• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar istanbul avrupa da özel harici hangi hastaneler sperm testi yapıyor? Eşim bi devlet hastanesine gitti orda olmuyormuş. Birde eğitim araştırmaya gitti sadi konuka ama orda da yapılmıyo demişler. İlla özelde mi yapılıyo bu test 🤷🏼‍♀️

Ayy Allah bağışlasın canım ömrü bahtı güzel olsun inşallah 🤲🏻 nasip işi gerçekten canım çok sağol içime su serptin..
Allah razı olsun canım bak ne güzel hiç yoktan olmayış sebebini biliyosun ona göre tedavi olursun sebepsiz yere olmayanlarda var
Ne yapsalar fayda eder bilmiyorlar bi de bardağa dolu tarafından bak canım 💕 pkoda yumurtaların gelişimi sıkıntılı onuda klomenle felan hallediyolar bende bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum hala pkoluyum inşallah fayda ederse yazarım mutlaka buraya 🤲

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
Allah razı olsun canım bak ne güzel hiç yoktan olmayış sebebini biliyosun ona göre tedavi olursun sebepsiz yere olmayanlarda var
Ne yapsalar fayda eder bilmiyorlar bi de bardağa dolu tarafından bak canım 💕 pkoda yumurtaların gelişimi sıkıntılı onuda klomenle felan hallediyolar bende bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum hala pkoluyum inşallah fayda ederse yazarım mutlaka buraya 🤲

Evet canım o kürü bende duydum inşallah faydalı olur sana bizde deneriz 😍 doktora sormayı umutmuşum yumurtalarım gelişiyor mu diye birdahaki ay sorarım inşallah

ayy gebelik testlerimizde inşallah bir gün böyle çıkar 😍 canım bu günleri boş geçirme hiiç değerlendir değerlendirebildiğin kadar inşallah miniğin tutunur sana 🤲🏻
İnşallah canım ama benim yumurta çok büyüdü sağlıklı değil artık döllenmez sanmam çatlasın da kist olmasın derdim :(
He ama peşinden gelen gelişmiş yumurtalarım da vardı belki onlardan biri döllenebilir bi umut 🙏🏻😇

İnşallah canım ama benim yumurta çok büyüdü sağlıklı değil artık döllenmez sanmam çatlasın da kist olmasın derdim :KK43:
He ama peşinden gelen gelişmiş yumurtalarım da vardı belki onlardan biri döllenebilir bi umut 🙏🏻😇

gelişse bi dert gelişmese bir dert Allahımm ne zor işlermiş ben evlenirken valla hiç böyle hayal etmemiştim 😂 inşallah canım rabbim nasip ederse neden olmasın en beklemediğimiz anda o güzel haberi alacağız bence 🥰🥰

gelişse bi dert gelişmese bir dert Allahımm ne zor işlermiş ben evlenirken valla hiç böyle hayal etmemiştim 😂 inşallah canım rabbim nasip ederse neden olmasın en beklemediğimiz anda o güzel haberi alacağız bence 🥰🥰
Hiç sorma ben de yapıyosun oluyor sanıyordum ya şuan tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum 😁
Benim gibi yumurtalarımın da bi ortası yok ya hep ya hiççiler aferin evlatlarım böyle devam😂😂

Hiç sorma ben de yapıyosun oluyor sanıyordum ya şuan tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum 😁
Benim gibi yumurtalarımın da bi ortası yok ya hep ya hiççiler aferin evlatlarım böyle devam😂😂

hahaha 😂😂 benim de hayatta hiç ortam yoktur bakalım pcoyu nasıl yenicem.. bana da araştıracak bir konu çıktı gerçekten 😀 yaa her şeyde bir hayır oluyor canım bebeklerimizin değerini anlıyoruz inşallah geldiklerinde onlara daha iyi annelik yapacağımıza inanıyorum.

hahaha 😂😂 benim de hayatta hiç ortam yoktur bakalım pcoyu nasıl yenicem.. bana da araştıracak bir konu çıktı gerçekten 😀 yaa her şeyde bir hayır oluyor canım bebeklerimizin değerini anlıyoruz inşallah geldiklerinde onlara daha iyi annelik yapacağımıza inanıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum 😇

Bende dün bunu anlatmak istemiştim ama kime anlattım onu hatırlamıyorum 😃😃

Bak seni kıskandım benim de ağrılar gelmeye başladı benim yumurtalar kendiliğinden değil sana olan kıskançlığından çatlıycak 😆😆
Ahahah çatır çatır çatlasınlar inşallah😂
E aynı gün de doğururuz artık tam olur😍

Back
X