- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani aslında şampuan gibi değilde hacim veren bir ürünmü diyorsunuz?saçı temizlemiyormu diyorsunuz?örnrğin saç diplerim yağlandı ama uçlar kuru,saç diplerime kullndım diyelim temizlemezmi?Kuru şampuan kullanıyorum fakat düşündüğünüz gibi saçı temizleme gibi bir meziyeti yok.
Sıkışık olduğunuz, duş alamadığınız ya da saçınızı temiz hissetmediğiniz anlarda kullandığınız, yağı emip hacim veren bir ürün.
Ben hem saç şekillendirmek için hem de saç diplerindeki hafif yağlı görüntü için kullanıyorum.
Yapıştırmadan, dolgun gösteriyor.
Pudralı olanlar maalesef beyaz bir görüntü bırakıyor, pudrasız olanları tercih etmenizi öneririm.
Saçlarım zaten ince telli olmadığımdan, pudralı kullanmam sorun olmuyor, sıktıktan sonra taradığımda geçiyor, sizin de saç yapınız böyle ise pudralı kullanabilirsiniz.
Bir çok marka denememe rağmen, tony & guy ürünleri bence en iyisi.
Saçı temizleme özelliği yok fakat temiz gibi gösteriyor.Yani aslında şampuan gibi değilde hacim veren bir ürünmü diyorsunuz?saçı temizlemiyormu diyorsunuz?örnrğin saç diplerim yağlandı ama uçlar kuru,saç diplerime kullndım diyelim temizlemezmi?
kullandığın ürünün fiyatı nedir watsons,gratislerde bulunurmu sen nereden aldın?Beklenmedik su kesintisi ya da hastalik vb durumlarda kullaniyorum sadece cunku sac diplerim stresli oldugumda terliyor ve ben disaridan temiz gorunse de dus alamadigimi bildigim icin gergin oluyorum ama kesinlikle her eve lazim hayat kurtarici. Yagli saclar icin tabii. Rossmann varsa yakininizda isana marka hem de fiyati da oldukca uygun deneyebilirsiniz. Saclarim ince telli ve bu urun pudrali, 20-30 cm uzaktan sıkıp 2-3 dk emmesini bekleyip tahta fircamla fircaliyorum goruntu sahane eve gelir gelmez yikiyorum ama sa diplerine zarari olabilir diye dusu uyorum.
Aynen bu, en son sanki 7-8 tl gibi bir seydi fiyati ama seyrek kullanimda epey dayaniyor. Ben 5 tl ye falan almistim gecen yil indirimden:) rossmann in kendi markasi, almanyada uzun yillardir olan bir magaza zinciri buradada subeleri cogaliyor yakinlarda vardir belki.kullandığın ürünün fiyatı nedir watsons,gratislerde bulunurmu sen nereden aldın?Eki Görüntüle 1687169 bumu canım
Bu söyledikleriniz bana deodorantı hatırlattı aslında bi nevi saç deodorantı diye bilinir.terledimizde teri ve kokuyu önlemek için nasılki deodorant sıkıyoruz buda saçı yağlandığında hem güzel kokmasını hemde kuruluk sağlamasını yardımcı oluyor ama değodorantı nasılki üst üste sıkmak bol kimyasal olsada kuru şampuanda bi okaadar zararlı geldi bana benim düşündüğüm gibi değilmiş bana uymuyor almayı düşünmüyorum vaz geçtim normal şampuanlara devam enazından saçtan arınıyor önerileriniz için teşekkürlerSaçı temizleme özelliği yok fakat temiz gibi gösteriyor.
Sanki saçınız yeni yıkanmış, hacimli, mis gibi kokan bir hale geliyor ama temizleme özelliği yok.
İçerisindeki maddelerle yağı emiyor, pis kokuyu giderip saçı güzelliştiriyor, bu kadar.
Normal şampuan yerine kullanılacak bir ürün değil ne yazık ki...
Sadece duş almaya zaman bulamadığınızda, saçlarınız çabuk kirlendiği günlerde kullanabiliyorsunuz.
Saç diplerinize uygulayıp taradığınızda, saçınız 1 saat önce duştan çıkmış gibi görünecektir, ama sadece görünecektir.
Sürekli kullanımı da saça oldukça zararlı.
Yani aslında şampuan gibi değilde hacim veren bir ürünmü diyorsunuz?saçı temizlemiyormu diyorsunuz?örnrğin saç diplerim yağlandı ama uçlar kuru,saç diplerime kullndım diyelim temizlemezmi?