• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN (RESİMLİ)

Bence değil canım ama vücudun sana ne söylüyor o da çok önemli. Benim testim pozitif çıktı hatta 3 tane yaptım pozitifken 0 li değer ile kan sonucum çıktı ama vücudumu dinledim 3 gün sonra kan testim pozitife döndü.
Göğüslerim ağrıyor, sırtımdan kalçalarıma atan bir ağrı var ve ayaklarım sürekli soğuk. Sırt ve kalça ağrımda ara sıra geçiyor ara sıra başlıyor valla ne diyeyim bilemiyorum iki arada bir deredeyim. Kan vermekten de korkuyorum

Göğüslerim ağrıyor, sırtımdan kalçalarıma atan bir ağrı var ve ayaklarım sürekli soğuk. Sırt ve kalça ağrımda ara sıra geçiyor ara sıra başlıyor valla ne diyeyim bilemiyorum iki arada bir deredeyim. Kan vermekten de korkuyorum
Aşkım aynı belirtileri yaşadım normal regl sancarimiz aslında. Sen yarın sabah bir test daha yap ama kaset yap zaten erken test çubuğunda belirgin görünüyor eğer kasette de silik çıkarsa müsaitsen git bı kan ver. İnşallah da güzel haber alırsın.💛 Şuan gecikmen var mı peki ?

Aşkım aynı belirtileri yaşadım normal regl sancarimiz aslında. Sen yarın sabah bir test daha yap ama kaset yap zaten erken test çubuğunda belirgin görünüyor eğer kasette de silik çıkarsa müsaitsen git bı kan ver. İnşallah da güzel haber alırsın.💛 Şuan gecikmen var mı peki ?
Evet canım iki gün geciktim inşallah vardır ama aklımı kurcalayan şu neden sürekli silik çizgi varsa daha koyu olması gerekmez mi ya da adet gecikmesiyle alakası var midir

Evet canım iki gün geciktim inşallah vardır ama aklımı kurcalayan şu neden sürekli silik çizgi varsa daha koyu olması gerekmez mi ya da adet gecikmesiyle alakası var midir
Belki geç döllenme olmuştur. Attığınız testi gördüm. Kaset test her zaman daha doğru sonuç veriyor. Kan testi verin bence. Adet de gecikmiş.

Sen en iyisi yarın kaset test yap sonuca göre de kan ver. Daha koyu olması gerekir ama iki günde bir artıyor ve daha ilk zamanlar ya belki o yüzden öyle olmamıştır.

Bence kuruma çizgisi gibi değil pek tecrübeli değilim ama bende cumartesi adetime 10 gün varken test yaptım erken biliyorum ama bende de bekledikten sonra şöyle oldu sitede kuruma çizgisi dediler senin testte ki çizgi benimki gibi değil bence bak

Eklentiler

• 1000047034.jpg
    1000047034.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 52
Bence kuruma çizgisi gibi değil pek tecrübeli değilim ama bende cumartesi adetime 10 gün varken test yaptım erken biliyorum ama bende de bekledikten sonra şöyle oldu sitede kuruma çizgisi dediler senin testte ki çizgi benimki gibi değil bence bak
Adetin gecikti mi

Kızlar güncelleme testi beş dakika sonra kenara koydum bu seferde normal kaset test silik olmuş ay ölcem nedir bu
Belirsizlik kadar insanı yoran bir şey yok yaaa. Belki hcg anca algılıyordur testler. Tamamen emene kadar idrarı yani. Vardır diye temenni ediyorummm aminnnn

Tam yedi senedir yapıyorum bu testleri hiç böyle birşey görmedim.. ondan umut benimkisi yoksa bu kadar umutlanmam
7 sene çocuğumuz olmamıştı bizim. Sonra 7.senemizin sonunda kızım oldu. O güne kadar kuruma çizgisi bir kez dahi görmedim. İlk kez gözü kör eden silik çizgiyi kızımda yaşadım. Ama kızımdan sonra kuruma çizgileri hep karşıma çıktı😅

7 sene çocuğumuz olmamıştı bizim. Sonra 7.senemizin sonunda kızım oldu. O güne kadar kuruma çizgisi bir kez dahi görmedim. İlk kez gözü kör eden silik çizgiyi kızımda yaşadım. Ama kızımdan sonra kuruma çizgileri hep karşıma çıktı😅
Benim testimde öyle acaba yaptım da fark mi etmedim diye içim içimi yiyor şuan yazarken bile kasıklarım büzülüp açılıyor sanki kendimi mi dinliyorum bilmiyorum ki Allah bağışlasın fıstığı bu arada 🤲

Back
X