Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

ya kumbaraya kuruştaa atıyormusunuz ben kagıt atıyorum

ben hep bozuk atıyorum cnm kağıt paralarımı bütün olarak bankaya atıyorum..maaşımı aldığımda bir kısmını kendime ayırıyorum kendi harçlığımdan kalan bozuklarıda 3-5 biriktirmeye çalışıorum

gerci bende dün başladım biriktirmeye de .banka hesabı acmak istiyorum bir ay boyunca biriktirip banka hesabına yatırmak istiyorum .kuruş kuruş bana ters be kuruşları markete manava harcarım anca

gerci bende dün başladım biriktirmeye de .banka hesabı acmak istiyorum bir ay boyunca biriktirip banka hesabına yatırmak istiyorum .kuruş kuruş bana ters be kuruşları markete manava harcarım anca

herkesin biriktirme tarzı farklı olabilir tabi (= bende u ay böyle denicem bi dahaki ay başka şekilde (= bakalım nasıl daha iyi olucaksa yeterki biriksin

juliaeni katılan arkadaşlar tabloya eklenecekmi onlarında kodlarını yollayayım mı sana?

günaydınnnnnn şekerlerrrrrrr :)) Bugün 3 tl atıyorum kumbarama.Toplam 10 tl oldu.Ama ayın 15 inde başladım tablonun en az biriktiren ismi ben olacağım heralde :))

Ben geldım nıhayet ınternetım geldı birikimci dostlarım 3 gun boyunca topkam 9.25 tl attım kumbarama Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…