Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

Kızlar bende başladım gliserine..Normal günlerde fısfıs olarak kullanıcam.. Nek adar sürede sonuç aldınız ve ne sıklıkla uyguluyorsunuz.. ?

Ben her yıkamadan sonra uyguluyordum hergün yada iki günde bir yani ama artık saçlarıma arada bir uyguluyorum çünkü sağlığına kavuştu yanıklar gitti birazda kesim oldu tabi şimdi gayet iyi durumdalar opuyorumnanaktan

kizlar ben islak sacimla yatip uyuyamam malesef. Gliserini sursem bir iki saat islakligi gidene kadar dursa sonra da tamamen fonle kurutsam olmaz mi? Gliserini yeni aldim denemek istiyorum. Hadi bi el atin bir zahmeta.s.

ben kurumasını öneririm aksi takdirde saçın ıslakken yaparsan tam kurumassa fön uygularsan saçtan dumanlar çıkar nemi hep alırsın saçtan

inşallah dediğiniz gibidir ben de sipariş vereceğim şimdi.elime ulaştığında yorumlarımı yazarım kızlar

bende bugün aldım ve denedim. sonucu yarın yazarım.fakat eczanede küçücük şişede satılıyor.benim saçım uzun ve gür.bayağı bir almak gerekecek anlaşılan.

reyhancım bende teşekkür etmek istiyorum sana

gliserini denedim çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.saçım yumuşacık oldu. benımde saçlarım boyadan kurudu ve çok yıprandı ama artık gliserin var süper bişeyyy
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

siparişim elime geçti bugün.akşam deneyeceğim bakalım nasıl olacak

kızlar çok beğendim ben saçlarım yumuşacık oldu (zaten bebek gibi kızım şimdi tam bebek oldum :)) teşekkürler paylaşan arkadaşa saol canım:1hug:

bende dun yaprım yumusak oldu sacım hatta nokta halınde duran kırıklarım bıle yatıştı ama bıraz daha fazla sursem daha ii olcak sanırım cımrılıkten şişme bıter dıye az surmustumkaydirigubbakcemile3 sulandırark kuru saca sursem dahamı ii olur dersınız deneyımlı kızlar

saç kuruyken gliserin sürülmezmi.kuruyken sürme diğer sayfalarda arkadaşlar uyarmıştı.bi bak istersen saç ıslakken gliserini kullanmalısın

yaaaa ben bunu almanyada nasil bulucam ((( almanyada olup böyle birsey kullanan varmi bana yardimci olurmusunuzzz

spook bnmde sorunum seninki gbi..illa kurutmam lazım yoksa baş ağrısı yapıo çok feci..şu gliserini saç ıslakken sürsek sonra kurutma makinesiyle kurutsak olmuyomu..fön deil sadece kurutsak kurutma makinesiyle..illa kendi kendinemi kurumalı saç?

kesinlikle kendi halinde kurumalı ben denedim fönle saçtan dumanlar çıkıyor nemi alıyor geri

o zman yazın gelmesini beklicez yazın yine kendi kendine kuruması daha çabuk olduğu için hawada çok sıcak olduğu için baş ağrısı yapmıyo..çok war daha yaabilmiyorumkismile

canım uçlarına sür diplerini kurut diplerine tut yani fönü önemli olan diplerinin kuruması ağrı yapıyorsa çok güzel ben çok memnunum uçları hafif nemli kalsın ama saçların uzun mu?kısaysa bunu yapman zor...

omuzlarımda işte omuzlarımı biraz geçio yani..uzunla kısa arası bişe..ama sanırım sadece diplerini kurutabilirim :) bu iyi fikir..saol katy bende denicem saç uçlarım çok kuru bnm..dipler 2.gün yağlanıo ama uçlar kupkuru..umarım bendede işe yarar..bu arada yarın doktora gidecem 20lik dişimi çektiricem..şu an bu yazıyı okuyan warsa lütfen bana dua etsin çok korkuyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…