• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Kızlar dün buraya katılmıştım bende.

Ama çok büyük bir sorun vardı; benim kumbaram yoktu.

Dışarı da çıkamadım çok kar- buz vardı.

Sevgilimi de canından bezdirdim ; kumbaraaağğğ al bana diyerekten.

O da koskoca damacanayı bana kumbara yaptı :19:

Bir de üstüne dalga geçti kızım madem tasarruf yapcaksın ilk burdan başlamış olursun hem sen bunu bir doldur 3 milyar paran olur dedi :30::37::37:

Ay çok güldüm Cnm yaa s abah sabah :16:

Bereketli olur çabucak dolar inşallah dev kumarağğğn :60:

Tamam canım :)) peki gün gün ne kadar koyduğumuzu yazıyor muyuz buraya ? yoksa sadece ay sonunda sana özel mesaj mı yolluyoruz ?

Dev kumbaramla dalga geçmeyin lütfen her ne kadar o bir damacana olsa da :8: Yalnız içine bozuk para atınca acayip bir gürültü çıkıyor kendimi baya büyük bir meblağ atmış gibi hissetsem de aslında çıkan ses 5 kuruşa ait :37:

Sevgilimden bugün almadığı kumbaranın parasını da alacağım nereden tırtıklasam kar :21:

Bugun 2 lıra attım kumbarama Allah bereket versın aksam esım gelcek sehır dısından onda varsa bozukluk alırım onları atarım hemen sımdılık 2 lıra:32:

kızlar nasılsınız, damacana yapan arkadaşı kutluyorum:D ben de kola şişesini kumbara yapmıştım. hatta resmini paylaşayım birazdan.
kocam kumbarama göz dikti:(
zaten çok bişi yok olan da gidecek.
neyse artık ayın 17 sinde günlüğü 1 tl den 30 tl attırayım ona:D

2lıra 15 kurus attım bugun toplm 4.15 lıra oldu Allah bereket versın kısa gunun karı:ssz:

benim kumbarağmda 1 lt lik kavanoz kapağını kumbara gibi deldim bıçakla oldu bana kumrağ:))) gardolapta bekşio her akşam cebimde kalanları eşimin cebinde kalanları üstümü çıkarırken atıorum içine:))

Back