- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Farenjittir muhtemelen. Böyle toz kaçmış gibi oluyor ama su içince de sanki o noktaya değmiyor gibi. Onun çözümünü bulan biri olsa keşke. Adaçayı iyi gelir diyolla.
Bir hastalığınız yoksa yada hamile değilseniz, kara turbun içine bal kürü yapın.
İyi geliyor, benim de aynı şekilde kuru öksürüğüm vardi, bu sayede çok çok azaldı.
Ballı ılık süt için biraz yumuşatır..Hatta varsa çay kaşığının ucuyla bir parça hindistan cevizi yağı koyun iyi gelir.Tam anlayamadım kara turbu rendeleyip bak mı ekleyeceğim. Evde de turp yok ki :/
Tam olarak toz kaçmış gibi evet ama geçmiyor
Bilirim bilirim başladı mı bi 15-20 gün süründürüyor beni de.
Taze zencefil rendele bi kavanoza üzerine limon dilimleri koy incecik incecik kesip, sonra kavanozu balla doldur. Bu karışımdan ister bir kaşık al sıcak suya ekle iç, istersen bir kaşık ağzına atıver günde bikaç kez. Bana en iyi gelen şey bu. Grip olunca falan da acayip rahatlatıyor.
Bir de bugün bir yerde okumuştum Öksürük şurubunu içip hemen öksürüğü kesmemek lazımmış .Ciğerlerimizi baskiliyormusuz ..
Bol bol ballı süt,ıhlamur ,limonlu adaçayı için toparlarsınız..
Ahhh kızımdan o kadar çok çektik ki inanın yavrum oturur ağlardı gece en son şükürler olsun bir yol bulduk gülhatmi çiçeğini alıyorsunuz aktardan 1 bardak sütü cezveye koyup bir taşım kaynatip ilimaya bırakın inanın nasil desem kime dediysem dua ettiler bana ben kizimin böyle öksürüğü başladığı.an yapıyorum çok faydasini gördüm inşallah size de iyi gelir.Arkadaşlar üç gündür gıcık tarzı kuru öksürüğüm var ama geçmiyor ve sürekli sürekli oluyor. Ihlamurlar bitki çayları vs doktora da gittim yarım şişe öksürük şurubu bitti.
Gece uykuları haram oldu.
Bildiğiniz bir yol varsa lütfen paylaşın benimle ne çalışabiliyorum ne konuşabiliyorum nede uyuyabiliyorum
Toz zencefil var olur mu
Aynı etkiyi sağlamaz ama biraz idare eder. Bi yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı toz zencefil ekleyebilirsin. Aynı şekilde ister sıcak suya koy ister direkt ye.
Ahhh kızımdan o kadar çok çektik ki inanın yavrum oturur ağlardı gece en son şükürler olsun bir yol bulduk gülhatmi çiçeğini alıyorsunuz aktardan 1 bardak sütü cezveye koyup bir taşım kaynatip ilimaya bırakın inanın nasil desem kime dediysem dua ettiler bana ben kizimin böyle öksürüğü başladığı.an yapıyorum çok faydasini gördüm inşallah size de iyi gelir.
Sizin yoğun olarak toz ve akarlara alerjiniz olabilir.Ortaminiza da dikkat edin.Ayrica bu ara alerjisi olan bir çok kişi de atak başlamış durumda .Doktor da öyle dedi ama bu da konuşturmuyor uyutmuyor :/
Ihmal etmeyin kesinlikli derim çünkü ben kizimdan çok ama çok cektim alerji testleri tekrarlayan ve gecmeyen öksürük bir sürü tahlil ama sonuç yoktu ben bu sekilde cok rahat ettim insallah size de faydasi olur yatmadan önce yapın için öyle yatınYarın iş çıkışı gidip alayım bende çok teşekkürler
Sizin yoğun olarak toz ve akarlara alerjiniz olabilir.Ortaminiza da dikkat edin.Ayrica bu ara alerjisi olan bir çok kişi de atak başlamış durumda .
Doktora gidip hava alsanız iyi gelebilir..
Ihmal etmeyin kesinlikli derim çünkü ben kizimdan çok ama çok cektim alerji testleri tekrarlayan ve gecmeyen öksürük bir sürü tahlil ama sonuç yoktu ben bu sekilde cok rahat ettim insallah size de faydasi olur yatmadan önce yapın için öyle yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?