Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

nerden temin ediyoruz acaba?aktarlarda var mıdır?ya da eczanedekiler hayvansal mıdır???

gliserini sürdükten sonra saçlarımı düzleştirebilir miyim tabi saç kuruduktan sonra. saçlarıma fön çekiyorum diye yazmışsın ama tam olarak ayırt edemedim saç düzleştiriciyle düzleştirsekte olur mu

canım ben fön makinasıyla fönünümü çekiyorum düzleştriciyle denemedim saç kuruduktan sonra tabiki opuyorumnanaktan

benımkınde bıtkısel yazmıo ama hayvansalda yazmıooo nolcak glıserın yağı yazıo bıtek

ayy bende kuru saçlarıma çare arıyodum...benimkilerde yandı açtırma işlemi yaptırınca...

deniyim bende bakalım...

yalnız gliserin havadaki nemide alıyo falan demişsin o zaman saçlar kabarıyor mu?benim saçlarım çok gür ve kalın telli,acayip kabarıyorakannehir

daha da kabarırsa gliserinle??

ya bende gliserin kullanyorum ama kesin çözüm sağlamadı yani düzeltmedi tam olarak bıktım kuru saçlardan.tam kestiriyimmi diye düşünürken bu haberi gördüm;
Fransız kozmetik devi L'Oreal'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı 'saç botoksu'nun, birçok kadının korkulu rüyası olan kırılmış ve yıpranmış saçlara son vereceği iddia edildi.

Kadınların kullandığı saç şekillendiriciler ve boyama işlemleri ile birlikte yıpranan saçların canlılığını geri kazandırmak için geliştirilen seruma 'saç botoksu' adı veriliyor. Tıpkı yüz ve vücutta oluşan kırışıklıkları gideren botoks tedavisi gibi, serumun içinde bulunan 'sihirli' moleküller de yıpranan ve dökülen saç tellerindeki zarar görmüş noktalara nüfuz ederek boşlukları dolduruyor. Bu bölgelerin tekrar güçlenmelerini sağlayan serum, saçın kendi kendini yenilemesini de tetikliyor. Fiyatı yaklaşık 18 euro (35 TL) olan ürün, ön yıkamaya kadar etkisini sürdürürken, saçın daha kalın ve daha canlı olmasını sağlıyor. Vitamin ve parlatıcıların da seruma eklenerek daha güzel bir görünüm elde edilebileceği söylenen serumun önümüzdeki ay piyasaya çıkacağa bildirildi.

allahhhh razı olsun senden yaa bu glıserın süpermiş saçlarım kendıne geldı gerçekten işe yarıyor... bebek yağıda surdum bazen glıss suruyorum ustune yanı canım ne ısterse surebılıyorum... yıkanmadığı içinde çok işime gelıyo.. çok teşekurlerrr

kizlar ben islak sacimla yatip uyuyamam malesef. gliserini sursem bir iki saat islakligi gidene kadar dursa sonra da tamamen fonle kurutsam olmaz mi? gliserini yeni aldim denemek istiyorum. hadi bi el atin bir zahmeta.s.

bende çok memnun kaldım gliserinden saçlarım parlak ve dümdüz oldu sanki serum sürmüşüm gibi

süper bi haber Türkiye'ye ne zaman gelir acaba bu ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…