• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Benim solda pko var ordan imalat olmuyo 😃😃😃 sağ taraf sağlam ama yine
Eğer yumurtluyosam da sağlam yumurtluyorum sanırım daha önce böyle ağrım olmamıştı çörek otu kürü sağolsun 😃😃😃

Azaldı baya benim ama arada yokluyor, benimde soldan vuruyor yumurtalar da soldaydı:)
Benim eşimde de sorun vardı takviyelerle olmuştu oğlum ona bişey yedirmedim bu ay bi kaç kez benimle çörek otu kürü yedi sonra unuttu gitti bu ay
Eşimde sorun oldugu için umudum biraz düşüyo ama takdir Allah tan
Gerçi düzelince sonra yine eskiye dönüyomu bilmiyorum hiç test yaptırmadı bu ay 3. Denememiz olacak
Eğer tutarsa megafonla bagıracam çörek otunu deneyin diye 🤣🤣🤣🤣

Benim eşimde de sorun vardı takviyelerle olmuştu oğlum ona bişey yedirmedim bu ay bi kaç kez benimle çörek otu kürü yedi sonra unuttu gitti bu ay
Eşimde sorun oldugu için umudum biraz düşüyo ama takdir Allah tan
Gerçi düzelince sonra yine eskiye dönüyomu bilmiyorum hiç test yaptırmadı bu ay 3. Denememiz olacak
Eğer tutarsa megafonla bagıracam çörek otunu deneyin diye 🤣🤣🤣🤣
Çörek otu bal çok etkiliymiş aynen de yenmiyo bee 🤢😂

Çörek otu bal çok etkiliymiş aynen de yenmiyo bee 🤢😂
Valla yedim bile ama 12 değil 10 gün yedim 🤣 anneme gittim evde unuttum kaldı
İnşallahh faydasını görürüm
Hadi inşallah bu ay bu topik uğurlu gelsin bize
Birbirimizi bulmamız bi işaret bence 🤣batlar ın aynı olması yumurtlamanın aynı olması inşallah aynı anda pozitif de görürüz 3 üçümüz topik açarız bu defa
Keseydi kalp di bunları konuşmak nasip olur inşallah 🤲
ocak topiğine girmiyorum sadece burda sizinle takılıyorum ben 😃

😱😱 O ne kızz yoktur öyle bişey sentetik hcg hormonu işte
Yaaa, valla oyle okudum .
Screenshot_20210114-013930_Chrome.webp

Ben insan menapozal gonadotropini icerir yazisini okumustum da ,nedir diye incelememistim hic. Tesaduf gecenlerde bi video denk geldi onda duyunca şok oldum. Bu menopur paketim benim. Catlatma ignesi paketimdede aynisi yaziyo .Dinledigim video da hamile kadinlarin idrarindan diyodu, Yazili olan aciklamadada ,menapoza giren kadinlar in idrarindan saflastirilmis diyo . 🤷🏻‍♀️

Ben insan menapozal gonadotropini icerir yazisini okumustum da ,nedir diye incelememistim hic. Tesaduf gecenlerde bi video denk geldi onda duyunca şok oldum. Bu menopur paketim benim. Catlatma ignesi paketimdede aynisi yaziyo .Dinledigim video da hamile kadinlarin idrarindan diyodu, Yazili olan aciklamadada ,menapoza giren kadinlar in idrarindan saflastirilmis diyo . 🤷🏻‍♀️
Screenshot_20210114-020944_Gallery.webp
Screenshot_20210114-021426_Google.webp

Back
X