Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar kırılan saç ı eskı halıne getırecek bır yontem yok dunyada sadece kuru goruntuyu azaltabılırız bebe yagı sac bakım serumu glıseerın hepsı aynı ısı gorur banyodan fonden yada duzlestırıcıden sonra uclarına surun
arkadaslar merhaba. gliserini eczaneden alıyosunuz anladığım kadarıyla. aktarlarda da var mıdır bilginiz var mı?
ya arkadaşlar ben aktardan gliserin yağı aldım.sizinki de yağ şeklinde mi.başka bulamadım varsada?? gliss saç bakım kreminin (durulanmayan) içine koydum biraz..ama bir değişme olmadı sanki..yanlış mı yapıyorum ben acaba..banyodan sonra tararken sıkıyorum sonra kurutuyorum.ama öle parlama yumuşama falan olmadı bilmiyorumkismile
reyhancım sağol az koydum bencede,dediğin gibi eşitleme yapayım belki işe yarar.bu arada birde eczaneden gliserin aldım onda yağ filan yazmıyordu ama hiç farkları yok :S bu arada mavi su nedir anlamadım biri açıklasa yabilmiyorumkismile
mavi suyun içine biraz gliserin katsak olurmu?
ben bebek yağı ve mavi su kullanıyordum gliserinide deneyim teşekkürler yerimseniben
Çok ilginçmiş, ben de merak ettim şimdi.zemuszemus
Kuru ve sert saçlara sahibim...devamlı nemlendirip yumuşatmaya çalışıyorum off...:gitme:
Yazın nemli saçla durmak daha kolay olur çünkü kışın ben asla nemli saçla uyuyamıyorum sinüzit yüzünden...(ama gliserini sürdükten sonra kurutabilirsek süper olur)fisfisfis
mutlaka deneyeceğim...
sağol reyhancım.opuyorumnanaktan
saç uçlarım röfleden dolayı çok kurudu:sinifsinif:
hemen yarın deniyorum
paylaşım için teşekkürler
bayadır aklımdaydı nihayet bugun aktardan aldım. üstünde gliserin yağı yazıyor ama bildiğimiz badem yağı gibi bişey. inşallah doğru almışımdır =) 1-2 saat içinde yıkıycam saçlarımı sürcem bakalım sonuçları yazarım =) iyi olacağına eminim artık mavi su krem falan kullanmak istemiyorum hepsi silikonlu şeyler kısa vadede yumuşatıyo güzel gösteriyo ama zamanla saçı öldüren şey de bunlar. silikonla kaplanan saç zamanla ölüp gidiyor kırılıp kopuyor. okuduğum kadarıyla mavi suya falan karıştıranlar olmuş. kimse yanlış anlamasın işinize karışmak değil ama şahsi fikrimce hazır boyle yumusatabilen doğal bişey varken boşu boşuna o silikonlu dimethicone muydu ne zıkkımdı onların içine karıştırıp doğallığını bozmaya gerek yok. yani ben şahsen bunlardan kurtulmak için başlıycam gliserine.. inş. istediğim sonucu alırım da kurtulurum. reyhan henuz denemedim ama teşekkürler paylaşımın için =)
bu arada suyla karıştırıp kuru saça sıkabiliyo muyuz? kuru saçta ters etki ediyo ama suyla karıştırlırsa problem olmaz diye düşündüm kullanan var mı bu şekilde? bi de ne kadar süreyim banyodan sonra bi kaç damla mı? çok yazdım kusura bakmayın =))