geceler canım :54:

Iyı geceler canım:54:

Ah ah cok dertlıyım bu kpss ömrumu yedı benım 1aylık evlıydım basladım calışmaya 1yıl calıştım evlılıgımden bırsey anlamadım şimdi 2. Unv. Aöf okuyorum evde kafayı yıycem artık ıns.atanırız hayırlısıyla

Iyı geceler canım :54:

canım sen beni tarif etmişsin yawff:) bende evlendim hemen derse başladım. fen edebiyat çıkışlıyım eğitimin hiçbir şeyini bilmiyordum. geçen sene çözmediğim kaynak kalmadı. bu yıl maaşallah biraz daha iyiyim. alesten 85 aldım yüksek lisansa başvurdum almadılar:D listeye 1, sıradan giriyorum sonra o listede kalamıyorum.maalesef akademik kariyer fikrim suya düşüyor. mecburen kpsde atanmalıyım.

canım sen beni tarif etmişsin yawff:) bende evlendim hemen derse başladım. fen edebiyat çıkışlıyım eğitimin hiçbir şeyini bilmiyordum. geçen sene çözmediğim kaynak kalmadı. bu yıl maaşallah biraz daha iyiyim. alesten 85 aldım yüksek lisansa başvurdum almadılar:D listeye 1, sıradan giriyorum sonra o listede kalamıyorum.maalesef akademik kariyer fikrim suya düşüyor. mecburen kpsde atanmalıyım.

muhatcım başladın mı sende bugün birikime :16::16:

Bugun basladım bırıkıme kızlar 4 lıra 30 kurusla acılışı yaptım bereketlı bırıkımler olur ıns.:16:

Bızı almayanlar utansın:22:cok sınır oluyorum herseyı öldürdüler tüm ünv. Mezunu işşsız kendı meslegını yapabılen yok

selam hanımlr. tüm bozukluğum 8,05. kumbara yapıp resmini koycam sonra. o zaman kumbanın ne kadarı dolmuş siz de göreceksiniz. küçük kola şişesi şeffaf olduğu için şişeyle yapmayı düşünüyorum.

ben güne girdim 50 tl. bu ay kumbaradan bu kadar para çıkarsa gün parası çıkmış olur.

selam hanımlr. tüm bozukluğum 8,05. kumbara yapıp resmini koycam sonra. o zaman kumbanın ne kadarı dolmuş siz de göreceksiniz. küçük kola şişesi şeffaf olduğu için şişeyle yapmayı düşünüyorum.
süpersin cnmm :54::54:
Kumbarasordum 10 lıra dedıler almadım bende bu tomurcuk cay caykur kutusunu yaptım kumbara resmıde bu:)

https://www.google.com.tr/search?q=...AQ&biw=1024&bih=644#biv=i|0;d|iiLSGOLOuegCHM:

10 tl yiiii kumbaraya atarız be iyi yapmışsın bendeee sayım hemen geliom yazmayaaa çok bozuk buldum bugün :60:

güne girdiklerimi tanımıyorum. ister misin aynı günde olalım:)
sahi kızlar nerelisiniz?

merhaba kızlar :D ben bu sayfaya yazı yazıldığını hemen nasıl görebilirim takip için kısa kolay bi yol var mıdır?
birde bu paraları biriktirdik diyelim ay sonunda napıyoruz onu da konuşsak benim bi kumbaram var para atıyorum ama lazım olunca da açıp alıyorum :D
işe yeni girdim yakında ordan maaşım gelecek ihtiyacım olacak kadar az bi miktar yanımda taşıyıp gerisini kumbarada tutarım lazım oldukça alırım ama benim hesap sizinkine göre ters işliyor o zaman :)))) ayın başında çok ay sonunda az kalmış olacak? ben tam oturtamadım siz nasıl yapıyorsunuz

Back
X