- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
bilmem koyamadım. nasıl yapıldığını bi tarif eder misin?belki ben yanlış yapıyorumdur.
orta sıradaaa sağdan 5. resme tıklaa ordan dosya seç de resmini ekle cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem koyamadım. nasıl yapıldığını bi tarif eder misin?belki ben yanlış yapıyorumdur.
canım bu topiği yeni buldum bende katılabilirmiyim listeye
kuralları okudum ilk sayfada başka bişey varmı bilmem gereken
yok cnm günlük bildiri mutlka yap burdaaa para atamıosan bile sohbete gel en azından
birdeeee ayın son günü özel mesajla toplam aylık birikimini sölemeyi unutmaaaaa :13: fakat özel mesajlaaa
ay sonu bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır
juliaaaa :) ben 2 gün nette olamayacağım canım yeni katılan arkadaşların isimleri var ekleyeyim şimdi tabloya :)
hımmm çok iyi anladım canım ben çalışmıyorum ama elimden geldiğince eşimi tırtıklarım
tamam her gün yazmaya çalışırım canım önemli bişey olmayınca
sohbet edecek yer arıyorum zaten gelirim sık sık
teşekkür ederim
o zaman ilk paramı atayım kumbarama 5 lira 20 krş olaraktan
kısa zamanda kendime güzel bi kumbara yapıp sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz
o zaman ilk paramı atayım kumbarama 5 lira 20 krş olaraktan
kısa zamanda kendime güzel bi kumbara yapıp sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz
allah bereket versin cnmm
kumbaraya vereceğin parayı kumbaraya at canım bi kaç arkadaş da öyle yapmıştı. damacanadan da kumbara vardı değil mi?
kumbaraya vereceğin parayı kumbaraya at canım bi kaç arkadaş da öyle yapmıştı. damacanadan da kumbara vardı değil mi?
benim kumbişimi görseniz valla gülersiniz. bildiginiz parfüm kutusu elime para gectikce içine atıyorum önemli olan içindeki zaten ama bi süs vercem onada