How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kuru öksürük

Arkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.

Gece uykuları haram oldu.

Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum :(
Yumurtalı ballı süt. Oglum bronşit hastası ufacık öksürse iyi geliyor her gün düzenli veriyorum. Öksürüpe iyi geliyor.

7. Günüm bugün inanılmaz öksürüğe kapıldım bende, anca şimdilerde azaldı rahat bi uyku cekiyorum :KK34:
Neler kullandım; antibiyotik, aferim, sinecod ve birde alerji hapı..
Doğal olarak da ; ıhlamur , tereyaglı bal , zencefilli bal , pekmez, ballı süt :KK64:
Omg iyice ortalık karışmış yahu..
hangisi yaradı fakat onu bilmiyorum :stop:

Yeğenlerim ne zaman böyle öksürse bir kuru soğanı kabuklu halde ikiye ayırıp yanı başına koyarız ve geçer.Kokusu ilk etapta rahatsız edebilir ama bir kaç gün devam edin derim.

Soğanı kesip basucuma koydum lütfen işe yarasın öksitmekten nefes alamıyorum

7. Günüm bugün inanılmaz öksürüğe kapıldım bende, anca şimdilerde azaldı rahat bi uyku cekiyorum :KK34:
Neler kullandım; antibiyotik, aferim, sinecod ve birde alerji hapı..
Doğal olarak da ; ıhlamur , tereyaglı bal , zencefilli bal , pekmez, ballı süt :KK64:
Omg iyice ortalık karışmış yahu..
hangisi yaradı fakat onu bilmiyorum :stop:

Biraz dinse razıyım ili kaşık zencefil bal yedim yok olmuyor

Arkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.

Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum :KK43:
Reyhan çayı iç canım oksurugunu keser inşaallah

Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum :KK43:

Viksle ayaklarını on özellikle ayak parmaklarını birde kara turp oyup içine bal koy bardağa damlasın. Onu iç

Alerji olabilir. Benim alerjilerim var. Genelde mayis ve kasim aylarinda bir ay surer gecmeyen oksuruk. Antihistaminik kullaniyorum o donemlerde. Bir doktora gidin bence.

Hiçbirisi işe yaramadı boğazım yırtılacak bugün hava verdiler o da hafifletmedi :/

Hiçbirisi işe yaramadı boğazım yırtılacak bugün hava verdiler o da hafifletmedi :/

Boğazınız da ağrıyor mu?Yumuşatmak için papatya çayı içebilirsiniz eğer sorun boğazdaysa.O da çok etkili Allah'ın izniyle.

Nasil oldunuz peki var mi biraz iyilesme

Merhaba. Doktora gittim göğüs hastalıklarına. Akciğer filmi çekti.
sinüzit dedi ama bende ne baş ağrısı ne gözde zonklama tarzı bir şey var ne de burun tıkanıklığı, sadece sinüzit diyebilmek için heniz akıntısı var. Anlamadım. Antibiyotik ye içmek istemiyorum.:/

Tam 40 gundur gecmeyen öksürük 😑
Bogazimin yanmaya basladigini hissettigim gun kbb ye gittim bir poset ilac bitirdim gun gectikce ufacik bir bogaz yanmasi azalacagina artti adeta cigerim.sokuluyodu göğüse gittim solunum testi rontgen temiz cikti ust solunum yolu emfeksiyonu dedi 1 posette o ilac verdi ilaclar yari oldu geciyo galiba dedim hoopp yine ayni adera cigerim.sokuluyor iki gun once baska bir göğüs hastaliklari uzmanina gittim tekrar solunum testi rontgen kan hepsi temiz cikti. 6 kutu ilac verdi suan kuru oksuruk kaldi ama.artik oksurmekten bogazim yanmaya basladi. Bıldırcın yumurtasini sute kirdim.bal kattim.fayda etmedi ne yapacagim ben 40 gun hastalikmi olur perisan oldum

Back