- 10 Mayıs 2020
- 320
- 225
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahOlcagi varsa oluyor demek ki Allah bağışlasın![]()
Allah razı olsun canım bak ne güzel hiç yoktan olmayış sebebini biliyosun ona göre tedavi olursun sebepsiz yere olmayanlarda varAyy Allah bağışlasın canım ömrü bahtı güzel olsun inşallahnasip işi gerçekten canım çok sağol içime su serptin..
Sen pik felan görmedinmi hala yaOyy yerim onu![]()
Görmedim canımm çok ağrım var akşamdan beri çok amaaSen pik felan görmedinmi hala yayumoşlardan haber yokmu
Çatlıyolarmı yoksaaaaaGörmedim canımm çok ağrım var akşamdan beri çok amaa![]()
Yok kız bence o dev yumurta yapıyo ağrıyı kistleştiği için artıkÇatlıyolarmı yoksaaaaahadi inşallah güzel haberler al bu ay
![]()
Allah razı olsun canım bak ne güzel hiç yoktan olmayış sebebini biliyosun ona göre tedavi olursun sebepsiz yere olmayanlarda var
Ne yapsalar fayda eder bilmiyorlar bi de bardağa dolu tarafından bak canımpkoda yumurtaların gelişimi sıkıntılı onuda klomenle felan hallediyolar bende bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum hala pkoluyum inşallah fayda ederse yazarım mutlaka buraya
![]()
E EbrarAsell baakın çatlıcak sanırım
İnşallah canım ama benim yumurta çok büyüdü sağlıklı değil artık döllenmez sanmam çatlasın da kist olmasın derdimayy gebelik testlerimizde inşallah bir gün böyle çıkarcanım bu günleri boş geçirme hiiç değerlendir değerlendirebildiğin kadar inşallah miniğin tutunur sana
![]()
İnşallah canım ama benim yumurta çok büyüdü sağlıklı değil artık döllenmez sanmam çatlasın da kist olmasın derdim
He ama peşinden gelen gelişmiş yumurtalarım da vardı belki onlardan biri döllenebilir bi umut![]()
Hiç sorma ben de yapıyosun oluyor sanıyordum ya şuan tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl başarıyor çok merak ediyorumgelişse bi dert gelişmese bir dert Allahımm ne zor işlermiş ben evlenirken valla hiç böyle hayal etmemiştiminşallah canım rabbim nasip ederse neden olmasın en beklemediğimiz anda o güzel haberi alacağız bence
![]()
Hiç sorma ben de yapıyosun oluyor sanıyordum ya şuan tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum
Benim gibi yumurtalarımın da bi ortası yok ya hep ya hiççiler aferin evlatlarım böyle devam![]()
EveeetttE EbrarAsell baakın çatlıcak sanırım
Ben de öyle düşünüyorumhahahabenim de hayatta hiç ortam yoktur bakalım pcoyu nasıl yenicem.. bana da araştıracak bir konu çıktı gerçekten
yaa her şeyde bir hayır oluyor canım bebeklerimizin değerini anlıyoruz inşallah geldiklerinde onlara daha iyi annelik yapacağımıza inanıyorum.
Gerçi hala tam pik değil sankiEveeetttsonunda yaaa gebelik testini de böyle görürüz inşallah sağlıklı bir bebişin oluuurrr
![]()
Bak seni kıskandım benim de ağrılar gelmeye başladı benim yumurtalar kendiliğinden değil sana olan kıskançlığından çatlıycakGerçi hala tam pik değil sanki
Ama ben bu kadarını bile hiç görmedim
Ahhh inşallah bir umutt![]()
Bende dün bunu anlatmak istemiştim ama kime anlattım onu hatırlamıyorumhahahabenim de hayatta hiç ortam yoktur bakalım pcoyu nasıl yenicem.. bana da araştıracak bir konu çıktı gerçekten
yaa her şeyde bir hayır oluyor canım bebeklerimizin değerini anlıyoruz inşallah geldiklerinde onlara daha iyi annelik yapacağımıza inanıyorum.
Ahahah çatır çatır çatlasınlar inşallahBak seni kıskandım benim de ağrılar gelmeye başladı benim yumurtalar kendiliğinden değil sana olan kıskançlığından çatlıycak![]()