Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

benim saçım kıvırcık dalgalı arası bir şey. kalın telli ve gür ve çok da kuru. yıkayınca kuru mat kabarık tuhaf bişi oluyor. yatışsın diye türlü türlü kremler yağlar kullanıyorum... saçımı yıkadım nemliyken gliserini sürdüm her tarafına iyice yedirdim. yarım saat bekledim sonra kuruttum saçım çok yumuşak parlak oldu fazla kabarmadı da hem de kıvırcıklarım baya belirgin kuruluğu gitti...

Bende aldım gliserinimi bu akşam saçlarımı yıkayıp ıslakken sürüp yatacağım umarım iyi gelir yarısınıda suyla karıştırıp fısfıslı şişeye koyacağım sürekli yıkayıp sürme imkanım olmayınca bu şeklde kullanıcam umarım işe yarar,sunçları yazarım :)

canım gliserin suyla homojen karışıyor mu denedin mi ???

Kızlar yaa bu gliserin sizin saçınızda da gıcır gıcır oluyor mu? ben dün gece sürmüştüm sabah uyandım kurumuş ama uçları gıcır gıcır olmuş :s

Kızlar gliserin almayı düşünüyorum ama bitkisel olan kullandığınız bir marka varmı?Bazıları hayvansal içerikliymiş E aktarda satılanın da üstünde yazmıyo.Bitksel olan bildiğiniz bir marka varmı?Saçlarım çalı süpürgesi gibi ya

Kizlar konuyla cok alakasiz ama konu nasil aciliyor bir kere sansa actim simdi yapamiyorum

evet gliserini bende uyguluyorum saclari cok yumusak yapiyor cok hosuma gidiyor benim saclarimda cok asiri kurular ..

Eprum :

konu acmak istedigin bolumde en yukarida dikkatlice bakarsan solda üstte yeni konu ac yaziyor.. ordan aciyorsun..

Kullanalı 2 gün oldu inanmıycaksınız ama şimdiden farkı görebiliyorum saçlarım yumuşacık oldu.
kesinlikle denemelisiniz.

Ben de senin gibi diyorum "keşke saçımı kestirmeden önce deneseydim.".Benim de saçlarım uzundu ve çok güzel buklelerim vardı.Ama rahat durmadım uçlarına balyaj yaptırmaya kuaföre gittim.Her ne kadar kesinlikle oryel kullanmasını istemediğimi söylesem de allem etti kallem etti kaliteli olduğunu saça zarar vermeyeceğini söyleyip beni ikna etti.Hem rengini mahvedip sapsarı yaptı hem de -zaten kuru bir yapıya sahip-saçlarımı iyice kuruttu.Rengine mi üzüleyim kıvırcıklarım gitti ona mı üzüleyim bilemedim.Saçlarımın dipleri sağlıklı ve bukleli uçları ise diken diken duruyordu.Durduk yere depresyona soktu beni.Burada gliserinin fayda ettiğini okudum ama pek de emin olamadım.sonuçta her saçta farklı etkileri olabilir diye.3 hafta da 3 kere kestirdim saçlarımı uçlarından yine de tam olarak kurtulamadım kuru uçlardan.sürekli zeytinyağı badem yağı trepisi yapıyorum.Parlaklık veriyo ama uçlarım hep berbat.Sonunda bi de gliserini deneyim dedim ve az önce ıslak saçlarıma uyguladım.Mucize gibi buklelerim geri döndü ilk kez uyguladım şu an durumdan çok memnunum kuruyunca değişir mi ya da sürekli kullanımda etkisini kaybeder mi bilmiyorum ama keşke belimdeki saçlarımı omuzlarımda kestirmeden önce deneseydim.Bu bilgiyi buraya yazıp bizlere de yardımcı olduğun için v_reyhan sana teşekkür ediyorum

bende duymuştum hatta aldım gliserini ama doğru düzgün kullanmadım sen çok memnun kalınca bana da heves bir geldi şimdi direk banyoya gidiyorum :)

merhaba reyhan;
öncelikle vermiş olduğun bilgiden dolayı çok teşekkür ederim. benim de kuru saçlarımla başım dertte
gliserini önce ellerim için aldım limonla karıştırıp sürüyorum ve pamuk gibi ellere sahip oldum
şimdi de saçıma deneyeceğim ama kullanımıyla ilgili sorularım var cevaplarsan çok sevinirim
demişsin ki gliserini kuru saçlarınıza suyla karıştıp püskürtün bunu anladım fakat banyodan çıktığımda saçlarım hafif nemliyken gliserini saf olarak mı yoksa yine suyla karışık halde mi kullanmalıyım
başka bir sorum da şu ki gliserini sürdükten sonra hergün yıkamalı mıyım yani saçta kepeğe ve yağlanmaya ya da dökülmeye yol açar mı acaba
son olarak da gliserinin kiloluk olanından aldığını yazmışsın ben de bir internet sitesinden 1 kiloluk sipariş ettim ve geldi acaba senin aldığın sitenin adını ve markasını bana söyleyebilir misin acaba
biraz uzun oldu ama cevaplarsan çok sevinirim
çok çok teşekkürler

Canım ben banyodan çıktıktan sonra saçların ıslakken uçlarına sürdüm yumuşacık yaptı yani bence saçın ıslakken suyla karıştırmana gerek yok

arkadaşlar ben de gliserini kullanıp harika yumuşacık ve kabarmayan saçlara sahip olanlardanım ama sanırım ben işi biraz abarttım.her banyodan sonra 1 ay boyunca kullandım.zarar görmüş saçlarıma iyi geliyor diye böyle yaptım.saçlarım canlanmıştı ama aralıksız uzun süre kullandım ve şimdi bakıyorum saçlarım sanki daha incelmiş ve aşırı derecede dökülüyor.dökülme sebebi gliserindir diyemem çünkü hangi bitkisel karışımı bulduysam onu saçıma sürdüm durdum.şimdi yavaş yavaş bırakıyorum dökülme sebebi o zaman ortaya çıkar.sanırım herşeyin çoğu zarar.bence bitkisel ürünler saçlara iyi geliyor ama sürekli kullanımda faydadan çok zarar veriyor.en iyisi 15 günde 1 veya ayda 1 başvurmak böyle şeylere.gliserin kullanan arkadaşlar bence dikkat etsin.

ben iki haftakullandım ve o iki hafta çok döküldü şimdi bıraktım normale döndü , bendeki dökülme sebebi gliserin gibi gözüküyor.

ben iki haftakullandım ve o iki hafta çok döküldü şimdi bıraktım normale döndü , bendeki dökülme sebebi gliserin gibi gözüküyor.

bu hafta ben de sürmedim ve dökülmenin azaldığını söyleyebilirim ama tabi biraz daha zaman geçince anlayacağım gliserin mi başka bir sebep mi saçlarımı döküyor.çünkü bende demir eksikliği de var bazen o da saç dökülmesine sebep oluyor.ama gerçekten bu hafta dökülmenin yarı yarıya inmesi gliserinin bir yan etkisi var izlenimi veriyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…