Helebi olsunlarda
nereliydin sen ben bolu

Ahahah çatır çatır çatlasınlar inşallah
E aynı gün de doğururuz artık tam olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah çatır çatır çatlasınlar inşallah
E aynı gün de doğururuz artık tam olur![]()
Ewet ewet catlicaak. GutE EbrarAsell baakın çatlıcak sanırım
Batdaslarin 40ida karisirmis miisssHelebi olsunlardanereliydin sen ben bolu
Gott dan izin çıkar mı dersinEwet ewet catlicaak. Gutdun gece duydu tabi ,teyze otobuste kucaginda tutacak , karar verdi catlatma ya.
![]()
İzmir canımmHelebi olsunlardanereliydin sen ben bolu
Demi gùlùmgelişse bi dert gelişmese bir dert Allahımm ne zor işlermiş ben evlenirken valla hiç böyle hayal etmemiştiminşallah canım rabbim nasip ederse neden olmasın en beklemediğimiz anda o güzel haberi alacağız bence
![]()
Gott dan izin çıkar mı dersin![]()
Ayy inşallahyukari bakiissss, eller yukariiii,
cewap: ewet
![]()
Yemedik yedirdik ,giymedik giydirdikHiç sorma ben de yapıyosun oluyor sanıyordum ya şuan tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum
Benim gibi yumurtalarımın da bi ortası yok ya hep ya hiççiler aferin evlatlarım böyle devam![]()
Onu kucagimiza aliriz, ayaklarinida cebimize Sokariz sicacik durur, bide yer bitiririz haammmmmOyy yerim onu![]()
Bnde pko yokda noluyo,yine olmuyo.Allah izin verecek gerisi bos, uzulmehayırlısı olsun canım ben de adet oldum. Zaten boşuna umutlanıyormuşum pko olduğumu öğrendim kistler varmış yumurtalarımda
Dimi amaYemedik yedirdik ,giymedik giydirdikdaha ne istiyo bunlar
afferiinn.
Güzel olur güzel sende yetiş bize artık ama adet olursak inşallah olmayız yetişme bizeBatdaslarin 40ida karisirmis miisss![]()
Amin Allahümme AminGüzel olur güzel sende yetiş bize artık ama adet olursak inşallah olmayız yetişme bize
O zaman bize uyma sen![]()
EwetDimi ama
nazlı bebekler![]()
Ewetheleki varya catlatma ignesinden midem bulaniyo. Hamilelerin bilmemnesinden yapiliyomusya , yanlis anlamiyosam idrarindan
neler gonderiyoz vucuda onlar icin yahu.baslicam nazlarina onlarin.
İnşallahhhhhhAmin Allahümme Amininsaallah adet olmayalim
![]()
İnanmıyoruuummm bu doğrumuO ne kızz yoktur öyle bişey sentetik hcg hormonu işte
Yok ya nerden bulsunlar o kadar hamile idrarınıİnanmıyoruuummm bu doğrumuyok be değildir