cnm yarın başlayabilirsin pazartesi de 1 günden bişi olmaz kumbaran hazır mı
Yok yarın edınecem bır kumbarayarın ılk bırıkıme baslıycam hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yarın başlayabilirsin pazartesi de 1 günden bişi olmaz kumbaran hazır mı
Yok yarın edınecem bır kumbarayarın ılk bırıkıme baslıycam hayırlısıyla
burda çok paralar biriktircez cnmmm hergün düzenli yaz ama buraya birikimleriniii olur mu
Hergun gelır yazarım canım her ayda kumbaraları acar toplam mıktarı bıldırırızbol bol bereketlı bıırkımlerımız olsun ıns.
amin inşallah cnm bu ay hedefin ne söle bakalım ulaşabilcen mi o hedefee
50 lıra dıyeyım belkı gecerım benım 150 lıralık esımınde 230 lıralık bıreysel emeklılıgı var her ay onu yatırıyoruz orda bırıkıyor ama kumbaramdada olsun para50 lıra hedef olsun benım
Bıde apartman gunum var 50 lırada oraya verıyorum
bu birikim eşinden hbersiz olsun bence sadece sen bil
Ama o işten gelınce cebındekı bozukluk paralarıda alırım saklarsam cok bırıkmez
o zman söle yapcak bişi yok
burada düzenli yazarsak sürekli birbirimizle irtibat halinde olursaakk daha bi motive oluruz diye düşünüorum
Ben cok gaza gelırım burdahergun gelırım ınternet kotam dolarsa bırkac gun yok olabılırım ama geldıgımde yaparım bıldırım
anlaştık o zaaman ama ayın son gününde mutlaka bildirim yap cnm düzenli gitsinnnn 2 hafta üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılsın kiiii düzenli bildirim olsun
Ben hergun attıgım parayı bıldırırım ay sonundada kumbaralar acılsın toplam bırıkımlerı lısteyelım
aynn öle olcak cnmmm
para heyecanladırıo demi
Evet heyecanlandırıyor kumbara doldukca paralar ısıtır benı
ısıtıyor emin ol bu liste işini üstlenmek istermisin cnmmm yapmak isteyn gönüllü bir varsa bnm yapmam şart değil
selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.
sabır işi bu kuruş kuruş para biriktirme işi