Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

kızlar bugün nişanlımdan 10 tl tırtıkladım. kendim de 2 bçk tl attm. yani bugünlük 12 bçk tl iyi gidiyor baklm.. umarım ayın sonuna parasız kalıp bu paralara saldırmam

Kızlar beni de aranıza alın, ben de birikim yapmaya karar verdim. Sizden desteğimi de alıp bu ay zengin olmayı umuyorum

Benzine de acıma valla Selincim. Benim 2 yıl önce dizel aracıma geçmeden önceki benzin sarfiyatım aylık 600-800 tl arası değişiyordu çünkü evle iş arası uzaktı. Gerçi şimdi benzinle dizel arası kapandı ama yine de farkediyor. Toplu taşıma kullandığım dönemler de çok oldu, onun tadı rahatlığı ve bazen zorluğu da farklı ama araba da farklı. Aslında birini ötekine tercih etmek de zor benim için, bazen toplu taşıma çok rahat olabiliyor. O yüzden madem ki araba işine girmişiz çekeceğiz MTV'siydi yakıtıydı, daha 3 gün önce ödedim Ocak MTV'sini 624,48 tl neyse ki bankam 6 taksitte ödeme seçeneği sundu da biraz rahatlattı

canım mesaj olarak atarmısın adını ve fiyatını belkiş bende çatlaklara yaparım

ÖM attım Melikecim, inş işine yarar pek korkulacak bir şey değil uygun şekilde yapınca.

kızlar bugün nişanlımdan 10 tl tırtıkladım. kendim de 2 bçk tl attm. yani bugünlük 12 bçk tl iyi gidiyor baklm.. umarım ayın sonuna parasız kalıp bu paralara saldırmam

Bereketli olsun Elifcim. İşin sırrı ay sonu veya ihtiyaç halinde o paralara saldırmamak lazım. Ben bu konuda şaibeliyim, önceden 3 kez saldırıp kumbirişimi tamamen kurutmuşluğum var Ama insan kafaya koyunca yapmıyor inan, bu birikim başlangıcı bana uğurlu geldi 2013 başı dedik başladık hadi hayırlısı hepimize...

Kızlar beni de aranıza alın, ben de birikim yapmaya karar verdim. Sizden desteğimi de alıp bu ay zengin olmayı umuyorum
Hoşgeldin arkadaşım...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ...
Neler yapıyosunuz bakalım bende bugün 3 lşra attım kmbarama
iyice sıkıldım evde de canım kocacımda bugün nöbetçi bitsede bir an önce gelse

slm kızlar nasılsınız ...
Neler yapıyosunuz bakalım bende bugün 3 lşra attım kmbarama
iyice sıkıldım evde de canım kocacımda bugün nöbetçi bitsede bir an önce gelse

Merhaba canım bende annemlerdeyıbjr haftadır evımı özledım yarın sabah eşim yola cıkacak egıtımı bıtmıs sag saglım gelsın cok ozledım kocacıgımıda evımıde

kıyamam insanın kendi evisi gibi yok dimi hayırlısıyla kavusmanız dileğiyle canım

Evet ya evımın kokusunu bıle özledım herkesn kendı duzenı annende olsa rahat edemıyor ınsan gun sayıyordum cok şükür yarın kavusacagız ıns.sen neşer yapıyorsun canım kayınvaldenın gıtmeye nıyetı yokmu daha

ahh canım dün bu yüzden eşime tavır takındım.. kıyamam oda cok zor bi durumda kaldığını ifade etti
Ama inan artık dayanacak gücüm kalmadı sabır versin rabbim...

ahh canım dün bu yüzden eşime tavır takındım.. kıyamam oda cok zor bi durumda kaldığını ifade etti
Ama inan artık dayanacak gücüm kalmadı sabır versin rabbim...

Tez zamanda gıder ıns. Canım esınınde sucu yok dedıgın gıbı oda arada kalıyor bır tafata annesı bırtarafta esi zor bır durum
evet canım her ay toplu olarak 100-120 liralık alışveriş yapıosuz 100 lira pazara 30-40 lirada arada çıkan şeyler işte yogurt vs...

Bende aylık yapıyorum alışverısı canım haftada 20 lıra pazara gıdıyor marketten ekmek yogurt alıyoruz bıttıkceboyle daha ıyı oluyor
iyi akşamlar kızlar bugün para atamıyorum

Iyı aksamlar canım bugun bende atamadım yarın telafı ederız

inş hiç param kalmamış eve gelince fark ettim :)
neler yapıyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…