Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

kızlar gliserini saçlrınıza nemliyken değil ıslakken sürün ne kadar ıslak olursa o kadar iyi.ama dikkat hasta olmayın.ben öyle yapınca sabah yumusacık oluyor.ama kuruduktan sonra bile saçımı düzleştirsem dumanlar çıkıyor yanıyor sert oluyor saçlarım.yani işlem yapmayacaksanız sürün bence yoksa daha da kuruyor.hep yandı saçlarım :( acı bi deneyimle öğrendim....

kızlar gliserini saçlrınıza nemliyken değil ıslakken sürün ne kadar ıslak olursa o kadar iyi.ama dikkat hasta olmayın.ben öyle yapınca sabah yumusacık oluyor.ama kuruduktan sonra bile saçımı düzleştirsem dumanlar çıkıyor yanıyor sert oluyor saçlarım.yani işlem yapmayacaksanız sürün bence yoksa daha da kuruyor.hep yandı saçlarım :( acı bi deneyimle öğrendim....

Evet cnm bi arkadaşın saçıda senn gibi zarar görmüştü demekki ısıyı hepten alıyor ıslak saça bile düzleştirici uygulandığında nasıl dumanlar çıkar ya aynı o biçim valla bende ıslak saça sulandırıp sürüyorum ve sadece dipleri kurutuyorum yoksa hasta olurum bide zaten saçı kendi halinde kurumaya bırakınca daha hoş ve kabarmamış oluyor :):) :21:

kızlar ben akşam yapıp kendi halinde kurutuyorum sabahta fön çekiyorum bende dediğiniz gibi yanma kuruma olmadı belkide düzleştriciler yapıyodur ben onu kullanmıyorum :50:

belki de. ben hiç fön çekmeyi denemiyorum düzleştirici pratik oluyor 5 dk da hallediyorum işimi ama çok yıpranıyor saçlarım.

Dün akşam ben de başladım gliserine. Banyodan çıktıktan sonra saçlarım ıslakken önce uçlarına sürdüm sonra saç diplerime ve sonra da taradım. İşe yarayacak inş.

Ayrıca düzleştirici ütü gibi bir şey, resmen saçları zarar veriyor. Fönden yanayım ben de.

Üni. zamanı erkenden kalkıp gittiğim için düzleştirici kullanıyordum, sonra bıraktım ve uzayan saçlarımla aralarında dağlar kadar fark var. Zararı öyle görünce anladım:(( Bir de düzleştirici yerine saçını sarmayı hafif dalgaları deneyin. O daha az zararlı :)

Dün akşam ben de başladım gliserine. Banyodan çıktıktan sonra saçlarım ıslakken önce uçlarına sürdüm sonra saç diplerime ve sonra da taradım. İşe yarayacak inş.

Ayrıca düzleştirici ütü gibi bir şey, resmen saçları zarar veriyor. Fönden yanayım ben de.

Üni. zamanı erkenden kalkıp gittiğim için düzleştirici kullanıyordum, sonra bıraktım ve uzayan saçlarımla aralarında dağlar kadar fark var. Zararı öyle görünce anladım:(( Bir de düzleştirici yerine saçını sarmayı hafif dalgaları deneyin. O daha az zararlı :)

bence diplere uygulama dipler çok yumuşarsa dökülür :50:

selaaam :3: bnmde sac uclarım yanık , kuru , mat , çatallaşmış , kötü görünümlü bi şekildee ne cok derdm varmıs pffff :41: şimdilik şu kuruluğu önlersem dierlerinede bı cozum bulucam inşllh. Bu topiği yenı gördüm vede altın bulmuş gibi sevndmm :66: ama aklmda soru işaretleri var tüm sayfalarıda okuyamadmm maleseef sorulduysa kii sorulmuşturr :9: gliserini ıslakken sürüorz tmm ama kurutmadan nası olucak :53: bnm sinüzütm var bronşitim var var allah varr :9: kurutsak ne olurkii bi işe yaramazmıı :17:

ewet nasıl uygulanıyor bu ya lütfen arkdaslar ben daha yeni kestirdm saçlarımı bakımda yapıyrm ama çok kuru camterebntini kullanıyrm o da kurutyor
ee napcas nasıl sürdüktn sonra kendiliğindenmi kuruması bekliyecegz hasta oluruzz yaa bii yardım ediinn:84:

ewet nasıl uygulanıyor bu ya lütfen arkdaslar ben daha yeni kestirdm saçlarımı bakımda yapıyrm ama çok kuru camterebntini kullanıyrm o da kurutyor
ee napcas nasıl sürdüktn sonra kendiliğindenmi kuruması bekliyecegz hasta oluruzz yaa bii yardım ediinn:84:

çam terebentini kuru saçlara kesinlikle tafsiye etmiyorum dahada kurutur.saçını kendi halinde kurutamayanlar saçınızı kuruttuktan sonra kuru yerlere sadece fısfıslı bi şişeyle püskürtün bir çay bardağına 1 yada baktınız fazla yumuşatmadı yetmezse 1,5 yemek kaşığı gliserin koyun karıştırın uygulayın

ya öyle aman aman bi kuruluk yapmadı çamterebentini napım yaaa uzamıyor bu saçlar etrafımdaki herkesn uzun saçları war sinirime dokunuyo napsam yakısmıo 4 ay sabredicem artık gliserin falan bakalım düzlestrici falanda kullanmıyrm topluyrm saçalrımı ee tabi biraz uzasa hopp düzlestirici kullanacam :) bari ozamana kadar kuruluktan kırılmasın istyrm senn dedğin gibi yaparım fısfıslı şişe ii fikir tşk ederim:86:

:39:
ya öyle aman aman bi kuruluk yapmadı çamterebentini napım yaaa uzamıyor bu saçlar etrafımdaki herkesn uzun saçları war sinirime dokunuyo napsam yakısmıo 4 ay sabredicem artık gliserin falan bakalım düzlestrici falanda kullanmıyrm topluyrm saçalrımı ee tabi biraz uzasa hopp düzlestirici kullanacam :) bari ozamana kadar kuruluktan kırılmasın istyrm senn dedğin gibi yaparım fısfıslı şişe ii fikir tşk ederim:86:

rica ederim umarım artık uzar saçların :21:

peki bu gliserin saçları cansız mı gösteriyor? kabarmyı alıyor,elektriklenmeyi önlüyor yazmış bazı arkadaşlar... saça krem sürüldüğünde sönük olur ya,öyle bir görüntü olmuyor değil mi?

2 ci uygulamamda pek bi etkisini göremedm kurttu sanki hele bna bi söleyinn ne kadar suya ne kdr gliserin eklicem

Bende saçıma çok bakımlar yaparım ama belime gelmedi hala sırtımda :)

ben artık kendi haline bıraktım saçlarımı..
ister uzasınlar ister uzamasınlar,keyifleri bilir valla..
bitkisel şampuan kullanıyorum,artık krem kullanmıyorum ve gliserin,menekşe yağı ve jojoba ile buğday yağı katarak yaptığım sıvı saç spreyini saçıma sıkıyorum..

artık gerisi Allaha emanet...
:16::16::16::16:

2 ci uygulamamda pek bi etkisini göremedm kurttu sanki hele bna bi söleyinn ne kadar suya ne kdr gliserin eklicem

canım ,ben fısfıslı şişenin yarısına kadar iyi su,ve içine de 2 kapak gliserin katıyorum..ve 1 kapak jojoba yağı,1 kapak badem yağı ve 1 kapak da menekşe yağı..
bu şekilde bir karışım hazırladım..onu kullanıyorum..

canım ,ben fısfıslı şişenin yarısına kadar iyi su,ve içine de 2 kapak gliserin katıyorum..ve 1 kapak jojoba yağı,1 kapak badem yağı ve 1 kapak da menekşe yağı..
bu şekilde bir karışım hazırladım..onu kullanıyorum..

saol cnm bu hafta farkeetim çam terebentini saçlarımı aşırı kurutmusss gliserin bile fayda etmiyor artıkk bende sampuanıma badem yagı katıcam az kaldı zaten belki dahada yumusatır bilemiyroum saol tekrar cnm

saol cnm bu hafta farkeetim çam terebentini saçlarımı aşırı kurutmusss gliserin bile fayda etmiyor artıkk bende sampuanıma badem yagı katıcam az kaldı zaten belki dahada yumusatır bilemiyroum saol tekrar cnm

inşallah bir an önce düzelir ve yumuşar saçların canım :16::16::16::16:

yaaa yazdıklarınızı okudum da kafamı karıstıran olay bu gliserini saca sürdükten sonra belli bi saat sonra falan yıkamıyor musunuz gerekmiyor mu öyle birsey :59: hani hep yağlarda diyoruz ya 2 saat sonra durulayın bilmem ne seklinde. kullananlar yardımcı olabilir mi ??

Back
X