Aynen E EbrarAsell için rahat olsun benceYok ya nerden bulsunlar o kadar hamile idrarını
Laboratuvarlar var gam yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen E EbrarAsell için rahat olsun benceYok ya nerden bulsunlar o kadar hamile idrarını
Azaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Benim solda pko var ordan imalat olmuyoAzaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Benim eşimde de sorun vardı takviyelerle olmuştu oğlum ona bişey yedirmedim bu ay bi kaç kez benimle çörek otu kürü yedi sonra unuttu gitti bu ayAzaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Çörek otu bal çok etkiliymiş aynen de yenmiyo beeBenim eşimde de sorun vardı takviyelerle olmuştu oğlum ona bişey yedirmedim bu ay bi kaç kez benimle çörek otu kürü yedi sonra unuttu gitti bu ay
Eşimde sorun oldugu için umudum biraz düşüyo ama takdir Allah tan
Gerçi düzelince sonra yine eskiye dönüyomu bilmiyorum hiç test yaptırmadı bu ay 3. Denememiz olacak
Eğer tutarsa megafonla bagıracam çörek otunu deneyin diye![]()
Valla yedim bile ama 12 değil 10 gün yedimÇörek otu bal çok etkiliymiş aynen de yenmiyo bee![]()
Yaaa, valla oyle okudum .O ne kızz yoktur öyle bişey sentetik hcg hormonu işte
Bir video da hamile kadinlarin diye anlatiyodu bulamadim onu, bunu buldum ,buda menapoz donemi ardindan kadinlarin idrari...........Yaaa, valla oyle okudum .Eki Görüntüle 2760656
Kiz vallaha seyyretttim video da YouTube da.atacamda size bulamiyorum. Dr Bulent Tras miydi neydi yaaaaaaİnanmıyoruuummm bu doğrumuyok be değildir
Yok ya nerden bulsunlar o kadar hamile idrarını
Benim agri yok kuzu ,cuma kontrol var bakalim icerde neler oluyoooooo?
Soldan Soldan geliyo yaramazlarAzaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Ben insan menapozal gonadotropini icerir yazisini okumustum da ,nedir diye incelememistim hic. Tesaduf gecenlerde bi video denk geldi onda duyunca şok oldum. Bu menopur paketim benim. Catlatma ignesi paketimdede aynisi yaziyo .Dinledigim video da hamile kadinlarin idrarindan diyodu, Yazili olan aciklamadada ,menapoza giren kadinlar in idrarindan saflastirilmis diyo .
Ben insan menapozal gonadotropini icerir yazisini okumustum da ,nedir diye incelememistim hic. Tesaduf gecenlerde bi video denk geldi onda duyunca şok oldum. Bu menopur paketim benim. Catlatma ignesi paketimdede aynisi yaziyo .Dinledigim video da hamile kadinlarin idrarindan diyodu, Yazili olan aciklamadada ,menapoza giren kadinlar in idrarindan saflastirilmis diyo .![]()
Ewet ,,bakin kizlar.
Senin sagdaki agri insaallah yumurtlama dir , catlamadir, yada tutunmadirBenim agri yok kuzu ,cuma kontrol var bakalim icerde neler oluyoooooo?![]()
Bugün 16. Günü dün yumurtlama oldu sanırım bugün agrım yok hiçSenin sagdaki agri insaallah yumurtlama dir , catlamadir, yada tutunmadir14.gunundu galiba adetinin uzerinden gecen sure.
Valla okudugumdanda anlamadım bişey inşallah değildir ya
Gunaydin balımBugün 16. Günü dün yumurtlama oldu sanırım bugün agrım yok hiç