- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
1tatlı kaşıgı toz zencefil ve 2 yemek kaşıgı balı karıştır macun gibi olunca onu ye cok cabuk keser. Biraz limon da sıkabilşrsin. Ben öyle kurtuluyorumToz zencefil var olur mu
Yumurtalı ballı süt. Oglum bronşit hastası ufacık öksürse iyi geliyor her gün düzenli veriyorum. Öksürüpe iyi geliyor.Arkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.
Gece uykuları haram oldu.
Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum
Çiğ yumurta mı, nasıl veriyorsunuz ?Yumurtalı ballı süt. Oglum bronşit hastası ufacık öksürse iyi geliyor her gün düzenli veriyorum. Öksürüpe iyi geliyor.
Sütü ısıtıyorum varsa bi tatlı kasigi kestane balı ve yumurtanın sarısı karistir baya zaten yumurta yadj almıyorsun cok iyi geliyoÇiğ yumurta mı, nasıl veriyorsunuz ?
Nasıl bi ilaçtıBenim de öyle oldu daha geçen hafta. Doktor ciğerde ve boğazda bir şey göremedi. Alerji olabilir dedi. İlacı kullanınca geçti şükür. Belki sizin de alerjiktir.
Yeğenlerim ne zaman böyle öksürse bir kuru soğanı kabuklu halde ikiye ayırıp yanı başına koyarız ve geçer.Kokusu ilk etapta rahatsız edebilir ama bir kaç gün devam edin derim.
7. Günüm bugün inanılmaz öksürüğe kapıldım bende, anca şimdilerde azaldı rahat bi uyku cekiyorum
Neler kullandım; antibiyotik, aferim, sinecod ve birde alerji hapı..
Doğal olarak da ; ıhlamur , tereyaglı bal , zencefilli bal , pekmez, ballı süt
Omg iyice ortalık karışmış yahu..
hangisi yaradı fakat onu bilmiyorum
Reyhan çayı iç canım oksurugunu keser inşaallahArkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.
Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum
Arkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.
Viksle ayaklarını on özellikle ayak parmaklarını birde kara turp oyup içine bal koy bardağa damlasın. Onu içArkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.
benim sonradan çıktı, eskiden tetikleyen şeyle aynı ortamda değilmişim.hem önceden alerjiniz olmayan şeye sonradan alerjiniz olabilir de.Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ama alerjim olsa daha önce de olmaz mıydı
Normal bir alerji hapı. Farketmez markası. Hatta daha önce çarpıntı rahatsızlığım olduğu, için en az yan etkiye sahip olanı istedim.Nasıl bi ilaçtı
Hiçbirisi işe yaramadı boğazım yırtılacak bugün hava verdiler o da hafifletmedi :/
Nasil oldunuz peki var mi biraz iyilesmeHiçbirisi işe yaramadı boğazım yırtılacak bugün hava verdiler o da hafifletmedi :/
Nasil oldunuz peki var mi biraz iyilesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?