• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

canım bu topiği yeni buldum bende katılabilirmiyim listeye
kuralları okudum ilk sayfada başka bişey varmı bilmem gereken

kızlar resimi şimdi yükleyebildim mi

Eklentiler

• $IMAG0756.jpg
    $IMAG0756.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 48
juliaaaa :) ben 2 gün nette olamayacağım canım yeni katılan arkadaşların isimleri var ekleyeyim şimdi tabloya :)

canım bu topiği yeni buldum bende katılabilirmiyim listeye
kuralları okudum ilk sayfada başka bişey varmı bilmem gereken

yok cnm günlük bildiri mutlka yap burdaaa para atamıosan bile sohbete gel en azından :16::16:

birdeeee ayın son günü özel mesajla toplam aylık birikimini sölemeyi unutmaaaaa :13: fakat özel mesajlaaa

ay sonu bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır :43::43:

yok cnm günlük bildiri mutlka yap burdaaa para atamıosan bile sohbete gel en azından :16::16:

birdeeee ayın son günü özel mesajla toplam aylık birikimini sölemeyi unutmaaaaa :13: fakat özel mesajlaaa

ay sonu bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır :43::43:

hımmm çok iyi anladım canım ben çalışmıyorum ama elimden geldiğince eşimi tırtıklarım:1::1::1:
tamam her gün yazmaya çalışırım canım önemli bişey olmayınca
sohbet edecek yer arıyorum zaten gelirim sık sık
teşekkür ederim

juliaaaa :) ben 2 gün nette olamayacağım canım yeni katılan arkadaşların isimleri var ekleyeyim şimdi tabloya :)

tmm cnmm :16::16:
hımmm çok iyi anladım canım ben çalışmıyorum ama elimden geldiğince eşimi tırtıklarım:1::1::1:
tamam her gün yazmaya çalışırım canım önemli bişey olmayınca
sohbet edecek yer arıyorum zaten gelirim sık sık
teşekkür ederim

anlaştık o zaman cnmm :16::16::34:

o zaman ilk paramı atayım kumbarama 5 lira 20 krş olaraktan
kısa zamanda kendime güzel bi kumbara yapıp sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz

o zaman ilk paramı atayım kumbarama 5 lira 20 krş olaraktan
kısa zamanda kendime güzel bi kumbara yapıp sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz

kumbaraya vereceğin parayı kumbaraya at canım:D bi kaç arkadaş da öyle yapmıştı. damacanadan da kumbara vardı değil mi?

benim kumbişimi görseniz valla gülersiniz. bildiginiz parfüm kutusu elime para gectikce içine atıyorum önemli olan içindeki zaten :1:ama bi süs vercem onada :52:

Bugün 20 tl koçişten 2.5 tl de bozuk para kumbaraya atım.allah bereket versin.
Kumbaralarınız dolsun taşsın kızlar

Back