arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim daha.gliserin fikrini veren arkadaşa teşekkürler.bende hemen deneyecegim.birde bu mavi su ne oluyor anlamadım..geçen gün kuaförüm şiddetle lorealın saç bakım la ilgili ürünlerini satmak istedi çok iyi oluyormuş kuru saçlara bende bir düşüneyim dedim..aranızda kıllanan varmı acaba...
rica ederim ne demek umarım gliserinin faydasını görürsün ben epey faydasını gördüm.mavi su kozmetik marketlerde satılıyor faydalarıda aşağıda netten kopyaladım
Selective pro-tek due phasette Mavi Su tam adı bu farklı markalardada var benzer ürünler ama en iyisi bu yani loraelin Selective pro-tek ve ayrıca loraelin ürünleri gerçekten işe yarıyor ama biraz pahalı tabi haliyle özellikle kuaförlerde satılıyor marketlerde falan satılan ürünlerden değil ben daha önce yıpranmış saçlar için şampuanını ve saç maskesini kullandım ayrıca serumlarıda harika yeni işe başladığım için alamadım ama Allahtan gliserin var gerçekten çok yaradı saçıma zemuszemus
Keratin aminoasit kationik kompleks ve pro-vitamin B5 içerir.
İçeriğindeki mavi faz ile dolaşmış saçların kolay açılmasını ve taranmasını sağlar.
Saç kayıplarını ve kırılmaları engeller.
Elektriklenmeyi önler.
Kolay şekil almasına yardımcı olur.
Saçı fönün ısısından korur.
Uzun süre etkili parlaklık ve yumuşaklık sağlar.
Beyaz faz, saçın keratin yapısını onarır.
Boyanın daha uzun süre saçta kalmasını sağlar, akmasını engeller
canım ben şimdi mavi suyun boş şişesine biraz su biraz saç kerimi birazda gliserin göz kararı katıyorum saçıma uyguluyorum sende boş bi şişede uygulayabilirsin hem daha ekonomik hemde gayet başarılı ama suyu çok fazla katma kıvamı çok sulu olmasın