- 4 Mart 2012
- 14.959
- 34.527
- 798
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
O hiç belli olmuyor ..Benim de bir kaç yıldır var .Geçen kış kriz geçiriyordum.Kedi sahiplendim o atak yaptırdı.Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ama alerjim olsa daha önce de olmaz mıydı
Aynı etkiyi sağlamaz ama biraz idare eder. Bi yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı toz zencefil ekleyebilirsin. Aynı şekilde ister sıcak suya koy ister direkt ye.
O hiç belli olmuyor ..Benim de bir kaç yıldır var .Geçen kış kriz geçiriyordum.Kedi sahiplendim o atak yaptırdı.
Çok geçmiş olsun ama şunu da soyliyim bal ya da sekerli birşey yapmayin tatli oldugu için gıcığı artırıyormuş baş ucunuza sıcağa yakin su koyun sabaha kadar idare edin sabah koşarak aktara gidip alin faydasini görürseniz yazın insallah iyi gelir.Ay gözümden yas geldi Resmen ilk defa başıma geliyor benim. Sanki boğazımda toz var ama asla geçmiyor gıcık tuttu. Yanagım acıdı az önce öksürürken. Keşke gündüz yazsaydım gider alırdım.
Ballı ılık süte koyabilirsiniz..Süt yoksa bir parça balla yutabilirsiniz.Hindistan cevizi yağını direk mi yutayım
Yok hayır, kara turbun içini oyun, altına küçücük bir delik açın, turbun içine bal koyun, geceden sabaha kadar o bal turbun suyuyla akacak.Tam anlayamadım kara turbu rendeleyip bak mı ekleyeceğim. Evde de turp yok ki :/
Toz zencefili balla karıştırıp macun gibi yapın.Toz zencefil var olur mu
Toz zencefili balla karıştırıp macun gibi yapın.
Günde birkaç kez bir kaşık yerken de içine limon sıkın biraz.
Taze zencefil i de alınca yaparsınız.
Yetişkinler için en iyi çözüm zencefil ve bal.
Öksürük şurubu cigerlerinizi mahfeder balgamı atamazsiniz onu içince çünkü ciğeri baskılar.
Bir on gün böyle benimde arada olur.
Oturarak uyurum resmen.
Çok kötü bir his tahmin ediyorum.
İnsanı deli ediyor.
Elini boğazına sokup hatır hutur kasiyasi geliyor insanın.
Yok hayır, kara turbun içini oyun, altına küçücük bir delik açın, turbun içine bal koyun, geceden sabaha kadar o bal turbun suyuyla akacak.
Altına bir bardak koyup bekletin.
Sabaha için.
Turp yoksa da yarın alın
Dr ne diyor, bende Perşembe günü gideceğim, ben gidene kadar öksürük geçti
Balın üstüne zencefil karabiber limon da koyup yiyebilirsiniz, o da iyi gelir.
Geçmiş olsun.
Yeğenlerim ne zaman böyle öksürse bir kuru soğanı kabuklu halde ikiye ayırıp yanı başına koyarız ve geçer.Kokusu ilk etapta rahatsız edebilir ama bir kaç gün devam edin derim.
Geçmiş olsun. Bir yemek kaşığı tereyağını cezvede yakmadan eritin ılık olacak kadar soğutun bir kaşık pekmez koyup onu tüketin. Ben de öğretmenim senelerdir çekiyordum iki yıldır böyle rahatım. Normalde pekmez sevmem ama müthiş iyi geliyor
Valla annem öksürük için bi cezvenin içine bi fincan pekmez bi tatlı kaşığı da tereyağı koyup ısıtırdı içilebilecek sıcaklığa gelince iki çorba kaşığı içirirdi bize ve çok iyi gelirdi ama içtikten sonra su dahil hiçbir şey yiyilip içilmeyecek. Bi deneyin isterseniz, geçmiş olsun
Aynı anda yazmışızTam sizin üstünüzde bir arkadaş aynısını yazdı :) ama bilin bakalım bende ne yok cezve tereyağı pekmez
Mide asitinden de olabiliyor
Gastrit reflü falan var mu
Bence bi gastroenterolojiye gidin derimTeşhis konmuş bi hastalığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?